|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cz.petab
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | Přidávám pár fotek ze Sandowa 1991, vyhrál to tenkrát nějaký Švéd, jméno bohužel nevím.
Poznáte tam ještě někoho? |
Akorát M. Rolince (aspoň teda myslím, že je to on) úplně vlevo na prvních dvou fotkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mutagenn

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 10:40 pm Předmět: |
|
|
Jo,jo, to je on, vzpomínám si! Nevíš co ještě kde vyhrál? Já to zas tak podrobně v té době nesledoval a nepátral. Hlavně ani nebylo skoro kde:)))
Jinak je tam ještě jeden Rumun, myslím ,že Evropu vhrál určitě, na světě se asi také neztratil a loni myslím startoval ve veteránech - Piotru Czorba? Nebo tak nějak?
Jinak přihazuji jeden bonbónek, podařilo se mi tenkrát celkem dobře nafotit Sandow 1986, kat.do 174 cm, kdy Pavol porazil Libora a následně se stal MS! A muziku tam tvrdili i jiní mistři!
Asi moc fotek z toho klání nebude:)Zbytek někdy jindy, jsem hajzl:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
Piotru je mnohonasobny mistr sveta v ruznych federacich.A velky priznivce Ceske republiky.Jezdil jsem pomerne casto a vzdy si pochvaloval vyrobky rumunske farmacie *a03*Jo a jmenuje se Giorgiu (myslim ze tak se to pise)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
Tak to je tedy zkušený harcovník, jednou byl i absolutním vítězem na Sandowu, ale nevím v kterém roce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
Tak pokračujeme:) Našel jsem ten Sandow (1990) kde Czorba vyhrál absolutního vítěze! Dám to po kategoriích, pak jednotlivé účastníky co mám nafocené a na závěr byla exhibice:)
A nafotím to zítra znova, za umělého osvětlení to zhnědlo:)))
Pokud někoho poznáte, dejte vědít!
Naposledy upravil Mikuc dne po prosinec 17, 2007 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Děláte mi v tom hoši maglajz:)
Ale myslím, že by to mohl být Malquist, Oldenmark byl podstatně menší, lehčí a takový vytlemenější brabčák. Myslím, že i vyhrál Evropu 92 do 90kg. Jo, vyhrál, takže tento obr je buď Malguist a nebo jinej Švéd, na jména paměť nemám:)
Máš někde ještě něco o něm?
Safra, to nikde nejsou výsledky Sandowů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | JO JE TAM FREIMENUV OBLÍBENEC MILOS PAVLU
|
ahoj, teď jsem tenhle topic náhodou otevřel, neměl bys prosímtě víc fotek miloše ve větší kvalitě (aby se to dalo vytisknout)???
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
Omluva! Ty jo, asi moc neměl, vždy takovéhle fotoprťata. Ještě časem nějaké porovnávačky na MR ČSSR, ale větší asi sotva, nějak mě nabral:) Možná časem z nějakých hódně starých časáků nebo jestli nějaká ročenka...
|
|
| nahoru |
|
 |
dzejar
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
na tej poslednej farebnej fotke je asi Jozef Gromlus (na Mr. Olympia 1985 skoncil 10ty)
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
pekne fotky..Jarda se svym povestnym knirem...vedle Pepika je Jusup Wilkosz a Peter Hanzel,pro uplnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|