|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dan0
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | já mám rád, když mi ten tvaroh pěkně vyklouzne celá kostka rovnou do mixeru a ja to nemusim vyškrabávat :-)
hodnoty jsou na obale většinou všechny stejne - chutově se značky liší jen málo, nejméné mi chutna asi Vian od kauflandu 0,01% tuku, protože ten je takovej hodně suchej. Tesco tvaroh uz jsem dlouho nemel, ale chutově nebyl spatnej.
Nakonec stejne ho rozmixuju s mlíkem a banánem :-) Pokud bych ho jedl samotnej tak bych asi radši kupoval tučnej, ovšem u toho je ta cena taky někde jinde.
Pokud by někdo chtěl mít přesný info, stejně by se musel udělat nějaký rozbor,jestli opravdu obsahuje to co je na etiketě. | presne tak Schwaca si moj clovek. A hlavne s tym prvym riadkom to je zaklad
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lord_Martas

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
jojo ten prvni radek mam taky rad, bo to skrabat jak ocas je hrozne, nemate na to nejaky figl aby to vypadavalo cele pravidelne? bo mne to vypadne jen obcas ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | jojo ten prvni radek mam taky rad, bo to skrabat jak ocas je hrozne, nemate na to nejaky figl aby to vypadavalo cele pravidelne? bo mne to vypadne jen obcas ... | žeru to z vaničky :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mata8808

|
|
| nahoru |
|
 |
vosa
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| mata8808 napsal: | | John Chipsa napsal: | | Lord_Martas napsal: | | jojo ten prvni radek mam taky rad, bo to skrabat jak ocas je hrozne, nemate na to nejaky figl aby to vypadavalo cele pravidelne? bo mne to vypadne jen obcas ... | žeru to z vaničky :-D |
Podle me to zalezi na tom kolik je tam ty bily mrdky (myslim tu semennou vodicku) a to neovlivnis.Doufam ze jsem vam udelal chute na tvaruzek |
semenna vodicka
|
|
| nahoru |
|
 |
tomasjuve

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 12:25 am Předmět: |
|
|
neviete akema nutricne hodnoty hlavne bielkoviny? kebo na obale som nenasiel. myslim tesco tvaroh na slovensku 250 g
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:13 am Předmět: |
|
|
| tomasjuve napsal: | | neviete akema nutricne hodnoty hlavne bielkoviny? kebo na obale som nenasiel. myslim tesco tvaroh na slovensku 250 g |
Podivej se do tabulek, kolik ma normalni tvaroh, to bude vsechno snad zhruba stejne.
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:43 am Předmět: |
|
|
Od PILOS z Lidlu je take vyborny cottage cheese, vlastne je to podle me nejlepsi cottage vubec.
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
je jasne,ze vyrobky pro retezce Tesco kaufland a jine...jsou levnejsi nez vyrobek od firmy jako je treba Hame...Ale taky samozrejme vyrobce pro Tesco se nepodepise,je zrejme,ze to je osizeno o cosik :-)) _________________ .
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
taky me chutna, neni tak debilne kysely hlavne. Ale Ehrman to neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
Tyhle unknown výrobky mají obvykle nejlepší poměr kvalita/cena. Např. jogurt z tesca má obsah 5,8g bílkovin/100g. Cena cca 2,6Kč/100g. No ukažte mi něco lepšího.
Když jsem si přečetl předchozí příspěvky (z roku 2007), docela mě zarazilo, jak někteří lidi bezdůvodně haněj výrobky, který nejsou značkový. Samozřejmě je nutný zkoumat složení, ale jinak je to dost velká omezenost těhle lidí - jeden příklad za všechny: Nedávno jsem kupoval jednorázové holící strojky:
Gilette 5ks - 45Kč
Wilkinson - 5ks - 35Kč
Tesco - 10ks - 20Kč
Nutno dodat, že všechny byly úplně stejné. Baví mě, že dosud existují lidi, kteří si koupí ty značkové, protože "jsou přeci lepší". _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|