|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roumec

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
Genialni _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
tak jsem byl v dobre vire a taky trochu z donuceni v kine na halloweenu a muzu vam rict ze je to snad nejhorsi film co jsem kdy videl... zbytecny prachy v hajzlu.. a skoda toho casu..heee _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
Musím složit velkou omluvu seriálu The Big Bang Theory, potažmo Dragonovi, že jsem ho zepsul (seriál, ne Dragona :-) ). První díl mi nějak nesednul, ale od 2. - 8. jsem se kutálel smíchy. Opravdu perfetně vypointovaná záležitost, všem doporučuju!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:25 am Předmět: |
|
|
Mas stesti, nezbiju te _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mas stesti, nezbiju te | Z tebe strach nemám, prcku.
Ahola: Máš to tam, ještě jsem ti to dal na rapid a uploaded.to, stačí nebo mám ještě přidat mediafire? A teď vážně - nejlepší možné seriálové sci-fi, které teď běží je Battlestar Galactica, dokonalý seriál.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út leden 08, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Big Bang Theory : koukal sem na první díl a super _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
Konecne sem si nasel cas, abych se mohl kouknout na nejakej dalsi filmek.. a vybral sem si Ratatouille a neudelal sem vubec spatne ...
naprosto neskutecna originalita filmu, nevim jak to popsat, neda se to ... jeden z nejlepsich filmu posledni doby... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tak ja taky mrkl na filmek a to Jízda s ELVISEM a na jednu stranku sem sklamanej,na druhou sem poznal zakulisí sexu,drog a *rock n rollu* a ja si na rockenrollu ulitávám jak na kokainu  ale ve filmu chyběla ELVISOVA hudba a to mě nasralo  [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Kdyby nahodou zde byl člověk posedlej ROCK a ROLLEM jako ja a mohl by mi doporučit nějakej filmek na tento žánr,tak mu s celyho srdce děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|