Podpora při učení

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Podpora při učení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Podpora při učení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Za co vyhodit peníze na podpou učení?
Lecitin
13%
 13%  [ 15 ]
Ginko biloba
9%
 9%  [ 11 ]
Vitamimy B, Hořčík
1%
 1%  [ 2 ]
Piracemtam
12%
 12%  [ 14 ]
Jiné
15%
 15%  [ 18 ]
Nekupovat vůbec nic
47%
 47%  [ 54 ]
Celkem hlasů : 114

Autor Zpráva
farin

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 4:59 pm    Předmět: Podpora při učení Odpovědět s citátem

Užíváte někdo něco na zlepšení soustředění a únavy při učení? Jak začíná brzy zapadat slunce,sem hrozně unavenej. Něco sem slyšel o Lecitinu,Ginko bilobě,Hořčík,Vitamíny B, cofein,ňějakéký enegy dinky atd. z prášků Piracentam.
Má cenu to kupovat nebo je to ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merhule

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy sem nebyl zapalenej do uceni a ucil se vzdycky, kdyz zaclo tect do bot, ale pokud si tak moc horlivej, tak se pred ucenim poradne vyspi a dej si jednu silnou kavu. Ja kdybych ted otevrel ucebnici, jako ze bych mel, tak sem hned tuhej
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je to piracetam?
Broken

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to stimulant,který má vliv na jádra šedé hmoty CNS,používá se hlavně u starých lidí (většinou dementních),ještě se prodává pod značkou Geratam tuším.
Zkoušel jsem dávky kolem 2gramů a nějaký extra nárůst ve formě stimulace jsem nezaznamenal,spíš si člověk tak nějak sám vsugerovával,že už to působí a jak se cítí koncentrovaný
takže jako placebo to není špatné

při zkouškovém jediný "doping",který používám je velkej turek...

Naposledy upravil Broken dne út listopad 20, 2007 5:13 pm, celkově upraveno 1 krát
JPS

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tos ale nemel rikat

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
sliderick

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

efedrin
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj kdybch fakt potřeboval máknout tak nějákou tu lajnečku..nějáký gingo to vůůůbec
nejlepší stejank je dobře se vyspat mít vyplej mob. počítač a tyhle sračky..prostě klideček
Soorbso

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Nj kdybch fakt potřeboval máknout tak nějákou tu lajnečku..nějáký gingo to vůůůbec
nejlepší stejank je dobře se vyspat mít vyplej mob. počítač a tyhle sračky ..prostě klideček

s tym suhlasim, ked mam zapnuty pocitac tak sa ucim tak 10%casu, zvysok odbehavam k PC, pisem so znamymi o blbostiach, pozeram na nete kazdu blbost (pocas skuskoveho je zrazu kazda pi*ovina strasne zabavna )... v lete som sa chodil casto ucit ku vode, mal som tam od kazdeho pokoj, co doma nehrozi... a este som si pri tom aj zaplaval :)
v zime je to nahovno

a aby som nebol uplne OT tak pocas skuskoveho pijem hlavne kavu a obcas si dam nejake tie ginko-sracky
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
je to stimulant,který má vliv na jádra šedé hmoty CNS,používá se hlavně u starých lidí (většinou dementních),ještě se prodává pod značkou Geratam tuším.
Zkoušel jsem dávky kolem 2gramů a nějaký extra nárůst ve formě stimulace jsem nezaznamenal,spíš si člověk tak nějak sám vsugerovával,že už to působí a jak se cítí koncentrovaný
takže jako placebo to není špatné

při zkouškovém jediný "doping",který používám je velkej turek...
2 g je málo...já měl plato na dva dny...ale název to mělo jinej...že by piracetamol???...jinak - mě se osvědčilo na učení ( 5000 stran org. chemie ) kombinovat tak 1,5 hod. učení s kvalitním maté, nebo kávou...pak chvilinku procházka...nejlíp někde v kose...to Tě probere:o)...a neměl bych to říkat - cigáro...to kvůli uklidnění ( jinak jsem nekuřák )...a pak zas učit...ono mozku chvíli trvá než se adaptuje třeba po půl roce kdy je ve stand by režimu na intenzivní učení...mám odpozorováno, že tak dva týdny je to docela nepříjemný...to učení opravdu " bolí":o)...pak se rozjedeš a až bude po všem.-...budeš nervozní, že najednou nemáš další přísun nových informací...

P.S...osobák mám 16 hodin učení den před státnicemi...existencionální zážitek ( ale těch 12 hodin se dá dávat ve standardu...tedy pokud preferuješ metodu učení co jsem dělal já...semestr nejít do školy...makat 8 - 10 hodin denně a pak isi vzít 14 dní dovču...nebo omarodit a drtit se půl den denně)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Piracetam sem skousel driv i ve vetsich davkach ... jedinej vysledek byl ten, ze pri vysazeni sem vzdycky dostal nechutny horecky a to bylo tak vsecko :) ...
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepe se mne vzdy ucilo po silne kave. Lecitin jsem bral asi 2-3 mesice v kuse, ale zrejme zadny ucinek......ale nevim tezko se to posuzuje. A samozrejme je take dulezite byt dobre vyspalej a celkove v psychicke pohode.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vezmu z trochu jíného soudku. Nejlíp se mi učilo, když jsem věděl, že mi jde minimálně o krk. Okolo druháku třeťáku jsem to vydržel i těch 12 hodin, samozřejmě s přestávkami na jídlo a tak. V posledním ročníku, když už jsem věděl, že to nějak dodělám, už mě to tak příšerně nebavilo a nešlo mi to, že jsem furt hledal příležitost se ulít, ale zase když jsem ji našel, měl jsem výčitky že se neučím. Prostě stav na nic.
Takže moje rada, při které se mě nejlíp učí, je...M O T I V A C E

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je svata pravda, motivace je nejlepsi stimulant a nejen pri uceni
albi

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IQ Lift od Brainway. eshop.lekarnice.info/shop.php?action=show_product_detail&product_id=167273
BUFU

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2007 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoš zkoušel Speed 8 a prej úplně valil, přečetl si učebku o dějepise tam a zpět a furt chtěl něco číst atd... Já to eště nezkoušel, ale taky mě to čeká...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Podpora při učení Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: