|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin Bohm

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
HEHE
Pěkná hláška: "Chci být jako Rocky. Ten chlap nevypadal dobře, nemluvil dobře, nic na něm nebylo hezké. Tolikrát byl na zemi, ale nikdy se nevzdal, nikdy neuhnul," prohlásil Holyfield, než z Floridy odletěl do Ruska.
Jáááá to chci vidět!!!! blbá práce, nevíte jestli se to nedá najít ONLINE někde na netu???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martin Bohm

|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Valuev od té prohry s Ruslanem změnil trenéra a boxoval ještě jeden zápas s nějakým bezejmenným maníkem, sice dokázal vyhrál, ale prý po nic moc výkonu...
Co se týče Evandera, myslel jsem si od začátku, že na to nemá, ale je nádherný výkon, že dokázal odboxovat těch 12 kol, všechna čest..od tuším desátýho kola, kdy schytal fakt pořádnou pecku do břicha, jsem už ho viděl na zemi, ale on to ustál..naopak mě trochu zklamal Ibragimov, hlavně v posledních kolech mi přišlo, že to nedává, čekal jsem, že to zkusí ukončit, ale on boxoval spíš defenzivně a schytával to. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:19 am Předmět: |
|
|
Nevíte o dobrém kamenném obchodě v Praze s boxerskou výbavou??
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út říjen 16, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
| Martin Bohm napsal: | | Nevíte o dobrém kamenném obchodě v Praze s boxerskou výbavou?? |
Nejsem sice z Prahy, ale tenhle shop je i v Brně.Je tam kontakt i na Prahu.
http://www.hayashi.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: út říjen 16, 2007 8:52 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Martin Bohm napsal: | | Nevíte o dobrém kamenném obchodě v Praze s boxerskou výbavou?? |
Nejsem sice z Prahy, ale tenhle shop je i v Brně.Je tam kontakt i na Prahu.
http://www.hayashi.cz/ |
heh díky je to sice snad přesná diagonála od místa kde bydlím ale to neva udělám si výlet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
Nevideli ste nekdo tenhle tejden na eurosportu box, jak tam byli Tua, Rahman...a hlavne takovej mladej 19ti letej frajer, kterej mel fakt zvlastni agresivni styl a hrozny pecky!  Nevi nekdo jeho jmeno??
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 05, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Obnovujem tento topic plny zaujimavych veci a taktiez Itachiho blbin, ved to sami vidite  a prosim o radu :
Po boxovani ma obcas na druhy den boli pravy laket. je to slaba bolest ale rychlo s nou udierat nemozem, kym nezmizne (co nezvykne trvat dlho). Neviete co by mi s tym mohlo pomoct? Zatial mi to nerobi velke problemy, ale aj tak chcem predchadzat vacsim problemom. Pomoze mi robit take to lifterske rehabko (vela opakovani s malou vahou izolovanych cvikov na triceps)? Co este mozem/by som mal urobit?
Diky _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so leden 05, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
No kdybych byl hajzl, napisu at proste po boxu neonanujes...ale ze su kamos, tak asi vetsi rozcvicka a takove zname blbosti, jako mit to v teple apod. Neni to jen shoda nahod a ty to mas proste jen prelezene od priatelky? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|