Kloubní výživa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kloubní výživa  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kloubní výživa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pouzivate kloubni vyzivu?
Pravidelne
23%
 23%  [ 21 ]
Obcas, pri problemech
39%
 39%  [ 35 ]
Nikdy
37%
 37%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 89

Autor Zpráva
Josef

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ortoprim v dvojnásobných dávkách celkem ok.

Chondrosulf, nic moc
Teď poslední rok s měsíčníma přestávkama do sebe peru cca 10-15 g kolagenu+1,5-3g chondroitinu, který si objednávám samotný a taky celkem ok.

Brufen- nic moc
Aspirin-ten mi bolest tlumil, ale po 14 dnech se mi samovolně spouštěla krev.
Movalis-to utlumilo spolehlivě každou bolest, ale trávení jsem měl potom naprosto v pr***i
Celkem ok se mi zdá mazání voltarenem, nebo fastumgelem, nebo heparoidem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
The Blade

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Josef napsal:
Ortoprim v dvojnásobných dávkách celkem ok.

Chondrosulf, nic moc
Teď poslední rok s měsíčníma přestávkama do sebe peru cca 10-15 g kolagenu+1,5-3g chondroitinu, který si objednávám samotný a taky celkem ok.

Brufen- nic moc
Aspirin-ten mi bolest tlumil, ale po 14 dnech se mi samovolně spouštěla krev.
Movalis-to utlumilo spolehlivě každou bolest, ale trávení jsem měl potom naprosto v pr***i
Celkem ok se mi zdá mazání voltarenem, nebo fastumgelem, nebo heparoidem.
to vazne???ja to teraz beriem a davam tie predpisane 3 denne
ursus.

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw ako je to silovy trening vs klbna vyziva?
Lemros

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja beru Artrox a sem snim nad miru spokojen mel sem problemi s kolenem a co ho beru tak pohoda. Ten Condrosulf 800 vypada zajmave asi taky vyzkousim.
Psycho

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deca durobolin se suprakem namichat protrepat a slehnout.....a za mesic mam pokoj...
ChickenEater

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Deca durobolin se suprakem namichat protrepat a slehnout.....a za mesic mam pokoj...

proc michat decanat a phenylpropionat? nakonec je ucinna latka stejna.. Co jsi tim lecil?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Psycho napsal:

proc michat decanat a phenylpropionat? nakonec je ucinna latka stejna.. Co jsi tim lecil?
jinak dlouhej halflife...phenylpropionát vs. dekanoát
Psycho

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="ChickenEater"]
Psycho napsal:

proc michat decanat a phenylpropionat? nakonec je ucinna latka stejna.. Co jsi tim lecil?[/quote

DECANOAT nabiha az za 10-14 dni...ma dlouhej polocas...
Maroceps

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ARTHRYN

pomohl.
mava

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj, jednou za dva měsíce beru dva měsíce Geladrink - ten se mně zdál fajn, už jednou mně pomohl. Posledně jsem to asi nějak přehnal s benchem (asi moc sérií) a začalo mě bolet rameno, tak jsem si dva dny odpočinul a šel cvičit znovu a pak ještě a plavat, a bolí mě to zase a trochu víc (stáleji). Koupil jsem si teda Geladrink plus a želatinové medvídky a dávám si větší oraz, nějakou dobu nepojedu vůbec vršek, jenom nohy. :- (
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bral som tri mesiace klbovu vyzivu, velmi kvalitnu od radu FitLine - GelenkFit a na regeneraciu Restorate. Po troch tyzdnoch som zacal pocitovat zmeny. Neboli velke, ale citil som ze sa to lepsi.
Hned po troch mesiacoch a mesacnej pauze som hodil vyzivu s nazvom Tripple Strenght ktora je az z NY od firmy NBTY (suroviny dovaza z Japan). Velmi kvalitna vyziva obsahuje - 1500mg glukosamin - 1200mg chondroitin dennej davky. Spolu s vyzivou momentalne uzivam MSM Cream, Quercetin plus vitamin C, Hyaluronic Acid... Vsetky tieto vyrobky od NBTY uzivam spolu naraz (synergia) a zmeny sa dostavili uz po 12 dnoch.
Takze mozte kupovat zralocie chrupavky atd... poviem vam rovno - STRATA PENAZI.
mava

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... byl jsem s tím u doktora a on mně řekl, že to není opotřebováním, ale namožené úpony šlach nebo tak něco, takže ten Geladrink je sice fajn ale v tomto nepomůže, tak mi na to dal Mydocalm (aby se to napětí odstanilo...?) a s postupnou zatěží mám začít po třech týdnech (to asi nevydržím :- ( ).
c87

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako to je s ORTOPRIMEM da se jeste koupit? chtel sem si ho objednat cez lekaren ale pak mi rekla ze ho nemaji skladem,vyrabi se jeste?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kloubní výživa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: