Bolest hrudnej kosti

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest hrudnej kosti  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolest hrudnej kosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mato87

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 10:11 am    Předmět: Bolest hrudnej kosti Odpovědět s citátem

Caute borci mam taky problem....zacala ma bolet hrudna kost vacsinou vzdy rano ked vstanem najviac...mam pocit ze sa to prejavuje vzdy par dni po treningu hrudniku....tak 2 dni. Dost ma to desi...neviem co mam robit skusal som aj malu vahu a vela opakovani ale furt to boli...kamarad mi povedal ze mozem zle spat a rukou si v spanku na nu nevedomky tlacit...a tym ze som po treningu hrudniku o tom citlivejsie to je....neviem potrebujem radu od nejakych skusenych ludi dakujem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
ChickenEater

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna ta bolest souvisi take se zablokovanym obratlem v hrudni pateri.Mel jsem neco podobnyho. Chiropraktik mi to odblokoval par sikovnyma pohybama, parkrat prasklo v zadech a v hrudniku, pak jsem dostal brufen proti bolesti a dorsoflex na uvolneni svalstva a behem tydne to bylo ok. Pomoct by ti mohl i sikovny maser.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me strasne boli hrudnik vzdy po klikach na bradlech ,nekdy to boli i dalsi 3-4 dny ,tak jsem proste kliky na bradlech vypustil a uz je to ok.

Skus taky nejaky cvik proste vypustit nebo na urcitou domu zmenit a uvidis jak se to vyvine.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kadd

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je normální

pokud tě bolí ta kost co spojuje žebra uprostřed těla. To se ti jen rozšiřuje hrudník jsou tam klouby (chrupavky) jako jinde po těle takže pokud to bolí moc jde to prokřupat jako páteř, prsty na rukou a co koli jinýho. (prý aji nos ale ten jedinej se mi nikdy nepovedl )

jinak časem to přejde až si člověk zvykne na zátěž a jinak hlavně musíš mít správnou techniku. špatná by ti mohla dělat taky podobný problém i když nevím přesně jak.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
mato87

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dufam ze mate pravdu chlpay lebo dnes ranosm sa zobudil a dost ma to bolelo....
Vymenit cviky??...ale co nahradis bench pressom??.teda tlaku na prsne svalstvo?...asi nicim
Kadd

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kliky na bradlech, benč základní cviky + bych zařadil pluover na lepší potažení hrudníku. a po tréninku (celém) bych se trochu protahl

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Miki222

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a neodbijas si tu cinku od hrudniku ? skus bench z jednoruckamy
lucynqa

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mato87 napsal:
dufam ze mate pravdu chlpay lebo dnes ranosm sa zobudil a dost ma to bolelo....
Vymenit cviky??...ale co nahradis bench pressom??.teda tlaku na prsne svalstvo?...asi nicim

co klasicke tlaky jednoruckami? to snad take posiluje prsni svalstvo a je to myslim mirnejsi na ramenni klouby. ale je to asi dost podobne benchpressu....zkus a uvidis co te nebude bolet pak.
mato87

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Mozna ta bolest souvisi take se zablokovanym obratlem v hrudni pateri.Mel jsem neco podobnyho. Chiropraktik mi to odblokoval par sikovnyma pohybama, parkrat prasklo v zadech a v hrudniku, pak jsem dostal brufen proti bolesti a dorsoflex na uvolneni svalstva a behem tydne to bylo ok. Pomoct by ti mohl i sikovny maser.

teraz som si az vsimol ze ked sa otacam boli ma trochu aj chrbat...
valecnikzeseveru

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, můžete mně někdo poradit co na bolest hrudníku? Nejspíš mám zánět úponu hrudní kosti. Bolí to už od léta. Poprve mi doktorka co zaskakovala za mojí předepsala Aulin a odpočinek. Nepomohlo. V prosinci jsem šel k doktorce znova. Poslala mě na rengen který nic nenašel, a jestli tam mam zánět prý neukáže. Poslala mě k ortopedovi, popsal jsem mu situaci a poslal mě na rehabilitace na léčbu ultrazvukem. Dal jsem si deset dní pauzu na kozy a nepomohlo. Ted zkouším ibuprofen a ten docela zabírá, jen nevím jestli mi pomáhá na zánět nebo jen tiší bolest, ale jsem rád, že si můžu aspoň bezbolestně pčíknout:-)
Ke cvičení, nedělá mi problém cvičit na prsa bench,tlaky s jč, pullover ale nemůžu cvičit kliky na bradlech, rozpažky a kladky, to začnu cítit bolest už při cvičení, hlavně u kliků na bradlech. Co jsem hledal na netu, mohl bych mít Tietzův syndrom viz:

ulekare.cz/nemoci-vysetreni/tietzuv-syndrom

anamneza.cz/Bolest-na-hrudi/nemoc/341#iit=1326582029859&cb=0&ab=-&dh= Druhý sloupec

Snad někdo poradíte, děkuji.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem se ptal na tu samou věc - bohužel mě někteří lidé z fóra vyfakovali a potom jsem pár dní hledal a hledal a nakonec jsem dospěl k tomu, že na 99% to je tietzův syndrom - to valecnikzeseveru: tietzův syndrom se nijak vyléčit nedá - max. kdyby tě to bolelo fakt dost hodně tak ti na to doktorka nasadí kortikoidy jinak jak si sám psal ibuprofen tiší bolest . . .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D chtěls aby ti někdo z fóra udělal diagnozu v podobě syndromu?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víš stačilo by mi kdyby mi někdo dal nějaký podnět co by to mohlo být - což mi dal asi jenom jeden člověk . . .
Roin

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno vstaň a když tě to bolí .. tak se hooodně prohni jako kdyby si se ohnul zádama do předu tak akorát dozadu a mělo by ti tam rupnout taky to tak dělám a pak to přestane a je to vpohodě.
Zřejmně je to tím, že se ti rozšiřuje hrudník jak už tu bylo zmíněno
BARBAR

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roin má pravdu. Stačí sa poriadne prehnúť a malo by ti tam rupnúť. Po tom mi bolesť stále prestala. To rupnutie je aj celkom príjemné

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest hrudnej kosti Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: