TheJawbreaker - KORTE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TheJawbreaker - KORTE  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TheJawbreaker - KORTE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik jste nejvíce přibrali po KORTEm
0-3kg
61%
 61%  [ 13 ]
3-5kg
28%
 28%  [ 6 ]
5 a více
9%
 9%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Autor Zpráva
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
GVT po kortem nedavej. Ted bych u korteho nedietil, zbytecne se neprezirej (to nikam nevede) a drz to v lehkem kalorickem nadbytku at z toho korteho mas jeste nejake svaly. Dojed 1. fazi korteho a dej dietu. V diete bych dal treba trenink 4x tydne heavy light nebo tak neco....zalezi na typu diety.

OK...asi to tak taky udělám...
4x týdně heavy-light, je to tohle???
https://forum.ronnie.cz/crusher-s-heavy-light-routine-t15218.html
aerobku dám pak běh a 2x týdně florbal...

díky moc...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba tak nejak....
ten trenink si muzes upravit podle sebe, jde hlavne o principy. Nejlepe je si telo rozdelit do 2 casti (treba jak to ma Crusher bych si to taky rozdelil), kazdy sval odjedes 2x tydne a pokazde s jinou intenzitou. Tezce zakladni cviky 3-6opakovani, lehce cca 10-15 muzes nechat nektere zakladni cviky nebo zvolit nejake doplnkove. Kdybych neco takoveho jel, tak treba takto.

bench 7x5
mrtvy tah 5x5
pritahy VC /JR 3x6
military press 5x5
+kolo (15-20 minut)

leg press 4x12-15
vypady 3x12-15
zakopavani 3x12-15
bicepsovy zdvih na skotovce 4x12-15
francouzsky tlak 4x12-15
bricho, lytka
+kolo

tlaky JR 4x12-15
pull over nebo rozpazky 3x12-15
stahovani kladky (nebo shyby) 4x12-15
pritahy spodni kladky 3x12-15
upazovani 3x12-15
pritahy k brade 3x12-15
+kolo

drep 7x5
good morning 5x5
bicepsovy zdvih vc 5x5
kliky na bradlech (se zavazim) 5x5
bricho,lytka
+kolo

Ty cisla nejsou dogma, to je jen takovy nastnin, jak bych si to navrhl ja a stejne by se to v prubehu treninku menilo. Predevsim u tezkych cviku bych se snazil v kazdem treninku neco pridavat i kdyz v diete ta sila mozna pujde dolu....uvidis sam. To kolo pokud mas jinou aerobku tam davat nutne nemusis, ale po treninku nohou je to velmi dobra vec, aby te druhy den nebolely svaly.

a nebo bych si to z hlediska efektivnsti rozdelil tak, ze bych vzdy jednu partii odjel teze a dalsi lehce...
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 1:36 pm    Předmět: Skvělé Odpovědět s citátem

TO DRAPER.....VELKÝ DÍK, že jsi si dal tu práci!!!!
ještě to pořádně prostuduju, ale půjdu do toho...
teď je opt. Korte i z hlediska času, učím se na zkoušky a trenál nezabere zas tolik času a navíc mě baví...
po 1. fázi Korte bude ona dieta...

ještě jednou děkuji moc....
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 11:26 pm    Předmět: 8.1.2008 Odpovědět s citátem

2. TRÉNINK 8.1.2008

trénink: váhy a počty opakování...vše, jako u předešlého
...bohužel se mi u předposlední mrtvoly nějak ozvaly záda, naštěstí to už trochu přešlo....příště dám o trochu větší rozcvičku!!!

strava: opět 6 jídel....stejně

trénink pohoda, ale už začínám trochu pociťovat menší únavu...ale to půjde...
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 11:36 pm    Předmět: Free day Odpovědět s citátem

9.1.2008
FREE DAY

STRAVA: dodržel jsem tak nějak těch 250g bílkovin, bohužel sachry, které jsem chtěl zvednout už prostě nevyšly....dost perný den...nestíhal jsem...

váha se mírně pohla směrem nahoru, ale opravdu minimum, takže rozhodně sach. přidám....

zatím...
Scierx

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar, od pondělka začínám taky korteho - měl bych jenom jeden dotaz (nevěděl jsem kam ho napsat, tak doufam, že nevadí, že jsem se tu vtěrnul), jde o to, že je všude napsaný - nepoužívat opasky, trhačky, atd.. (u 1. fáze) K čemu je to dobrý? Já už jsem si třeba na pásek u dřepu a háky u MT zvykl, tak bych potřeboval vědět, jestli je důležitý jet to bez pomůcek nebo je to jedno... dik za odpověď
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 4:24 pm    Předmět: Po dlouhé pauze... Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,
hned na úvod se omlouvám, že jsem nestíhal zapisovat jedn. tréninky a volné dny (pro ty, kdož chtěli např. sledovat pravidelně tento trén. log).
Bohužel je zkouškový a měl jsem dost napilno...ale je to hotovo...

Tak KORTEho jsem si ,,mírně upravil'', lépe řečeno asi úpně předělal...

V 1. fázi...vše, jak bylo napsáno Deathlift...110kg, Bench 55kg, Dřepy 110kg
V 2. fázi...jsem přihodil 20kg...tedy Death...130kg, Bench 75kg, Dřep 130kg
V 3. fázi...jsem na vahách...Deathlift 155kg, Bench 85kg, Dřep 155kg

,,výsledek po 2.fázi''=konstatních (tj.ráno po všech nezbytných úkonech) 110kg (z107kg)

takže asi takto...Korte to už asi není...ale přírůstek tam byl...pozoruhodné, že celkem i kvalitní (s minimem tuku)...ale pouze odhad....

no jo, začalo mě zas bavit tahat ty těžký věci

to dotaz na trhačky a pásek...také je používám, např. u mrtvoly ruce (grip) už nemohou, ale záda to v pohodě dají, takže proč je šidit!!!
pásek používám též...hlavně u dřepů...
bych se toho nějak nebál...ty ruce dostanou zabrat i tak...

A abych nezapomněl tak ještě strava:
nepočítám...je objem...tj. 7 jídel denně...trad, skladba, co si tak držím...= RÁNO...vejce, ovesné vločky, mléko, med, ovoce...záleží co je, a na co jsou peníze...
SVAČINA...záleží na čase, nekdy protein, někdy mléko, banán, nebo i klas. jídlo...byl jsem teď doma takže nebyl problém sníst i 5 klasických jídel.... (maso+rýže/těstoiviny/brambory...)
PŘED CVIČENÍM...kafe+protein+brambory, nebo trochu dextrózy
PO...protein, atd...
PŘED SPANÍM...tvaroh 250g+pyškoty+jogurt
po jedn. jídlech dávám třeba ovocný kompot nebo džus
semtam trocha čokolády, atd...

PS: posím se už psát pravidelně, ať to taky trochu vypadá....

zatím, a ať rostou...
TheJawbreaker

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2008 1:10 pm    Předmět: Konec KORTEho Odpovědět s citátem

zdarec,
tak jsem ukončil trénink KORTE , i když musím přiznat, že jsem ho po 2.fázi dost pozměnil, ale princip tam zůstal stejný.

Co je nejdůležitější, že váha se pohnula z 107kg před na 114 kg po , což je slušný výsledek.

Bohužel ke konci, jsem už cítil, že nabírám i dost tuku, takže ten měsíc byl tak akorát.

Váhy jsem jel v 1.fáti dle rozpisu, ve 2. také, ale pak jsem na 3. o dost přidal, a 4. zase ubral takže takové poměrně rozházené.

Jako měřítko toho, zda-li je trénink byl prospěšný jsem vzal v úvahu nárůst tělěsné hmotnosti a ta byla, tudíž OK.

Bílkoviny: denně kolem 200g, Sacharidy: ke každému jídlu
byla tam i nějaká ta čokoláda, med atd.
Jedl jsem jak jsem už zvyklý minimálně 6x denně.

Na závěr musím říci, že KORTE je opravdu skvělý trénink pokud se k posilování vracíte po delší pauze ...na začátku s malými vahami jsem propilovával techniku asi jako nikdy předtím.

Summary: Gain : 7kg
Zvedl jsem své výkony ve všech třech cvicích, teď mám namysli korektní opakování, např. u dřepů kde jsem např. udělal 8op s 245 kg ale jen mírně, teď jsem naopak o dost ubral ale korektní technikou bylo daleko lepší napumpování a celkové procítění svalu . To samé u benche.

Teď mám v plánu dietku, sacharidové vlny, a k ní trénink na principu, co zde popsal Draper...Dík

Ještě jednou se omlouvám, že tento tréninkový log, nebyl psán den po dni, tak alespoň principielně....

Pak jsem ještě hosím odkaz na vlny....zatím

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TheJawbreaker - KORTE Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: