_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Tenkrát na Západě a už nás nezkoušej
Máš pravdu, hlas má moc krásný a sytý, narozdíl od dnešních hejkalů. Jak říká můj kamarád, operní pěvec..." Bože, ten hoch disponuje hlasem leda tam volebním"
Já bych některým sebrala i ten volební hlas..
Né té písničce ani tobě se nesměju, jen se mi ta písnička C´est la vie pojí s jedním opilým kamarádem, kterej si ji zpíval a hrál z mobilu v poněkud opilém stavu v nočním čekání na MHD.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru