|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 12:48 am Předmět: |
|
|
Středa je oki ale ve 4 je mooc brzo:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 1:12 am Předmět: |
|
|
11. bych se asi jen otočil, bylo by mi milejší 13.12. (čtvrtek)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 2:22 am Předmět: |
|
|
Von se clovek nezavdeci ... kazdymu vyhovuje neco jinyho ... co o vikendu? sobota 15. treba? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 8:41 am Předmět: |
|
|
V praci
Tak to udelej jednoduse, dej o tom datu proste hlasovat a to datum, ktere vyhraje bude, to co to bude _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Black Dragon napsal: | | kdokoliv.. s miriem sem se tady prave posledne domlouval, ze by rad prijel a zachlastali by sme :) |
Miriro, kdyz dojedes, budes mi mozna moct rozbit tu hubu (zalezi na terminu - prosinec je na hovno)...
EDIT: Zrovna mi dovez tu motorku do te souteze, ok? | Jak už jsem psal Dragonovi v odpovědi po PM. Ten týden bych měl být pracovně v Praze, kua...
Další datum, co tady problesklo bylo tuším 15-tého a to bych zase chtěl být na K-1...
Ale jak už někdo psal - nikdy se nezavděčíš všem a vždycky bude někdo, kdo ten den nebude moct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
Nasrat na to...
Takze panove:
S definitivni platnosti se na vedomost dava:
Den srazu: 11. prosince ( utery )
Misto srazu: Mamut Pub http://www.mamut-pub.cz
Cas zacatku: 17 00 ( pravdepodobne, zalezi jak to zamluvim... )
Takze vy defky piste kdo prijdete a v kolik ...
edit: potvrzene ucasti:
moje tlusta malickost, Bara the Master, Freiminator, Poman, Merhulak, Crazy, Moogosaurus, Zid na otocku, Miky... tak deme dal panove, nestydte se :)
mozna:
Bazzy, Pheno _________________ ...
Naposledy upravil Black Dragon dne po prosinec 03, 2007 7:28 am, celkově upraveno 7 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
Já pracuju v jiným městě a dřív než v 5 mě z parku nepustí  , takže bych přijel tak na 8.30 a to už asi nemá cenu, snad příště  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
Bud dorazim v 6 nebo si vykašlu na školu a přijdu na 17.00 _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
LJ, homelesaky z parku nebrat
Romane, musis si urcit priority... co je prednejsi? skola nebo my? ja si myslim, ze odpoved je jasna _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to já nemůžu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|