|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ccc
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
| ChainMuscle napsal: | | LJ napsal: | Ale jako jo, ať Drobísek v tom povídání si o sobě není sám. Zítra se konečně stěhuju do Prahy. Drobísek se mnou , bude dělat v mý bejvalý firmě obchodníka, teda nevím jestli to tady můžu prásknout, ale na to seru. Budem bydlet spolu jak dvě buzny, možná budem i vařit s Klukama v akci. Jeho parádičky typu těstoviny s marmeládou mě fakt děsí .
Kromě toho sem se ostříhal, oholil, díky tý stravě mi začíná mohutnět postava v oblečení malinko . Zašel sem si v nový formě ke svý bejvalce pro tašku a potkal jejího právníka. Byl ze mě trochu vyjukanej a zeptal se jestli má jít pryč . Řek sem že to je OK, že si du pro tašku, ne pro tu holku . |
Masírka jako prase ty vole to fakt nedávám. |
proč lezeš LJ furt do prdele?Zajímá mě to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChainMuscle
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
For ccc : Aby se takoví jako ty měli na co ptát _________________ I live my life and try to make my dreams come true....
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
tak ten byl!!! _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
Ten samopal a medaile dost dost k sobě _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | JO!!!! To je přesně ono...furt mi někoho připomínal |
OMG!!! Vy ste hovada nezasvědcená!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | JO!!!! To je přesně ono...furt mi někoho připomínal | věděl jsem to hned...ale nechtěl jsem rýpat
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
Jestli to nebylo tak, že tě Kouba držel za hlavu a ty jsi jen nožkama brousil po ledu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jestli to nebylo tak, že tě Kouba držel za hlavu a ty jsi jen nožkama brousil po ledu |
Drobek nemůže bruslit, popraskal by led . Dokonce si myslím, že to ani neumí .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
Tak to dobrý výkon, já bych si rozbil držku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 31, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tak to dobrý výkon, já bych si rozbil držku. | co víš...třeba letěl hubou na mantinel...proto je to mázlý:o)...sorry LJ:o)...jina all the best do novýho roku...p.s. nechceš zrušit to slovo tlustej v názvu logu?...jsi jak párátko...tipuju , že víc jak 90 kg nemáš
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|