|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sabatini

|
Zaslal: út leden 08, 2008 5:35 pm Předmět: |
|
|
tak 3 lahve bílého vína... za rok :) a občas když musím v práci, tak si jen smočím rty v šampaňském - jen aby se neřeklo (beztak mi šampaňské ani nechutná). Tvrdý, pivo, tlamolepy atd. nepiju nikdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: út leden 08, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
temer vubec, kdyz neco zeru (suplementy nebo zavody) tak vubec a kdyz nic, tak jednou za cas si dam pifko nebo slivovicku, ale jinak sem temer abstinent
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út leden 08, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
Piju, kdyz mam chut ci naladu (vetsinou bily vino).
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
tak to jedno pivo deně si dam... piju teda frisco, normální pivo mi moc nechutná
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: st leden 09, 2008 6:34 am Předmět: |
|
|
já piju jen víkendově a už zdaleka ne jako dřív, teď je to jen víno (když si něco dělám ve vinném sklepě tak musím ochutnat) zhruba tak pátek, sobota, neděle cca půl litru každý den (než zkusím všechny odrůdy co mám) _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | já piju jen víkendově a už zdaleka ne jako dřív, teď je to jen víno (když si něco dělám ve vinném sklepě tak musím ochutnat) zhruba tak pátek, sobota, neděle cca půl litru každý den (než zkusím všechny odrůdy co mám) |
uáááá...on má vinný sklep a napíše to jen tak!
Vinný sklep = oáza klidu, sanatorium na pocuchané nervy
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
To nejvhodnější
Jéňa z Velkých Bílovic nám vždycky říká : "Tož ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnávat musíš"...tak slópeme a slópeme až sme ožratý jak svině
|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: st leden 09, 2008 12:43 pm Předmět: re |
|
|
proč nepijete v den kdy cvicite? Jako jdete do posilovny jedete svuj trenink, a proc si pak vecer nedat treba 3 panaky? _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: st leden 09, 2008 12:51 pm Předmět: re |
|
|
diana: jako presne toto sem cekal :-) nemuze byt kazdy jako ja a i kdyz se o to par jedincu pokouselo, neuspeli :-) _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Wicked
|
Zaslal: st leden 09, 2008 1:00 pm Předmět: re |
|
|
i dont care if u dont care, i dont care :-) je mi to jedno _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 09, 2008 1:02 pm Předmět: Re: re |
|
|
| Wicked napsal: | | diana: jako presne toto sem cekal :-) nemuze byt kazdy jako ja a i kdyz se o to par jedincu pokouselo, neuspeli :-) |
No právě, kvalita je kvalita....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|