|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám se vypravit?Máte zájem? |
| ANO |
|
88% |
[ 104 ] |
| NE |
|
11% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 118 |
|
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
Paneboze, ty si vacsi chudak nez som dufal |
Třetí moje já, Aholo, do řady...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:19 pm Předmět: |
|
|
Jé teď koukám. safra...jsem to poplet. Těch 250kg to byl legpress
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
mysli si co chceš, nenávidím lidi typu "to bych dal levou zadní", mistru světa v pwl (koubovi) říkat, že to on (jaousek) má na sobě 2x více svalů než kouba, machrovat stokrát víc než já aniž by cokoliv předvedl a jako nejlepší se nakonec posledních 8 stránek vymlouvat, proč nechce, abychom přijeli |
To je v poriadku, tiez nechapem preco tu John tolko keca ani co z toho vobec mysli vazne, ale rozdavat podpasovky, na to si expert. Ked sa herza zmienil, ze si pochudol, tak to bolo x stran narekov ako si robi zarty z tvojho zdravotneho stavu a co teraz robis ty ? Ale jeho hlupost, ze chcel vcera niekomu pomoct s tou depresiou a priznal sa, na tomto fore sa to nevyplaca. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
|
| supporter napsal: | | AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
Třetí moje já, Aholo, do řady... |
ono je legrační, jak se zastaneš koholiv, jen abys byl proti mě
jarousek se tady chová 100x hůř, ale zvyk je železná košile, viď, supportere
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
mysli si co chceš, nenávidím lidi typu "to bych dal levou zadní", mistru světa v pwl (koubovi) říkat, že to on (jaousek) má na sobě 2x více svalů než kouba, machrovat stokrát víc než já aniž by cokoliv předvedl a jako nejlepší se nakonec posledních 8 stránek vymlouvat, proč nechce, abychom přijeli |
To je v poriadku, tiez nechapem preco tu John tolko keca ani co z toho vobec mysli vazne, ale rozdavat podpasovky, na to si expert. Ked sa herza zmienil, ze si pochudol, tak to bolo x stran narekov ako si robi zarty z tvojho zdravotneho stavu a co teraz robis ty ? Ale jeho hlupost, ze chcel vcera niekomu pomoct s tou depresiou a priznal sa, na tomto fore sa to nevyplaca. |
DOPRDELE A KDE JSEM CO VLASTNĚ ŘEKL???
jaké podpásovky nebo kecy na zdravotní stav? Děláš si ze mě srandu?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
Proboha, ikdybych byl mistr světa v kdoví čem a takový lidi co se tu hádaj, ty s tvými tituly plus banda přizdisráčů ( Nepočítám Koubu, ale on je někde jinde, víme ) tak bych na vás asi pustil psa, jen co bych Vás uviděl. Nechápu, proč se to nezamkne, nesmaže, kde sou ty nový pravidla, new order, tohle je ubohost....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Freimen napsal: | | AHOLA napsal: | | Freimen napsal: | | já si myslím, že jaroušek ani nevyleze z pokoje, zamkne se a ani mamka ho nepřiměje jít ven |
Proboha, ikdybych byl mistr světa v kdoví čem a takový lidi co se tu hádaj, ty s tvými tituly plus banda přizdisráčů ( Nepočítám Koubu, ale on je někde jinde, víme ) tak bych na vás asi pustil psa, jen co bych Vás uviděl. Nechápu, proč se to nezamkne, nesmaže, kde sou ty nový pravidla, new order, tohle je ubohost.... |
hm a co je jarousek jiného než přizdisráč? Je Blacj Dragon a Poman podle tebe přizdisráč? Je to podle tebe maria, Bara a maikelos?
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
dáme si TIME OUT _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
Chápu postoj lidí jako ygg nebo Supporter (Moog ten jen žárlí  ),ale Bushido učí lidi dostát závazkům a já se to snažím taky.Jarda má jen jednu šanci jak sám sebe očistit a tu jsem mu dal já.Všechny ostatní budou zde nepochopeny a zatraceny.Nebo myslíte,že to chci udělat pro sebe.Ale jo,kde jinde utratit za naftu (do Krupky a zpět to mám rovných 500 km a 6 hodin cesty) a prožít vzrušující celej den?Jarda může odmítnout,ale pokud bude chtít,tak já přijedu.Přijedu až on bude chtít.Nikdy jsem se nikomu nevnucoval (doufám,že to nečtou holky ze střední  )a respektuju každého živočicha,takže i Jarouška.Dostane šanci očistit své jméno,protože když chlap ztratí čest,tak už nemá vůbec nic...to mám od Mika T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
zas mi neco uslo.. o co tady de ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | zas mi neco uslo.. o co tady de ? |
Jdi spát zwischenkugelnpferdíku
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
bojim se zeptat o co tu jde:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|