|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Je pro vás časopis Muscle & Fitness přínosem? |
| ano, nacházím v něm většinou samé dobré články |
|
5% |
[ 6 ] |
| ano, některé články jsou docela dobré |
|
18% |
[ 19 ] |
| dobrý článek se tam objeví jednou za čas ... |
|
50% |
[ 53 ] |
| domnívám se, že úroveň článků je spíše horší |
|
25% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 105 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ben

|
Zaslal: út červen 10, 2003 11:06 pm Předmět: Muscle&Fitness |
|
|
Tak tu mame prvni (zahrivaci) kolo ;-) Jako prvni informacni zdroj vybiram vsem notoricky znamy casopis Muscle & Fitness. Snad kazdy jej nekdy cetl ... Co si o tomto casopise myslite? Patri mezi dobre? Nebo je to dnes uz jen o same reklame a informace skoro zadny? Nasli jste v nem nekdy dobre rady, ktere jste pak pouzili pri treninku, nebo pri sestavovani vaseho jidelnicku? A ti, co jste cetli prvni vytisky ze zacatku 90. let a kdyz vidite dnesni vytisky... jak byste je porovnali? Jaka byla uroven clanku tehdy a jaka je dnes?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út červen 10, 2003 11:11 pm Předmět: |
|
|
Občas tam něco dobrýho uzraje.Jinak mně připadne,že se ty články opakují,opakují a opakují...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: út červen 10, 2003 11:26 pm Předmět: |
|
|
Kdysi když to ještě byl Fit Plus tak sem ho jako malej hltal. To bylo tak 12 let zpátky. Nic tady po revoluci nebylo, jednou za čas vycházela kulturistická ročenka, měl sem 2. A občasný články ve STADIONU. Jinak ten časák vychází asi 10let, ne? Tak co by si tam chtěl vymyslet? O roidech tam nepíšou, těch pořádnejch cviků taky není 10 000 a na výživu je lepší koupit pořádnou knížku. Je to spíš takový motivující čtivo pro začátečníky, ale zajímavé stránky se tam najdou..
|
|
| nahoru |
|
 |
luke
|
Zaslal: st červen 11, 2003 12:23 pm Předmět: |
|
|
Upřímně, kupuju ho pravidelně, i když se pak někdy sám sobě divím. Na druhou stranu, zkuste si představit vydávat měsíčník víc než deset let. To samo o sobě vyžaduje uznání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Karda

|
|
| nahoru |
|
 |
BruXy

|
Zaslal: st červen 11, 2003 1:23 pm Předmět: |
|
|
Osobne si myslim, ze casopisy typu MaF jsou sracka plna pokryteckych fotografii nabusenejch hovad stojicich vedle pytlu cukrem nazyvanych gainery. O relevanti informaci v nich clovek nezakopne. Nas trh je tak maly, ze si nedovoli ani uverejnit studie bezne vychazejici v USA typu -- tahle a tahle firma sidi na kreatinu/proteinu , protoze zijou hlavne z reklamy a prodeje pripravku.
Nevim, ale precist si clanek o tom jak cvici bicepsy Joe "Synthol" Sixpack me vubec nebere. Clanek o poradne treningove rutine jsem tam snad jeste necetl.
Bohuzel MaF tady nadelal vic skody a uzitku, kdyz vidim lidi jak jedou kazdou serii s dopomoci a zaklinaji se pritom Weiderovyma principama.
Ja osobne si shanim poradny informace hlavne na Internetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st červen 11, 2003 1:45 pm Předmět: |
|
|
Já to taky kupuju, ale určitě by to mohlo být kvalitnější, ale jako motivace je to docela slušný-když tam ty hovada vidím!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Karda

|
Zaslal: st červen 11, 2003 1:46 pm Předmět: |
|
|
| BruXy napsal: | Osobne si myslim, ze casopisy typu MaF jsou sracka plna pokryteckych fotografii nabusenejch hovad stojicich vedle pytlu cukrem nazyvanych gainery. O relevanti informaci v nich clovek nezakopne. Nas trh je tak maly, ze si nedovoli ani uverejnit studie bezne vychazejici v USA typu -- tahle a tahle firma sidi na kreatinu/proteinu , protoze zijou hlavne z reklamy a prodeje pripravku.
Nevim, ale precist si clanek o tom jak cvici bicepsy Joe "Synthol" Sixpack me vubec nebere. Clanek o poradne treningove rutine jsem tam snad jeste necetl.
Bohuzel MaF tady nadelal vic skody a uzitku, kdyz vidim lidi jak jedou kazdou serii s dopomoci a zaklinaji se pritom Weiderovyma principama.
Ja osobne si shanim poradny informace hlavne na Internetu. |
Ale ne každý má bezproblémový přístup k netu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st červen 11, 2003 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | Já to taky kupuju, ale určitě by to mohlo být kvalitnější, ale jako motivace je to docela slušný-když tam ty hovada vidím!!! |
Zasadne nekupuju......
Ale dost casto dostanu stos starsich cisel zadaco v posilce tak si je prolistuju,zasmeju se,vytrham si plakaty krasnejch "pipinek" a poslu to do sveta,vetsinou nejakymu mladasovi s upozornenim na to jaky kraviny tam nekdy pisou.............................................
|
|
| nahoru |
|
 |
dvornik
|
Zaslal: st červen 11, 2003 3:28 pm Předmět: |
|
|
Zrovna nedávno jsem si tam přečetl zajímavý článek o tom, jak Arnold cvičil shyby na hrazdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st červen 11, 2003 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Paye napsal: | | Já to taky kupuju, ale určitě by to mohlo být kvalitnější, ale jako motivace je to docela slušný-když tam ty hovada vidím!!! |
Zasadne nekupuju......
Ale dost casto dostanu stos starsich cisel zadaco v posilce tak si je prolistuju,zasmeju se,vytrham si plakaty krasnejch "pipinek" a poslu to do sveta,vetsinou nejakymu mladasovi s upozornenim na to jaky kraviny tam nekdy pisou............................................. |
Já Ti dám pipinky!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st červen 11, 2003 5:30 pm Předmět: |
|
|
| dvornik napsal: | | Zrovna nedávno jsem si tam přečetl zajímavý článek o tom, jak Arnold cvičil shyby na hrazdě. |
Jo to sem četl taky-docela dobrý a hlavně je to napsaný pro ty co se pořád serou s kladkou,ale shyby necvičí!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: st červen 11, 2003 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Karda napsal: | | BruXy napsal: |
Ja osobne si shanim poradny informace hlavne na Internetu. |
Ale ne každý má bezproblémový přístup k netu. |
Nejen ze ne kazdy ma pristup k netu, ale bohuzel, zverejnit na Internetu muze kdokoliv cokoliv. A nejednou jsem uz videl, co nekteri "radili"... Neexistuje zadna zaruka, ze informace, ktere jsou tam zverejneny, jsou kvalitni. A prave proto existuje toto forum, abychom nejakym zpusobem spolecnymi silami posoudili kvalitu prislusnych stranek.
|
|
| nahoru |
|
 |
zaba
|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
Zaslal: st červen 11, 2003 6:41 pm Předmět: |
|
|
Já tedy mám snad všechno co se kde o kulturistice u nás vydalo,sice na uroven časopisu nadávám,ale stejně to nakonec koupím. Patří to tak nějak k mému životnímu stylu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|