|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ben

|
Zaslal: st březen 10, 2004 12:43 pm Předmět: |
|
|
taky prispeju svou troskou do mlyna. Kdyz jsem tu na foru byl novy, vzpominam si, ze jeden z mych prvnich dotazu se tykal prave AS a ptal jsem se lidi, proc to berou. Abych rekl pravdu, tehdy jsem to vubec nechapal. Jenomze je taky pravda, ze tehdy jsem poradne nebral zadne suplementy (ani protein)... Za ten skoro rok se mnoho veci zmenilo, a ja sam zjistuju, ze postupne, jak se tomu cviceni venuju vic a vic, tak jsem svolnejsi k tomu, vyzkouset silnejsi a silnejsi podpurne latky. Zatimco pred rokem byste do me kreatin ani nedostali, ted krome kreatinu beru taky glutamin, protein, sacharidak, nekdy i amina a ja nevim, co vsechno jeste, chvilema si pripadam jako chemicka tovarna :) v kvetnu zacnu rysovat a mam objednanej ma huang - to uz je latka, ktera neni u nas ani legalni a presto jsem pevne rozhodnuty do toho jit. Vzdycky jsem tvrdil, ze nikdu nepujdu do AS, stale se snazim to tvrdit a dodrzet to, ale je fakt, ze v teto chvili uz zacinam lehce o sobe pochybovat, nebot jsem se na vlastni kuzi presvedcil, ze muj pohled na suplementaci, na AS se porad meni... toz asi tak.
tedy, v soucasne chvili AS neberu kvuli moznym zdravotnim problemum, z toho vyplyvajicich. Nicmene, je mozne, ze v budoucnu nektere veci prehodnotim a zvazim, zdali mozne zdravotni problemy z brani AS vyplyvajici nejsou nahodou mensi, nez zdravotni problemy, ktere bych mel jinak. Pred par dny jsem "oslavil" presne 3 roky v posilovne. Takze predpokladam, ze na pripadne reseni techto otazek mam cca 2 roky cas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marcela
|
Zaslal: st březen 10, 2004 1:05 pm Předmět: Re: hmmm |
|
|
| attorney napsal: | proč to tady vždycky vře.. .???? |
Holt emoce . Ale ty vyvřou a je klid .
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnBlbec

|
Zaslal: st březen 10, 2004 1:57 pm Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | taky prispeju svou troskou do mlyna. Kdyz jsem tu na foru byl novy, vzpominam si, ze jeden z mych prvnich dotazu se tykal prave AS a ptal jsem se lidi, proc to berou. Abych rekl pravdu, tehdy...
.
.
.
|
mel jsem naprosto stejny prubeh a skoro 2 roky jsem se rozhodoval, jestli do toho jit nebo ne. hadej, jak jsem dopadl? :o) _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
smee

|
Zaslal: st březen 10, 2004 3:10 pm Předmět: |
|
|
JohnBlbec & BenX... tiez som mal taky isty priebeh rozhodovania do coho ist... a po dvoch rokoch som neodolal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt březen 11, 2004 10:24 pm Předmět: |
|
|
Dyt de vo hovno tak proc proste jednou neodpovite na otazku a nebo sem nepisete pak se prokouavam hromadou sracek,ale to je furt dokola....mam to asi jako Conan a taky je to dost o penezich u me...myslim si ze do toho stejne na 90 procent jednou spadnu...nejsem naivni... _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 5:14 am Předmět: |
|
|
Spíš by se mně líbila možnost, zatím ne, ale jednou to asi zkusim
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
|
Zaslal: pá březen 12, 2004 11:18 am Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | taky prispeju svou troskou do mlyna. Kdyz jsem tu na foru byl novy, vzpominam si, ze jeden z mych prvnich dotazu se tykal prave AS a ptal jsem se lidi, proc to berou. Abych rekl pravdu, tehdy jsem to vubec nechapal. Jenomze je taky pravda, ze tehdy jsem poradne nebral zadne suplementy (ani protein)... Za ten skoro rok se mnoho veci zmenilo, a ja sam zjistuju, ze postupne, jak se tomu cviceni venuju vic a vic, tak jsem svolnejsi k tomu, vyzkouset silnejsi a silnejsi podpurne latky. Zatimco pred rokem byste do me kreatin ani nedostali, ted krome kreatinu beru taky glutamin, protein, sacharidak, nekdy i amina a ja nevim, co vsechno jeste, chvilema si pripadam jako chemicka tovarna :) v kvetnu zacnu rysovat a mam objednanej ma huang - to uz je latka, ktera neni u nas ani legalni a presto jsem pevne rozhodnuty do toho jit. Vzdycky jsem tvrdil, ze nikdu nepujdu do AS, stale se snazim to tvrdit a dodrzet to, ale je fakt, ze v teto chvili uz zacinam lehce o sobe pochybovat, nebot jsem se na vlastni kuzi presvedcil, ze muj pohled na suplementaci, na AS se porad meni... toz asi tak.
tedy, v soucasne chvili AS neberu kvuli moznym zdravotnim problemum, z toho vyplyvajicich. Nicmene, je mozne, ze v budoucnu nektere veci prehodnotim a zvazim, zdali mozne zdravotni problemy z brani AS vyplyvajici nejsou nahodou mensi, nez zdravotni problemy, ktere bych mel jinak. Pred par dny jsem "oslavil" presne 3 roky v posilovne. Takze predpokladam, ze na pripadne reseni techto otazek mam cca 2 roky cas. |
Bene, Bene, kdybych sem dal historii ICQ.
Ale jsem rád, že máš tento názor a je to dobrý názor, přistupoval jsem k tomu naprosto přesně jako Ty. A pamatuješ co jsem psal, že dám v Listopadu 03, atd? No a dnes jen díky informacím to typuju na Leden-Listopad 05. Jde jen o informace a rozum a né chtět vše hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bizon
|
Zaslal: pá březen 12, 2004 11:47 am Předmět: |
|
|
| Kojot napsal: |
Tiez musim povedat ze ty si jeden z mala ludi ktori do toho vidia a da sa s nim aj rozumne na tema porozpravat...bohuzial o Fedor a spol. sa to povedat neda |
Neda mi to a musim se tady Fedora zastat. Je to jeden z par lidi (spocital bych je vsechny na prstech jedny ruky) jehoz prispevky ma cenu cist a jsou prinosny. To ze si tvrde stoji za svymi nazory je vec jina, ovsem taky je treba videt ze vetsinou nikdo nedokaze jeho argumenty smysluplne vyvratit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: |
Bene, Bene, kdybych sem dal historii ICQ.
Ale jsem rád, že máš tento názor a je to dobrý názor, přistupoval jsem k tomu naprosto přesně jako Ty. A pamatuješ co jsem psal, že dám v Listopadu 03, atd? No a dnes jen díky informacím to typuju na Leden-Listopad 05. Jde jen o informace a rozum a né chtět vše hned. |
jj, clovek ma pravo na to, aby postupem casu menil nazor. fakticky se zatim nic nezmenilo, jenom jsem ted proste opatrnejsi v hlasani NIKDY NEBUDU NIC BRAT, protoze to doopravdy v teto chvili nevim.
a o tom byl muj predchozi prispevek.
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 12:10 pm Předmět: |
|
|
Asi mě budete mít teď za blázna ale 90% kulturistů kterých se zeptáte proč jdou na závody nasypaní vám odpoví že na to aby mohli jít čistí nemají dostatek peněz.
Uvedu příklad když koupím 500tab. Spiropentu tak za něj dám -XY- KČ a když bych měl koupit L-Carnityne aby udělal tu samou práci jako ten Spiropent (nehledě na to že to se nikdy nepovede protože nemá zdaleka takové účinky) tak by mě to vyšlo zhruba na dvacetinásobek částky kterou dám za Spiropent a takhle je to prakticky ze vším!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá březen 12, 2004 12:16 pm Předmět: |
|
|
A víš , že máš pravdu !
Když si spočítám dohromady 500g kreatinu,200tbl BCAA,3 kg gaineru + 3kg protejnů (levných) + nějaký glutamin , vše na dobu 12ti týdnů. Tak zjistím , že 10 Sustanonů mě vyjde stejně ale výsledek je efektivnější, a ještě mi lépe stojí příro.
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | A víš , že máš pravdu !
Když si spočítám dohromady 500g kreatinu,200tbl BCAA,3 kg gaineru + 3kg protejnů (levných) + nějaký glutamin , vše na dobu 12ti týdnů. Tak zjistím , že 10 Sustanonů mě vyjde stejně ale výsledek je efektivnější, a ještě mi lépe stojí příro. | Vým o čem mluvím!
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
|
Zaslal: pá březen 12, 2004 1:20 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | Asi mě budete mít teď za blázna ale 90% kulturistů kterých se zeptáte proč jdou na závody nasypaní vám odpoví že na to aby mohli jít čistí nemají dostatek peněz.
Uvedu příklad když koupím 500tab. Spiropentu tak za něj dám -XY- KČ a když bych měl koupit L-Carnityne aby udělal tu samou práci jako ten Spiropent (nehledě na to že to se nikdy nepovede protože nemá zdaleka takové účinky) tak by mě to vyšlo zhruba na dvacetinásobek částky kterou dám za Spiropent a takhle je to prakticky ze vším!!! |
Pku, rozhodně blázen nejsi, kdo má trochu v hlavě, tak mu to dojde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Ale ty zdravotní rizika....................... | Co to meleš jaký zdravotní rizika???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|