TheJawbreaker - KORTE

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TheJawbreaker - KORTE  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TheJawbreaker - KORTE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik jste nejvíce přibrali po KORTEm
0-3kg
61%
 61%  [ 13 ]
3-5kg
28%
 28%  [ 6 ]
5 a více
9%
 9%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Autor Zpráva
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 2:08 am    Předmět: TheJawbreaker - KORTE Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,
tak jsem se konečně rozhodl jet nějaký pořádný, předem naplánovaný trénink, a ne jen takové bezduché tápání po fitku, atd.

Zvolil jsem KORTEho trénink. Původně jsem chtěl už začít s nějakou lehčí dietkou a k tomu příslušný trénink, ale snad ještě měsíc pořádného objemu neuškodí!!!!

Čerpal jsem info o tomto tréninku hlavně z fóra ( special thanks to ganxterko !!! ) a taky ze stránek Freimena (mimochodem velmi kvalitní a přehledné!!!)... také vřelé díky

Jinak přikládám foto mé aktuální ,,formy''

PS: Vánoční ,,žranice a bujaré pitky''

Jinak... výška 188cm
... váha něco kolem 108kg
...,,dosavadní praxe v oboru'' cca 1rok

Tak jdu na to...

ROZPIS
- maximálky u benche a dřepu pouze orientačně....bench nevím přesně a dřep 235kg (ale fucking technika, nehluboké)...pouze mrtvola OK
- váhy zaokrouhlené tak všelijak....bývalý matikář by mě zřejmě zabil...ale co!!!

MRTVÝ TAH  1MO = 180kg
1.týden  5x5  60% = cca 110kg
2.týden  5x5  65% = cca 120kg
3.týden  5x5  70% = cca 125kg
4.týden  5x5  75% = cca 135kg

BENCH PRESS 1MO = 90kg
1.týden  5x5  60% = cca 55kg
2.týden  5x5  65% = cca 60kg
3.týden  5x5  70% = cca 65kg
4.týden  5x5  75% = cca 70kg

DŘEPY  1MO = 170kg
1.týden  5x5  60% = cca 105kg
2.týden  5x5  65% = cca 110kg
3.týden  5x5  70% = cca 120kg
4.týden  5x5  75% = cca 130kg

+ DOPLŇKY  3série x 8op.

co se týče počtu sérií a opakování, pozkouším a uvidím....rozsah ovšem 5-8

Je to můj první KORTE takže budu vděčný všem za další dobré rady....nechtěl bych to nějak odfláknout

STRAVA....chudý student francouzštiny...ale snažím se opravdu denně držet na cca 200-300g bílkovin a 200-500g kvalitních ,,pomalejších'' sachrů

otázka, ?můžu trochu vlnit sachry?, poněvadž nejsem typ co nabírá samé svaly bez tuku....

resp. aerobka??? v mém případě 2x florbalový trénink týdně???

suplementace....pouze protein, možná dám po trenálu maltu, káva, multivitamíny....bohužel na víc nejsou peníze a i kdyby byly přikoupil bych stějně jenom asi kreatin (který na mě mimichodem snad ani nezabírá...)....z Nitrixů a podobných pohádek jsem již bohudík vyrost!!!!

toť vše, ještě jednou dík za komentáře......

PS: v něděli začínám, tak dám vědět....zdarec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 8:25 pm    Předmět: První trénink Odpovědět s citátem

TRÉNINK 1.
6.1.2008
PRVNÍ FÁZE KORTE...1.TÝDEN...60% 1MO

Skvělý trénink, sparing medik, takže i dobrý pokec...
Time: 100 min.

BENCH...6X8...55KG....zatím pohoda, ale to teprve přijde
.... pomalá opakování, technika!!!

DŘEP...5x5...110kg...skvělé, konečně korektně odjeté dřepy

DEATHLIFT...5x5...110kg...pilujeme se sparingem striktní techniku

DOPLNĚK...bicepsy...3x8...55kg (cheating,sparing dopomoc)
...2x11...celý sloupec na Scottovce...nevím kolik kg

Celkově hodně dobrý trénik, po delší pauze nicnedělání mě to zase znovu pořádně chytlo...a to je hlavní!!!

už se těším na další....
počáteční váha 107kg
strava: 200g bílkoviny x 6 jídel (by vočko, od zítřka počítám přesně....)
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:47 am    Předmět: Volno Odpovědět s citátem

7.1.2008
FREE DAY

strava:
1)150g ovesné vločky B20g S85g T10g, 7x vejce (cca B5Og T50), 100ml B4g T2g mléko, pomeranč S15g
2)100g krůtí prsa B17gT6g, 120g rýže B3gS35g
3)150g kuřecí B30T4g, 120g rýře B3gS35g
4)150g kuřecí,60 g rýže B1,5gS17g
5)1x tuňák B35gT10g, 60g rýže B1,5gS17g
6)250g tvaroh B48g, piškoty (cca 20)B5g S40g, jogurt, banán (cca B10g,S50g)

3,5 l voda

Summary: !!! (cca)!!!

Bílkoviny: cca 260g
Sacharidy: cca 300g
Tuky: 100g

všechno je ,,jen´´ zhruba...ale jak tak na to koukám, budu muset přidat trochu sachrů (hodím tam těstoviny...)

zatím...
lopez3

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mně má 100 g rýže zhruba 75g sachrů, takže 120 g rýže není 35g sacharidů ale 90 g. Nebo se pletu
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lopez3 napsal:
Podle mně má 100 g rýže zhruba 75g sachrů, takže 120 g rýže není 35g sacharidů ale 90 g. Nebo se pletu

on asi mysli uvarenou
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lopez3 napsal:

tak teď opravdu nevím, ale já mám energ. tabulky...je to nějak Musculus ... nebo něco takovýho, a tam jsou hodnoty tyto:
na 100g B2,7 S28,2 T0,3

nevím...ale máš pravdu, včera když jsem to do sebe ládoval to vypadalo na víc!!!
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to pak se asi moc nenaji... jestli ji 120g uvarene ryze..nedej boze 60g...
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
lopez3 napsal:

on asi mysli uvarenou

jo, přesně tak....dlouhozrnná vařená!!!!

jinak co říkáte na trenál... je tam vše OK???? díky
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheJawbreaker napsal:
lopez3 napsal:

tak teď opravdu nevím, ale já mám energ. tabulky...je to nějak Musculus ... nebo něco takovýho, a tam jsou hodnoty tyto:
na 100g B2,7 S28,2 T0,3

nevím...ale máš pravdu, včera když jsem to do sebe ládoval to vypadalo na víc!!!

ryze ma urcite kolem 75g S na 100g
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je rozdil v hmotnosti uvarene a syrove ryze.
100g sacek neuvarene ryze ma zhruba tech +/-80g sachru, 100g sacek uvarene ryze uz ale logicky nevazi 100g ale vice, protoze nasaje vodu, takze ty hodnoty jsou prece jine. A nektere tabulky uvadeji prave hodnoty pro uvarenou.

Takze pocitej vzdy radeji hodnoty neuvarene coz je vzdy tech zhruba 80% sachru
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
100g sacek neuvarene ryze ma zhruba tech +/-80g sachru, 100g sacek uvarene ryze uz ale logicky nevazi 100g ale vice, protoze nasaje vodu, takze ty hodnoty jsou prece jine. A nektere tabulky uvadeji prave hodnoty pro uvarenou.

ok díky...
...otázka...??? přihodit ještě sachry??? ještě nevím jestli po skončení první fáze hodit menší vlny a nějaký trénink do diety nebo ještě měsíc GVT...
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheJawbreaker napsal:
Draper napsal:

ok díky...
...otázka...??? přihodit ještě sachry??? ještě nevím jestli po skončení první fáze hodit menší vlny a nějaký trénink do diety nebo ještě měsíc GVT...

jestli jdes na vaze do + tak pridavat nemusis.. ale kdyby to bylo moc rychly + tak uber.. a jestli ses porad na stejnym tak trochu pridej ale ted s tim trenalem zacinas takze je to tezky rict.. ja mam min kg nez ty a sachru jsem mel vic skoro o 200g
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no právě že váha je více méně konstantní...přidám, ale ne moc....bohužel jsem ten těl. typ, co rád nabírá i hodně tuku (viz foto po Vánocích...)....uvidím...každopádně díky za radu...
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GVT po kortem nedavej. Ted bych u korteho nedietil, zbytecne se neprezirej (to nikam nevede) a drz to v lehkem kalorickem nadbytku at z toho korteho mas jeste nejake svaly. Dojed 1. fazi korteho a dej dietu. V diete bych dal treba trenink 4x tydne heavy light nebo tak neco....zalezi na typu diety.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheJawbreaker napsal:
no právě že váha je více méně konstantní...přidám, ale ne moc.... bohužel jsem ten těl. typ, co rád nabírá i hodně tuku (viz foto po Vánocích...)....uvidím...každopádně díky za radu...

aerobka taky pomuze a mozna vic nez si myslis

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TheJawbreaker - KORTE Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: