|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 10:56 am Předmět: Pavelcb : eight weeks of hell |
|
|
3.1. 2008
Je mi 31 let
vážím 96kg
měřím174 (prý... ,já myslím že 175)
nadváha cca 15-20kg
Přibližně rok jsem necvičil a pořádně asi tak 2
Tento trenink zkusím poprvé,vždycky jsem jel MaF tréninky. Tak bych chtěl zkusit něco nového.Trénink mi pomohl (vlastně sestavil) Conan.
Natvrdo začnu 7.1.2008
Jinak jsem to zkusil včera jen lehce..
benč 6x4 (100kg)
zhyby 6x5 (+ 10kg)
neměl jsem náladu a byl jsem vymrzlej,ale i tak jsem to zkusil a můžu říct,že až to pojedu na tvrdo a celý,asi si pěkně máknu  . Nevěřil jsem,že to bude takle náročný.
--------------------------------------------------------------------------------------
1 den:
dřep..........6x4 (těžký)
benč..........6x6 (střední)
mrtvola - rovne nohy......4x8 (lehká) (mozno GM)
2den
dřep........6x6 (střední)
benč........6x4 (těžký)
přítahy v předklonu.....6x6 (střední) (mozno shyby)
3den
mrtvola.....6x4 (těžká)
dřep..........4x8 (lehky) (mozno legpress)
benč..........4x8 (lehký)
+ pokazdy bricho a doplnkove cviky
Kazdy tyden pridavat 2,5-5kg
Naposledy upravil Pavelcb dne út květen 22, 2012 7:35 am, celkově upraveno 111 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roumec

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 10:57 am Předmět: |
|
|
Good luck
A pripis vahy =) _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
Jasně že napíšu... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 11:09 am Předmět: |
|
|
doufam ze ti to poslape, nejhorsi je tyhle treninky uzrat
Jinak 100kg na zacatek, kdyz jsi dlouho necvicil, i kdyz je to tezkej den je celkem dost, mel bys mit rezervu na pridavani nekolik tydnu dopredu. I kdybys mel na benchi pridavat treba jen po 1kg. Rezervu bys mel mit zpocatku i pri kazde serii minimalne na 2 opakovani. Hlavne ze zacatku neosizuj techniku a tempo. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
| citace: | | doufam ze ti to poslape, nejhorsi je tyhle treninky uzrat |
Fakt? Vzdyt to je na tom to nejlepsi :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 7:50 am Předmět: |
|
|
Tak dneska se cítím,jako by přejelo auto...to jsem zvědav,jak se my večír bude cvičit. No..ještě je pár hodin čas _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so leden 05, 2008 6:53 am Předmět: |
|
|
Tak jsestli jsem včera psal,že se cítím před mvčerejším tréninkem jako by mě přejelo auto,tak po včerejším tréninku jako by mě srazil nákladák. A to jsem jel zase jen zkušební.
Mrtvola 4x4 (140)
Dřep 3x8 (80)
Benč 4x8 (80)
Biceps jč 3x10 (15)
Před vším jsem jel 2 zahřívací serky s poloviční vahou. No,byl jsem hotovej,ale spokojenej...
Ještě doladit to papu (protože sekaná po tréninku neni asi to pravé  )
A takz už vím,proč stačí trénovat 3x týdně _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so leden 05, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
ja ti to rikal
Ted sis to zkusil, takze od pristiho tydne si nastav vahy na 80%toho co jsi jel, a muzes se do toho vrhnou naplno.
Jinak ten pocet opakovani, serii a poradi cviku neni zadny dogma, ale snaz se neubirat pracovni serie, to radsi uber vahu.
Pak uz bude zalezet jen na jidle zda budes nabirat nebo shazovat, jak je libo _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so leden 05, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
Jasně...neměl jsem ještě v plánu to ject na plno,proto jsem nejel celé serie. Ale baví mě to. Je to změna. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne po březen 17, 2008 8:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem jel poprvé naplno. Sice po včerejším fotbálku mě neuvěřitelně bolelo koleno,ale musel jsem.
Dřep 6x4 (100) koleno mi málem upadlo.Asi bych měl ject tak 120,ale to se nedalo.Byl jsem rád,že jsem to přežil i tak.
Benč j.č. na šikmé 4x 6 s 30-kama Tam byla velká mezera,měl jsem si dát spíš 35ky.Byl to nejlečí cvik dne.
mrtvola 4x8 (100) trochu jsem se bál,co na to koleno,když už při dřepech jsem pomalu brečel bolestí,ale kupodivu v poho. Při poslední serii a posledním opakování se mi už dělalo blbě  ,krásnej pocit...
Jako doplněk jsem si dal jen bicák s J.č. ve stoji s 20 4x 8
No,nebylo to špatný,až na to koleno při dřepech..... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:52 pm Předmět: |
|
|
tak bacha at se nepoblejes
jinak ty mrtvoly byly rovny nohy ? Jestli ne, tak nezapominej na hamstringy. Treba ve stredu navic k tomu co mas.
PS: jen ty vahy pekne nech, a pristi tyden tam hod na drep 105, JR 32,5...
Jeste si nech zkontrolovat techniku drepu - natoc video.
(jo a pis to trochu prehlednejs  ) _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Ne ne..mrtvolka klasika. Asi by to bejvalo lepší s nataženýma. No,tak příští pondělí. Ve středu zhyby,bez těch se neobejdu _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
Jinak dneska ta technika toho dřepu nebyla asi 100%,ale jen díky tomu kolenu.Jinak dřepy jedu solidně,jeden čas to byl i můj nejoblíbenější cvik,to když jsem je jezdil se 160.Já vím,nic moc,ale u nás v posilce se našel jen jeden,kdo to cvíčíval. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|