|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:29 am Předmět: |
|
|
Po dlhej dobe som si doplnil znalosti a pozrel si Blood and Guts,neuveritelna atmosfera,vyborne video _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
Dorian je tu strasne obrovsky a masivny...a za cely cas povie par slov,pocut je len buchot ciniek,a krik toho jeho sparinga :D _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:56 am Předmět: |
|
|
Já tom videu obdivoval jeho incline benchpress. Krásná čistá technika, vypadal jako jeřáb. Ale Dorian i dost mluví. Push push squeeze _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Konečně jsem zprovoznil počítač mého mládí - Atari800 XE. Už se těším, jak si večer zahraju některou z her. _________________ Sranda musí být i kdyby fotra věšeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
včera jsem natřel topení a trubky v koupelně.Paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:19 pm Předmět: |
|
|
Konečně udělaná pitomá metodika.Tímto jsem dosahl dostatečneho počtu kreditu na postup do dalšího semestru:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:22 pm Předmět: . |
|
|
Dneska se mi podariklo nejit do skoly pac sem zaspal a pak se na to na radu nekoho z fora vysral :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
Vcera sem napsal zapocet z genetiky, takze ted uz "jenom" udelat tu zkousku a mam ji konecne z krku _________________ A když voni přistavěj, tak mi to poženeme vo štok! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
to já jsem po třítýdenním masakru učení udělal dneska zkoušku z anatomie.Večer pak vyzkouším svoje játra... _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út leden 08, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 08, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
Tak zacal jsem sledovat Hvezdne Valky, to me potesilo. Jo a jeste: dneka jsem byl ve fitku a kdyz jsem se rozcvicoval, tak vedle me zacal kluk jet tlaky (dotlaky) na ramena na multiprcu. Jdu pryc, tak po trictvrte hodky, kouknu na multipress a borec porad tlaci...asi jel Kodiaka (mega-bear). _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | to já jsem po třítýdenním masakru učení udělal dneska zkoušku z anatomie.Večer pak vyzkouším svoje játra... | Zkousku z anci? v lednu? kam chodis na skolu? _________________ A když voni přistavěj, tak mi to poženeme vo štok! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|