|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: út leden 08, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
no já alkohol nepiji vubec jsem apstinent od 19 let _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: út leden 08, 2008 3:34 pm Předmět: re |
|
|
mi to dost pomaha na usnuti a spani. mam problemy se spanim, ale jak si dam vecer trochu, ja nevim 3-4 panaky tak usnu a spim jak mimino. Ale pivo vubec nemuzu, ani k jidlu. Boli me z toho hlava a po 4 pivech sem namlety jak po pulce lahve beama :-) _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út leden 08, 2008 3:37 pm Předmět: |
|
|
Do 18 let to byla sranda, od 18 už moc nepiju, nějak to není ono. Ted si dám občas pivko k jídlo na nějaké grilovačce apod. Jinak jen na nějakých akcích jako je Silvestr,stužkovák, narozeniny apod. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: út leden 08, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
nekdy slivku, vypalit cerva, ne? _________________ kdyz nemuzes, tak si pridej :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Škaredé? Ty jsi z Ostravy nebo z okolí? | Urážky tohoto typu si vyprošuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
piju pivko, doma plznicku, nebo budvarek...pocet nevim, jak se mi chce a kolik jich doma je
jinac skoro kazde patek v hospode dam 3 a vic-brno
vino taky piju, ale vetsino s mati doma, nebo na nake akci, sam leda chenet
jinak stamprle piju skoro vsecky od jelzinu, pres jegry az po sliovicu
tedka v zime si davam pulku kdyz neridim-pro zdravi _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:03 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Diana napsal: | Škaredé? Ty jsi z Ostravy nebo z okolí? | Urážky tohoto typu si vyprošuju... |
Mirio je chorvat jak poleno ze? Dobro došli Mirio
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Diana napsal: | Škaredé? Ty jsi z Ostravy nebo z okolí? | Urážky tohoto typu si vyprošuju... |
Jaká urážka? Moje babička je z Ostravy.
Jen že se tam mluví trochu jinak. Škaredé, handra, konzum apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | mirio napsal: | | Diana napsal: | Škaredé? Ty jsi z Ostravy nebo z okolí? | Urážky tohoto typu si vyprošuju... |
Jaká urážka? Moje babička je z Ostravy.
Jen že se tam mluví trochu jinak. Škaredé, handra, konzum apod. | Cože? Tyhle slova nikdo mladší nepoužívá (možná babičky, ale ta moje třeba taky ne). Vím, co znamenají, samozřejmě, ale neznám nikoho, kdo by tak mluvil, ee...
EDIT: A ta moje první reakce, to byl vtip. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
Takhle mluvila moje prababička. Byla to původem Polka. Ale do konzumu nás posílala babička, když jsme jako děti byly u ní na chalupě pod Zvičinou.
Nebo jména :
Alice - Aluška
Josef - Jožka
Nicméně nikdo z mých příbuzných nepije Hornický kahan
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Takhle mluvila moje prababička. Byla to původem Polka. Ale do konzumu nás posílala babička, když jsme jako děti byly u ní na chalupě pod Zvičinou.
Nebo jména :
Alice - Aluška
Josef - Jožka
Nicméně nikdo z mých příbuzných nepije Hornický kahan | Ano, to bude ono. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
A když už mluvíme o vínech, nemohu zapomenout na komunistické značky :
Bílá paní
Hradní svíce
Sklepmistr
Hornický kahan ( již zmiňovaný )
Artos
Portos
Ludmila
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út leden 08, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
no alkohol je z mála věci co mě občas drží na vodou _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út leden 08, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
Asi tak 1,5-2roky uz nepijem alko vobec ! Teda, ak nepocitam na oslave pripitok a podobne  Uspokojim sa s mineralkou, ci nealko pivom  . _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|