Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to se dáhledat jak že měl včera 1000 příspěvků krom toho že si je spočítam přes profil?Nebo si to mam pamatovat? tu 50 dneska uděláš
Kadd

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
keba napsal:
Kadde dneska jsem tu byl docela dost tak sem schválně napočítal kolik příspěvků jsi dneska napsal: 44 to je asi rekord když ještě uvážim že tak 10 bylo smazáno

má plodné obdobie, alebo to tu proste má rád

zlepšuju si náladu s neudělaných zkoušek a zprříjemňuju si čekání až zítra konečně pojedu domů. ( ještě mám zítra zápočet a musím koupit nějaký dárky) A taky se mi sváma dobře povídá a je tu s váma fajn

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kadd

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
a to se dáhledat jak že měl včera 1000 příspěvků krom toho že si je spočítam přes profil?Nebo si to mam pamatovat? tu 50 dneska uděláš

to myslím není problém stačí reagovat na to co píšete jak tady tak jinde po fóru a nemusím ani psát jen trapný smajlíky nebo otvírat starý témata že chci honit příspěvky. Ono to jde prostě samo. Když mám co říct a je to k tématu tak to řeknu. Někdy napíšu příspěvek a pak ho neodešlu že nechci plácat kraviny to bych těch příspěvků měl tak za dnešek o 20 víc.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Douglas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
keba napsal:

to myslím není problém stačí reagovat na to co píšete jak tady tak jinde po fóru a nemusím ani psát jen trapný smajlíky nebo otvírat starý témata že chci honit příspěvky. Ono to jde prostě samo. Když mám co říct a je to k tématu tak to řeknu. Někdy napíšu příspěvek a pak ho neodešlu že nechci plácat kraviny to bych těch příspěvků měl tak za dnešek o 20 víc.

Já teda taky nejsem svatej ontopicář (a i tímto to dokazuju), ale když se budeš hlídat ještě trošku, bude to lepší.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Kadd

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Kadd napsal:
keba napsal:

Já teda taky nejsem svatej ontopicář (a i tímto to dokazuju), ale když se budeš hlídat ještě trošku, bude to lepší.

Pokusím se

Bara

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám radost,že jedu dnes za Black Dragonem a půjdu s ním nakupovat dárky.On to miluje a těším se na jeho šťastnej výraz A potom..carpacio
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekapituluju dárky a vypadá to, že jsem na nikoho nezapomněl. Všichni snad budou mít radost a ještě jsem to stihl tento týden. To se mi nepovedlo několik let

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Já mám radost,že jedu dnes za Black Dragonem a půjdu s ním nakupovat dárky.On to miluje a těším se na jeho šťastnej výraz A potom..carpacio

To Carpacio je docela slusny zadostiucineni

Nezdalo se ti treba dneska, ze ses vietnamska defka Ming-li a ze te nekolik hodin sukal Leonardo DiCaprio??
Bara

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bara napsal:

To Carpacio je docela slusny zadostiucineni

Nezdalo se ti treba dneska, ze ses vietnamska defka Ming-li a ze te nekolik hodin sukal Leonardo DiCaprio??

Co to tady kecáš?...ahoj Ming-li,bylo to krásné...a kurváááá drááát šuky,šuky deset dolar?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mobsman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovezli nám ALOE nápoj, jestli znáte...

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám. Oplachuji si tím každý večer přirození.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znam, jsem na nem tezce zavislej

Derek Poundstone
mobsman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

tak tobě pomáhá zdravotně asi dost, ne?
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Cízo...tobě se dá věřit....na rozdíl od některých členů širšího okruhu mé rodiny...napiš o tom víc, své zkušenosti, pls.
Kadd

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2007 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neznám

dejte někdo recenzi dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: