|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
Vcera Halloween, trapas docela. Dalsi uplne stejnej horor jako tisic jinych, prirovnal bych to k horsimu Texaskymu masakru, o dost horsimu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
Těšil jsem se na nějaký nově natočený western,tak jsem se podíval na "3:10 to yuma" (ten původní natočený před 50lety jsem neviděl).První polovina se mi líbila,ale potom se to začalo "podezřele" vyvíjet a konec byl příšernej!Škoda.Nebejt toho konce,tak dobrej film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
Na doporuceni Bary sem se podival na film Gappa - Monster of a prehistoric planet ... a musim rict, ze vetsi chujovinu sem dlouho nevidel  hlavne uplne nejlepsi je ten emerickej dabing ...
Jak poznamenal v Cervenym trpaslikovi Kryton na ukor Gapp v dile Roztaveni :
" To je k nevire, jak vetche a nerealisticke ty stvury byly, daleko vernejsi dinasaury davali zadarmo ke krabici ovesnych vlocek.."
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
Superbad. Strašná sračka. Lituju kadžý vteřiny, kterou jsem u toho strávil, když nepočítám ty dvě minuty, co jsem si šel do ledničky pro desítku _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | To je hororova klasika .. vono vicemene skoro vsecky dily sou komedie a clovek se u toho krome toho, ze se boji , i dokonce nasmeje :) |
Jo ty první dva sou takový hororový, ale ten poslední je prostě parodie - hafo dobrá parodie
Btw neviděl někdo novýho Hitmana? Z ukázek to vypadalo na celkem hezkej odpocinkovej akcnak, ale je mi jasný, že ukázky sou často úplně něco jinýho než film. |
Ja uz si to prave moc nepamatuju, sem to nedavno sjel hnedka za sebou ... pamatuju si takovy veci, jak si nasazoval tu motorovku nebo jak ten strom znasilnil tu zenskou |
já si zas pamatuju, že on měl to zlo v té ruce rozbíjel si talířky o hlavu, proto si ji vlastně uřízl... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
Včera sem koukal na film Mezi námi děvčaty a celkem sem se nasmál, myslel sem že to bude kravina, ale líbilo se mi to. De o to, že matka je v dceřině těle a dcera v matce - celkem dobrý situace a parádně zahraný _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:25 pm Předmět: |
|
|
Videli ste uz transformers? Mimu okoli se to povetsinou nelibilo a ja s toho byl unesenej protoze takovy fantasmagorie miluju jediny co me nastvalo jak ten typek rozmrzl a prvni co rekl bylo "I am Megatron" _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | EXE napsal: | | Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | To je hororova klasika .. vono vicemene skoro vsecky dily sou komedie a clovek se u toho krome toho, ze se boji , i dokonce nasmeje :) |
Jo ty první dva sou takový hororový, ale ten poslední je prostě parodie - hafo dobrá parodie
Btw neviděl někdo novýho Hitmana? Z ukázek to vypadalo na celkem hezkej odpocinkovej akcnak, ale je mi jasný, že ukázky sou často úplně něco jinýho než film. |
Ja uz si to prave moc nepamatuju, sem to nedavno sjel hnedka za sebou ... pamatuju si takovy veci, jak si nasazoval tu motorovku nebo jak ten strom znasilnil tu zenskou |
já si zas pamatuju, že on měl to zlo v té ruce rozbíjel si talířky o hlavu, proto si ji vlastně uřízl... |
Ta scéna jak si řeže ruku se mi jako malýmu 6 letýmu dítěti vryla navěky do paměti (vůbec nechápu jak mě na to matka mohla nechat koukat ). Doteď je to pro mě jendna z nejbrutálnějších scén vůbec. |
taky sem to viděl jako malý děcko, asi desetkrát a ještě si pamatuju tu šílenou hudbu co tam pořád hrála.. _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:29 pm Předmět: |
|
|
I am legend - libilo se mi
Hitman - jakou fanouskovi se mi libilo:-)
Halloween - prumer
30 dni dlouha noc - prumer _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|