|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | To mi připomnělo značku piva v Řecku...Mythos |
To jsem si v Řecku taky dával..teda jedno jsem si dal.Ale není problem sehnat i tady v Brně.
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Diana napsal: | To mi připomnělo značku piva v Řecku...Mythos |
To je nejvetsi low-endova sracka plechovka za 80 centu ...
Pivecko pijem a vesele zijem ,desitku dvanactku do sebe lijem :) ... Tedka v diete je to horsi, to piju tak dve-tri pivka denne...predtim to bylo lepsi :)
Pred novym rokem sem vyzahl par tech Heinekenu a Carlsbergu ... po podnikovym vecirku mi zacali chutnat i vina |
Já nevím jaké je, já se v pivu nevyznám. Jen mě zaujal ten název.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
Jednou za dva tři tejdny tak šest sedm pivek, čistím hlavu, jinak občas zajdu na dvě na tři. Víno prakticky nepiju a tvrdej taky minimálně. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:33 pm Předmět: |
|
|
A hlavně propláchneš ledviny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
pivo dela hezka tela :)
ale najhorsiu opicu som mal zatial vzdy prave z piva ked so to prehnal, takze ked niekam idem a viem ze sa asi nevyhnem vacsiemu mnozstu alkoholu, tak pijem radsej len tvrde _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
v cechach sa vacsinou pije 10 stupnove pivo. u nas zase 12-ka.
momentalne sa mi zda velmi dobre aj cena/vykon  urpiner 16-ka, a ked idem do ciech, kupim si primus double 24 st.
inac chut piva vacsinou robi ten alkohol, takze 12-ka je dobra skoro kazda ale 10-ka tam uz poznas kvalitu. preto napriklad nealko je vzdy hnus totalny, radsej sa napijem vody z kaluze ako pit nealko pivo
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | pivo dela hezka tela :)
ale najhorsiu opicu som mal zatial vzdy prave z piva ked so to prehnal, takze ked niekam idem a viem ze sa asi nevyhnem vacsiemu mnozstu alkoholu, tak pijem radsej len tvrde |
to je fakt, taky jsem z toho měl nejhorší kočky. ale pointou je nepít totálně do mima a před spaním do sebe nalejt nealko. fajn je taky poměr tři piva na jednu kofolu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | pivo dela hezka tela :)
ale najhorsiu opicu som mal zatial vzdy prave z piva ked so to prehnal, takze ked niekam idem a viem ze sa asi nevyhnem vacsiemu mnozstu alkoholu, tak pijem radsej len tvrde |
najmensia opica je jednoznacne z kvalitneho vina.
z piva a tvrdeho je to smrt
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Btw zaregistroval jsem se na www.beerborec.cz, nedalo mi to _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | Soorbso napsal: | pivo dela hezka tela :)
najmensia opica je jednoznacne z kvalitneho vina.
z piva a tvrdeho je to smrt |
ani z tvrdeho nie je zla opica, pokial samozrejme nemiesas vsetky rozne farby _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|