|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Diana napsal: | | Janca.lt napsal: | | mnam to bych si teda dala :-) |
Naposledy to pila moje 81 letá babička a moc jí to chutnalo. Jen říkala, že je to opravdu silné. |
Dufam,ze naposledy ako ked si to varila,nie naposledy ako ze to bolo silne az moc :) |
ježíš to nééé
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janca.lt

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
me teda celorocne vic chutna pivecko
ale zase v lete vinnymu striku a v zime svaracku se obcas nebranim
s mnozstvim to neprehanim
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:55 am Předmět: re |
|
|
no svarak :-) ale co medovina, ja si ji koupil na trzich v brne a zliskal sem se tam ze 3 kalisku :-) po kalisku po kalisku _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
Mne pivo chutna ale nepiju ho, nejak ho nepotrebuji. Ale pokud si chci navodit v ustech jeho chut, tak v puse rozkousu nekolik tablet pangaminu (pivovarske kvasnice), to pak mam v puse uplne stejnou chut jako kdyz bych vypil pivo :)
Co se tyka alkoholu obecne tak asi kvuli cviceni moc nepiju, obcas nepohrdnu vinkem, ale jinak nic extremniho, toho jsem si uzil driv az az...
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
Takže, já piju hlavně pivo: Od 6.8.2004 jsem vypil 1730 piv což k dnešnímu dni dělá průměr 1,38 piva denně.Z toho nejvíc Starobrno 1125 piv, Gambrinus 103 piv, ČH 93...atd...jinak 1476 točených, 213 lahvových a 41 plechovek.
zdroj www.beerborec.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:11 pm Předmět: |
|
|
pivo mi chutna tak maximalne to jedno maly (ani nevim jaky to vlastne piju protoze jich fakt za rok vypiju tak 5) ... a jelikoz ho ucucavam pomalu tak velky by mi zteplalo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:15 pm Předmět: re |
|
|
konecne tu nejsou jen abstinenti. Abstinent je bud vyleceny notorik nebo clovek co bere drogy a nechce to michat _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: |
super statisktika
akurat mne by sa nepacil ten pomer vypitych strobrn a gambrinusov |
Tady v Brně samo nejrozšířenější značka.Desítku moc nemusím, ale 11° nebo 12° v pohodě.A tak ke statistikám dodávám: 11°- 911 piv, 10°- 561 piv, 12°- 246...zbytek jsou speciálky...13° a vejš...něco málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:16 pm Předmět: |
|
|
Alebo nema v hlave uplne nasrane ako Wicked :) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|