AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však si MaF otevři, jaká je většina článků?

buď "Tajemství posílení čtyřhlavého svalu stehenního revolučním tréninkem s petlahvemi na schodech u vás doma"
nebo "Trénink zad Markuse Rühla", řekneš mi, co z těchto dvou je pro tebe přínosné???
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
však si MaF otevři, jaká je většina článků?

buď "Tajemství posílení čtyřhlavého svalu stehenního revolučním tréninkem s petlahvemi na schodech u vás doma"
nebo "Trénink zad Markuse Rühla", řekneš mi, co z těchto dvou je pro tebe přínosné???
ted jsi na to kápl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slipkorn

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja OSOBNE verim proteinum aminokyselinam,gaineru..tyto veci si kupuju a preferuju je....
Slipkorn

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honda20 napsal:
Deadlift napsal:
Frei...teda...umět se červenat...tak to dělám..:o)

no dívej se...vykašli se na veškerý svoje úvahy o leucinu...je to prostě aminokyselina a nemůžeš čekat nějakej zvláštní nárůst svaloviny....řekl bych Ti aby ses vykašlal i na BCAA...ty mají význam řekněme v dietě...to co plánuješ dát do leucinu...potažmo do BCAAček...raději vraž do kvalitnějšího proteiňáku...ani od toho ovšem nemůžeš čekat že by to byl nějakej samospasitelnej přípravek...tím, že budeš mít vyšší příjem bílkovin ještě nutně neznamená, že porosteš...svaly potřebují stimul a ty kalorický přebytek...teda v kostce ( pomíjím regeneraci, cyklování diet i treninků, odpočinek, spánek apod. )

Jasně chlapi, vše OK...je mi jasný, že MaF je hlavně o komerci, ale kdysi jsem na něm začínal a je pro mě těžké si připustit, že by mohl propagovat a psát bláboly....njn...
Jen jsem o tom Leucinu chtěl slyšet od někoho kdo tomu opravdu rozumí...

tak to bych az tak s tema bcaa netvrdil,ze se davaji do diety,idealni je je davat take ihned po treninku s gainerem..
Psycho

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slipkorn napsal:
ja OSOBNE verim proteinum aminokyselinam,gaineru..tyto veci si kupuju a preferuju je....
presne tak vsechno ostatni je podvod nebo totalni picovina.....jo zapomel jsem na NITRID OXID ten me bavi jen kdyby nebyl tak drahej....si radsi koupim pytel oymetholonu:-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slipkorn napsal:
honda20 napsal:
Deadlift napsal:
Frei...teda...umět se červenat...tak to dělám..:o)

no dívej se...vykašli se na veškerý svoje úvahy o leucinu...je to prostě aminokyselina a nemůžeš čekat nějakej zvláštní nárůst svaloviny....řekl bych Ti aby ses vykašlal i na BCAA...ty mají význam řekněme v dietě...to co plánuješ dát do leucinu...potažmo do BCAAček...raději vraž do kvalitnějšího proteiňáku...ani od toho ovšem nemůžeš čekat že by to byl nějakej samospasitelnej přípravek...tím, že budeš mít vyšší příjem bílkovin ještě nutně neznamená, že porosteš...svaly potřebují stimul a ty kalorický přebytek...teda v kostce ( pomíjím regeneraci, cyklování diet i treninků, odpočinek, spánek apod. )

Jasně chlapi, vše OK...je mi jasný, že MaF je hlavně o komerci, ale kdysi jsem na něm začínal a je pro mě těžké si připustit, že by mohl propagovat a psát bláboly....njn...
Jen jsem o tom Leucinu chtěl slyšet od někoho kdo tomu opravdu rozumí...

tak to bych az tak s tema bcaa netvrdil,ze se davaji do diety,idealni je je davat take ihned po treninku s gainerem..
...DOBRÁ...NÁZOR...A ASI NE ZCESTNEJ...ALE POROVNALS NĚKDY ROZDÍL KDYŽS TAM TY AMINA MĚL A KDY NE?...MYSLÍM, ŽE ZA ROK S BCAA A ROK BEZ BCAA NEPOZNÁŠ MĚŘITELNÝ ROZDÍL...
sergeras

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtel bych se zeptat jestli aminokyseliny mohou mit nejake vedlejsi ucinky kdyz je beru ve vetsi mnozstvi nez mam. Mam totiz od dymatize Superamino 4800MG a beru 3* vic nez bych mel jelikoz sem cetl ze ty davky na balenich jsou podhodnocene. Beru je protoze sem zrovna v diete.
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna tak svalova hypertrofie, ale pochybuji ze budes mit takove stesti.
mr.kvadriceps

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 6:56 pm    Předmět: amina Odpovědět s citátem

sergeras napsal:
chtel bych se zeptat jestli aminokyseliny mohou mit nejake vedlejsi ucinky kdyz je beru ve vetsi mnozstvi nez mam. Mam totiz od dymatize Superamino 4800MG a beru 3* vic nez bych mel jelikoz sem cetl ze ty davky na balenich jsou podhodnocene. Beru je protoze sem zrovna v diete.

Já jsem je taky měl od Dymatize a bral jsem taky několikrát více než tam psali a nic se mi nestalo takže v poho...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mozna tak svalova hypertrofie, ale pochybuji ze budes mit takove stesti.

Pekne.
Psycho

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 9:58 pm    Předmět: aminokyseliny Odpovědět s citátem

http://www.cfs-cls.cz/Files/nastenka/page_4630/version1/Parenteralni_vyziva_a_pripravky_pro_parenteralni_vyzivu.pdf
Psycho

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2007 10:21 pm    Předmět: Re: aminokyseliny Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
http://www.cfs-cls.cz/Files/nastenka/page_4630/version1/Parenteralni_vyziva_a_pripravky_pro_parenteralni_vyzivu.pdf

Prima clanek zaujaly me tyhle pytlikove aminokyseliny:-)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dotaz zeru pred a po treningu BCAA a chtel bych ece koupit nejaky amina ktery mi doporucite ? raci nejaky veci baleni at to neztapu za tyden dik
Emilio

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
mam dotaz zeru pred a po treningu BCAA a chtel bych ece koupit nejaky amina ktery mi doporucite ? raci nejaky veci baleni at to neztapu za tyden dik

Delší dobu mám od Universal Uni-Liver...jsou z hovězího dobytka a jsem spokojen.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty sem mel taky takovy velky hnedy kokina vypadalo to jak slisovany howno do tvaru bombonu ze ? sem to sezral cely ale co mi to dalo prace sem to zral tak ctvrt roku tet je nikde v obchodech nevidim
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: