|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Deadlift napsal: | NABÍDLI MI PRÁCI....HOME OFFICE...AUTO...A PODOBNÝ BLBINY...HEZKÝ PRACHY...tak proč nemám radost? |
já chci taky | tak se uč...budeš se mít dobře...nebo se naopak neuč vůbec...extrémy jsou žádané - průměr se má vždy nejhůř
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Mam nakoupeny snad darky pro vsechny  ... a stalo me to "jenom" 2800
Ale sobe sem si udelal krasnou radost... koupil sem si baleni 20ks Carlsbergu a pak super brasnu plnou Heinekenu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
Draku kdes koupil ten Carsberg?A nevíš jestli je dobrý Desperados?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
V Makru ... 19Kc / 0,5l , ale kolega Dan, mi rikal, ze by to mohli mit aj v Tescu treba... Desperados sem jeste nemel, ale skusil bych to, ale moc sanci bych tomu nedaval ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
Desperados (pokud máš na mysli to pivo) je takový čajíček pro ženské. Mě to moc nejede...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | prave pijeme se spolubydlici svarene cervene vino ..... hmmm....to voniii |
A já teplé čínské švestkové víno Už se mi motá tykev
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi v šuplíku najít powerball tak jsi jdu hrát _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
Kadde dneska jsem tu byl docela dost tak sem schválně napočítal kolik příspěvků jsi dneska napsal: 44 to je asi rekord  když ještě uvážim že tak 10 bylo smazáno _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Stibik
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|