|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Za co vyhodit peníze na podpou učení? |
| Lecitin |
|
13% |
[ 15 ] |
| Ginko biloba |
|
9% |
[ 11 ] |
| Vitamimy B, Hořčík |
|
1% |
[ 2 ] |
| Piracemtam |
|
12% |
[ 14 ] |
| Jiné |
|
15% |
[ 18 ] |
| Nekupovat vůbec nic |
|
47% |
[ 54 ] |
|
| Celkem hlasů : 114 |
|
| Autor |
Zpráva |
Soorbso
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Kámoš zkoušel Speed 8 a prej úplně valil, přečetl si učebku o dějepise tam a zpět a furt chtěl něco číst atd... Já to eště nezkoušel, ale taky mě to čeká... |
ja zas rozmyslam nad ECA pred statnicami, ale to sem asi nepatri :) _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:08 pm Předmět: |
|
|
Už to tu bylo, ale že by někdo mohl být v úzkých, tak to letos napíšu znovu...
Nejlepší věc je Lecithin, musí se dávkovat minimálně 3g/den, dávkuju po snídani, obědě a večeři 1g...Jeho význam je v tom, že je to zjednodušeně řečeno potrava pro mozek a vydržíš se tedy učit a soustředit déle, aniž by začala bolet hlava...
Pokud přituhuje, mám dobré zkušenosti s Memoplus - je to na rostlinné bázi a je to na stimulaci a koncentraci, zlepšuje to průtok krve mozkem a tedy jeho okysličení - dávkovat 1 ráno, popř. další hned po obědě, nikdy ne odpoledne, neusnul bys, což je strašně důležité se ve zkouškovém vyspat...
Samozřejmostí je Bkomplex a vit.C alespoň gram (eliminuje to neg. působení stresových hormonů)...
Další důležitá věc je pít alespoň 6 litrů denně. Zní to šíleně, ale na koleji to díky mě vyzkoušelo už několik lidí a potvrdili mi, že jim to nehorázně v učení pomohlo - chodíš sice po každé otázce chcát, ale je to perfektní účinek
Nikdy nesahat na Piracetam, je to chemie jako kráva, mění to i složení a smrad potu a vystupuje to kožními póry z těla ven - je to dobré pro babky, které neví už ani kde bydlí...
Pídil jsem se po DMAE, což se zdá být jako velmi účinné, ale podle ohlasů na internetu jsem získal názor, že po vysazení jsi v prdeli a bez toho se pak už nic nenaučíš (říká se tomu ve farmakologii "rebound fenomén - zítra mám z ní zápočtový test  )
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Nikdy nesahat na Piracetam, je to chemie jako kráva, mění to i složení a smrad potu a vystupuje to kožními póry z těla ven - je to dobré pro babky, které neví už ani kde bydlí...
|
bych se hadala.. zrovna tohle bylo jediny u ceho jsem pozorovala vazne nejakej ucinek. zbytek mi prisel jen jako placebo, protoze ucinek nebyl zadnej. a ze bych nejak divne smrdela jsem si nevsimla ja ani okoli. brala jsem to asi mesic. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Freimen napsal: |
|
bych se hadala.. zrovna tohle bylo jediny u ceho jsem pozorovala vazne nejakej ucinek. zbytek mi prisel jen jako placebo, protoze ucinek nebyl zadnej. a ze bych nejak divne smrdela jsem si nevsimla ja ani okoli. brala jsem to asi mesic. |
On nenapsal že to neúčinkuje,ale že je to velkej ojeb mozku třeba jako nějáký drogyyyyyy
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Freimen napsal: |
|
bych se hadala.. zrovna tohle bylo jediny u ceho jsem pozorovala vazne nejakej ucinek. zbytek mi prisel jen jako placebo, protoze ucinek nebyl zadnej. a ze bych nejak divne smrdela jsem si nevsimla ja ani okoli. brala jsem to asi mesic. |
tak to je hloupost, to nastává už po 14 dnech...kamarád to bral také a byl spokojený, ale smrděl pěkně a je otázka, co si pak zapamatuješ, až to vysadíš a budeš se učit bez toho...
Tohle je chemie jako svině (s prominutím), to není paralen, který je za pár hodin venku, tyhle zásahy do CNS touhle cestou nejsou nejšťastnější...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 12:02 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | WildOrchid napsal: | | Freimen napsal: |
|
tak to je hloupost, to nastává už po 14 dnech...kamarád to bral také a byl spokojený, ale smrděl pěkně a je otázka, co si pak zapamatuješ, až to vysadíš a budeš se učit bez toho...
Tohle je chemie jako svině (s prominutím), to není paralen, který je za pár hodin venku, tyhle zásahy do CNS touhle cestou nejsou nejšťastnější... |
no od te doby jsem se toho uz taky dost naucila, nemyslim ze bych byla nejaka blbejsi :) a na pachy jsem dost hakliva, takze pokud by to ovlivnovalo pach potu, urcite bych si toho vsimla.
Brala jsem kalicor a enerbol zaroven, ucinkovalo to na me tak ze jsem to poznala uz prvni den. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 1:01 am Předmět: |
|
|
tak ja davam pred kazdym ucenim (vetsim) poradne silny kafe ( poradne=v prepoctu 4 lzicky rozpustne nebo 2 lzice normalni) + 50g glukopuru
bohuzel to tak praktikuju delsi dobu a na kofein sem si zvykl (proto takova davka)...sice to zabira dobre ale uz je asi cas na zmenu...jenomze vubec nevim co-takze piste lidi at mam z ceho cerpat:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 2:45 am Předmět: |
|
|
Me vzdycky pomahalo se dobre vyspat a pak mi to do hlavy lezlo samo - ale to uz tady psali ostatni :o)
Jinak se uvedomuju, vzhledem k tomu co tady psal Freimen, ze vetsinou pri uceni vedle sebe mam flasku vody a neustale z ni nevedomky upijim :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
skusal som piracetam, najprv maly kalicor 400mg a neskor pirabeme 1200mg  , u toho kalicoru si uz nepamatam kolko ale toho pirabeme asi 4-5 tabliet na den...? skoda bolo to tak davno, uz si konkretne nepamatam (  ) , ale spokojny som bol. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Další důležitá věc je pít alespoň 6 litrů denně. Zní to šíleně, ale na koleji to díky mě vyzkoušelo už několik lidí a potvrdili mi, že jim to nehorázně v učení pomohlo - chodíš sice po každé otázce chcát, ale je to perfektní účinek
|
Pozor na velké množství vypité vody za den. Je sice pravda, že bez vody není život, měli bychom si ale dávat pozor i na tu horní hranici a měli bychom brát na vědomí, že všeho moc škodí. Při nadměrném pití vody se totiž v lidském těle snižuje hladina soli, což způsobuje silné bolesti hlavy, nevolnost a zvracení. Proto, když někde čtu jak někdo dokázal vypít 12 litrů vody za den, lituju jeho ledviny. Zní to zvláštně, ale člověk se opravdu může upít k smrti (smozřejmě vodou :p).
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Freimen napsal: |
|
Pozor na velké množství vypité vody za den. Je sice pravda, že bez vody není život, měli bychom si ale dávat pozor i na tu horní hranici a měli bychom brát na vědomí, že všeho moc škodí. Při nadměrném pití vody se totiž v lidském těle snižuje hladina soli, což způsobuje silné bolesti hlavy, nevolnost a zvracení. Proto, když někde čtu jak někdo dokázal vypít 12 litrů vody za den, lituju jeho ledviny. Zní to zvláštně, ale člověk se opravdu může upít k smrti (smozřejmě vodou :p). |
já vidím vipít 12 litrů vody za den jeko pozitivní a velmi zdravé. 1x za 2 měsíce si myslím že je to potřeba zvlášť když jsme zvyklí všechno solit _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 12:17 am Předmět: |
|
|
Jednou za měsíc jako očistu organismu možná, ale ne 3x do týdne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 1:05 am Předmět: |
|
|
no ja jsem tehle veci vyzkousel docela dost.. a proste zadny zazrak, nejvetsi ucinek ma podle me placebo efekt ..  snad jedine pripravky na bazi kofeinu maj nejaky okamzity zretelny ucinek.. ale na to staci silnejsi kafe..
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 8:53 am Předmět: |
|
|
jist hodne sladkeho ...to podporuje mysleni _________________ kdyz nemuzes, tak si pridej :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|