|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Ja jsem taky abstinent, abych to upresnila, jsem trapny abstinent Tohle totiz slycham pomerne casto, hodne lidi nedokaze pochopit, jak muzu pracovat v hospode a nedat si ani kapku alkoholu Nevim, me to divne neprijde, ale to bude asi tim, ze jsem divna |
mno tak se na tebe podíváme v Brně :o) |
a jeje....ochmelku ze me neudelate, budu se branit |
kdo řiká ochmelku jen degustátorku |
jestli to bude turne po cajovnach, tak to beru _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 08, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Ja jsem taky abstinent, abych to upresnila, jsem trapny abstinent Tohle totiz slycham pomerne casto, hodne lidi nedokaze pochopit, jak muzu pracovat v hospode a nedat si ani kapku alkoholu Nevim, me to divne neprijde, ale to bude asi tim, ze jsem divna |
jestli to bude turne po cajovnach, tak to beru |
tak nevim jestli Di budou stačit čaje :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 08, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | tysonek napsal: | | ale kuš ty se o něj nějak bojíš :o) |
no se nediv.. 3x cico tornado a jeste po barech.. tak mam trochu obavy.. |
ale ne my sjme tři hodný holky v podstatě
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Ja jsem taky abstinent, abych to upresnila, jsem trapny abstinent Tohle totiz slycham pomerne casto, hodne lidi nedokaze pochopit, jak muzu pracovat v hospode a nedat si ani kapku alkoholu Nevim, me to divne neprijde, ale to bude asi tim, ze jsem divna |
jestli to bude turne po cajovnach, tak to beru |
tak nevim jestli Di budou stačit čaje :o) |
Jeste neni vse ztraceno....od vcerejsiho vecera mam tak super naladu , ze by bylo reseni poradne se zmatlat. A pak mame po problemu _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Ja jsem taky abstinent, abych to upresnila, jsem trapny abstinent Tohle totiz slycham pomerne casto, hodne lidi nedokaze pochopit, jak muzu pracovat v hospode a nedat si ani kapku alkoholu Nevim, me to divne neprijde, ale to bude asi tim, ze jsem divna |
Musíš si vybrat...buď vypiješ celý bazén, nebo skleničku vína
Dělám si legraci. Někomu prostě alkohol nechutná a není tedy důvod, proč by se do něj nutil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Ja jsem taky abstinent, abych to upresnila, jsem trapny abstinent Tohle totiz slycham pomerne casto, hodne lidi nedokaze pochopit, jak muzu pracovat v hospode a nedat si ani kapku alkoholu Nevim, me to divne neprijde, ale to bude asi tim, ze jsem divna |
Musíš si vybrat...buď vypiješ celý bazén, nebo skleničku vína
Dělám si legraci. Někomu prostě alkohol nechutná a není tedy důvod, proč by se do něj nutil. |
Beru ten bazen tak si ani neberte plavky _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:42 pm Předmět: Re: Alkohol - kolik pijete? |
|
|
| Wicked napsal: | Zajímalo by mě kolik toho tak za den vypijete? A prostě vše okolo vaši konzumace. Jaký druh alkoholu preferujete apod.
Co alkohol a trénink? |
v tréninkový den zásadně alkohol nepiju, jinak jsi ani nemusel chodit cvičit...V netréninkový den když je příležitost nebo chuť, tak se velice rád napiju a pokud nenásleduje tréninkový den (tzn. je pauza dva dny, např. při kortem), tak se rád i opiju...
Preferuji piva s kvalitním jídlem (nejlépe vepřová panenka od babičky a tak 3-4 slivovice od Dědy), Bordeaux (víno) a Becherovku...ale jak říkám, nikdy v tréninkový den!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
Lucy vlastně docela chápu proč nepiješ po tom co vidíš denně v práci
jaký plavky???  já jedině ve skafandru
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:55 pm Předmět: Re: Alkohol - kolik pijete? |
|
|
| Freimen napsal: | | Wicked napsal: | Zajímalo by mě kolik toho tak za den vypijete? A prostě vše okolo vaši konzumace. Jaký druh alkoholu preferujete apod.
Co alkohol a trénink? |
v tréninkový den zásadně alkohol nepiju, jinak jsi ani nemusel chodit cvičit...V netréninkový den když je příležitost nebo chuť, tak se velice rád napiju a pokud nenásleduje tréninkový den (tzn. je pauza dva dny, např. při kortem), tak se rád i opiju...
Preferuji piva s kvalitním jídlem (nejlépe vepřová panenka od babičky a tak 3-4 slivovice od Dědy), Bordeaux (víno) a Becherovku...ale jak říkám, nikdy v tréninkový den! |
To já tu svou dvojku vychrupnu právě večer po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | Lucy vlastně docela chápu proč nepiješ po tom co vidíš denně v práci
jaký plavky??? já jedině ve skafandru |
No, je to obcas docela traga, kdyz vidim nektere lidi, jsou to mladi kluci a kazdy patecni a sobotni vecer jsou v hospode, cely rok. Zadny jiny zajem, max. si jdou udelat obcas poradnou zizen na fotbal. Porad stejne reci, historky, ktere jsem slysela snad 100x a pak mi takovy chytrolin rekne, ze jsem divna, kdyz piju caj Nesnasim to _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|