| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co říkáte na piercing v bradavce u chlapa? |
| proc ne, good... |
|
24% |
[ 8 ] |
| blbost, hnus... |
|
75% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:26 am Předmět: |
|
|
jj, jak jsem napsal kolegyni, nebudu nic psát rozespalý, omlouvám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Janca.lt

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:32 am Předmět: |
|
|
kamarad ho v bradavce mel, vypadalo to celkem dobre ale do roka ho stejnak musel vyndat ptz se mu to porad nechtelo zahojit
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
já mám piercing v bradě a právě proto, že jsem to na příslušníkovi mužského pohůlaví viděl (je to jeden závodník), tak mi to přijde velice nechutné a nenazýval bych takového člověka chlapem |
????To nechápu.Jakej je rozdíl mezi piercem v bradavce a v bradě...myslím tím i v bradě to maj holky.Myslím, že tenhle bodyart je unisex.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
Sakrys ae koukam, ze nikdo kdo by tu mel pierc. primo v bradavce se tu nenajde ... _________________ A když voni přistavěj, tak mi to poženeme vo štok! :))
Naposledy upravil Sherry dne čt prosinec 13, 2007 9:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | Sakrys ae koukam, ze nikdo kdo by tu mel pierc. primo v bradavce se tu nenajde ... |
Ja ale až na leto a pichnu si to sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 11:54 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | v pupiku to vypada moc pekne, ale bradavka eee, to musi dost bolet, urcite vic nez pupik,ale min nez piercing prirozeni. ousko postaci |
co som pocu tak bradavky su najcitlivejsie..myslim tym NAJcitlivejsie a piercing zaluda neni na svk vraj povoleny
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | | Žufan napsal: | | Sherry napsal: | Sakrys ae koukam, ze nikdo kdo by tu mel pierc. primo v bradavce se tu nenajde ... |
Ja ale až na leto a pichnu si to sam | To si delas pr*el, neni to trochu nebezpecny? Nebo k tvymu telu prinejmensim bezohledny :P |
Pichnu to klidně i tobě,si nedělam prdel,normalka
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 12:06 pm Předmět: A co ve rtu?? |
|
|
Nemá tu někde kroužek ve rtu (na straně)...taky o tom dost přemýšlím, zajímá mě hlavně jak dlouho se to hojí, jaké sou problemy atd...
Vté bradavce to má třeba Lenny Kravitz a nepříjde mi to nějak divné.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 9:42 pm Předmět: Re: A co ve rtu?? |
|
|
| Roman_best napsal: | Nemá tu někde kroužek ve rtu (na straně)...taky o tom dost přemýšlím, zajímá mě hlavně jak dlouho se to hojí, jaké sou problemy atd...
Vté bradavce to má třeba Lenny Kravitz a nepříjde mi to nějak divné. |
nemam ale urcite se nehoji spatne, hlavne najit zkuseneho a kvalitniho clovicka, co ten piercing dela...ted by ti i rekl, co treba nejist par dnu. ale nemelo by se nic moc stat...photovost je otevrena..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 9:58 pm Předmět: Re: A co ve rtu?? |
|
|
| Roman_best napsal: | Nemá tu někde kroužek ve rtu (na straně)...taky o tom dost přemýšlím, zajímá mě hlavně jak dlouho se to hojí, jaké sou problemy atd...
|
to byva vetisnou fejk proste nasazovaci nema to propichly
tady video jak se dela piercing intimnich partii u zeny
http://www.flurl.com/item/girl_u_223229
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|