|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám se vypravit?Máte zájem? |
| ANO |
|
88% |
[ 104 ] |
| NE |
|
11% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 118 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
ygg : máš pravdu, ale je tu jeden velký háček :
kdybych například jen napsal to schéma s tím, že je to pro ně dobré a pak už nepsal vůbec, tak by pak mnou nezodpovězené připomínky CIZA nebo Herzi vyzněly jako moje slabost, že na to nemám co říct a sám víš, že by mi to tady půlka těch čumilů co jen píšou "pod to bych se podepsal" ihned vpálila do ksichtu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Feimene, mam li zkouskove, nehadam se 8 hodin na internetu! mel bys mit dost silnou vuli a rozum na to abys odhadl prioritu |
tou je pro mě RW, pokud k tomu školu stačím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
to cizo : ono totož mě to nedá to sem jen tak dát a vědět, že k tomu bude milion připomínek a jít se v klidu učit a nemyslet na to, co se tady mele a jak to vyznívá, že k tomu nepíšu, jak kdybych na to neměl co říct...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
skus vychodnu filozofiu maam-v-pitchi :) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | ygg : máš pravdu, ale je tu jeden velký háček :
kdybych například jen napsal to schéma s tím, že je to pro ně dobré a pak už nepsal vůbec, tak by pak mnou nezodpovězené připomínky CIZA nebo Herzi vyzněly jako moje slabost, že na to nemám co říct a sám víš, že by mi to tady půlka těch čumilů co jen píšou "pod to bych se podepsal" ihned vpálila do ksichtu... |
V tom případě je ten háček jen jeden....tvé ego..resp tvá ješitnost. Je mi líto. Tys jim něco napsal, myslíš si že to je ok, oni tomu také věří, a na víc se fakt vyser...protože na ničem jiném nezáleží, a čas ukáže, k jakým výsledkům to povede, a i pokud to nebude na 100%, tak se nic neděje, ono se jim tohle neztratí, a příště budete všichni chytřejší.
A pochybuju, že by to Cízo bral jako nějakou tvoji slabost, nebo svoji jo výhru....on má sice jiný názor, a proč ne!!!, ale je dost chytrý na to, aby věděl, že cest je vždy mnoho, a pro každého je optimální ta jiná. To neplatí jen u BB, ale i pwl či strongmanů (aby jsme se drželi obsahu fóra).Být ortodoxní zastánce a věrozvěst jen jedné jediné pravé a univerzální..to může být jen vyložený debil.
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:43 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | v Crocopovo zmrtvýchvstání |
Crocop umrel?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | začátečnikova napsal: | | ygg napsal: | | v Crocopovo zmrtvýchvstání |
Crocop umrel? |
Nie, ale jeho kariera lezi na smrtelnej posteli |
pššššššt prichazi Mirio
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Ahola: Zase po mě někdy něco chtěj, brat.
Bazzy: Už je tady... |
tak to je haluz jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:23 am Předmět: |
|
|
mirko ma novyho chlapa  je zamilovanej
sem si vzpomel na ten ftip:-D
Tady je Jean-Claude van Dam... ..."tak bezte vsichni 3 do prdele"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|