|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám se vypravit?Máte zájem? |
| ANO |
|
88% |
[ 104 ] |
| NE |
|
11% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 118 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
reporty jsou podle mě těžce vpohodě, mě to teda baví a myslím, že ostatní taky _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro. Jsem na Jarouška vcelku zvědavej. Je to sympaťák.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
Frei..nech toho.....kdybyste tu nedělali oba divadýlko....tak by po takovémhle reportu ani pes něštěkl. A to víme všichni. Já fakt nevím, k čemu by mi Jarouškův trénink byl....já tak necvičím, cvičit nebudu, když vidím, kam se on se svojí "přípravou" dosta, tak je mi jasné, že tam se tedy já dostat nechcu. On tomu věří, tak ať tak cvičí....ale že by se z toho musela dělat nějaká taková veřejná taškařice....
Aby bylo jasno...já to Bárovi rozmlouvat nebudu, a pokud bude zájem, jeho i účastníků fóra, tak ať tam samozřejmě jede a report udělá. Mně osobně to ale fakt nijak nebere.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
dík inerez. něco na tom bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Jako bych to viděl, u Jarouška před domem zastaví 5 plnejch aut, vystoupí 40 lidí a Jaroušek za potlesku vyleze z domu se šátkem kolem krku, berlemi a pro jistotu nalepenými pupínky od neštovic. |
to mne poser
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
stihnu akorát autogramiádu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | dík inerez. něco na tom bude. |
nebude, neobjektivnější je to, co ti vedle napsal azmodan
| Azmodan napsal: | Jaroušku, celý jsem si to teď přečetl a musím ti říct jednu věc : Tvoje samolibost typu "jsem nejsvalnatější a nejslinější a lepší než mistr světa v PWL" už není ani směšná, ale spíš smutná. Neber to ode mě jako rejpání, ale pouze konstatování. Na druhou starnu nad tebou nelámu hůl a pořád si myslím, že jsi docela inteligentní člověk. Tak se nad tím co tady píšeš proboha zamysli a buď trošku soudnej. |
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:15 pm Předmět: |
|
|
Lukáši nedělej že to se mnou myslíš dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Frei..nech toho.....kdybyste tu nedělali oba divadýlko....tak by po takovémhle reportu ani pes něštěkl. A to víme všichni. Já fakt nevím, k čemu by mi Jarouškův trénink byl....já tak necvičím, cvičit nebudu, když vidím, kam se on se svojí "přípravou" dosta, tak je mi jasné, že tam se tedy já dostat nechcu. On tomu věří, tak ať tak cvičí....ale že by se z toho musela dělat nějaká taková veřejná taškařice....
Aby bylo jasno...já to Bárovi rozmlouvat nebudu, a pokud bude zájem, jeho i účastníků fóra, tak ať tam samozřejmě jede a report udělá. Mně osobně to ale fakt nijak nebere. |
Já našel svoje druhý já Vitaj, tak dlouho sem tě hledal. Líp bych to neřekl....
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | stihnu akorát autogramiádu. |
No bezva, šoupnu si ho mezi podpisy od Hitlera a Mao- ce -tunga
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
ale to není z tvojí hlavy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
Paneboze, ty si vacsi chudak nez som dufal |
mysli si co chceš, nenávidím lidi typu "to bych dal levou zadní", mistru světa v pwl (koubovi) říkat, že to on (jaousek) má na sobě 2x více svalů než kouba, machrovat stokrát víc než já aniž by cokoliv předvedl a jako nejlepší se nakonec posledních 8 stránek vymlouvat, proč nechce, abychom přijeli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|