|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: so leden 12, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: so leden 12, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | mutagenn napsal: | | Black Dragon napsal: | | Brian Buchanan, Gary Strydom???? ... ?, ? ... | Ten vpravo Tom Terwilliger |
OK a pod nimi Pete Grimkowsky. |
tomu rikam americký usměv fakt jo
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so leden 12, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | |
Denis Newman?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:46 am Předmět: |
|
|
Christian, Gaspari, Stydrom
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
Gaspari je jak vytesanej z kamene... nadhera _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Ad Denis Newman: držel jsem mu palce proti leukémii, je to sympaťák. Ale i když sliboval, že se vrátí, nebylo to už ono. Nemáte někdo foto po nemoci ve formě?
no řekněte:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
nalevo Robby Robinson _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
daymoon: s timhle Newmanem jsi trochu slapnul vedle, photoshop rekl bych... teda alespon mi to pripada trochu prifoukly, mozna se pletu a byl fakt takhle obrovskej, v tom pripade sorry _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
jake photoshopy pouzivate to by me zajimalo. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
| setny napsal: | jake photoshopy pouzivate to by me zajimalo. |
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | daymoon: s timhle Newmanem jsi trochu slapnul vedle, photoshop rekl bych... teda alespon mi to pripada trochu prifoukly, mozna se pletu a byl fakt takhle obrovskej, v tom pripade sorry |
Našel jsem pár informací, fotek a videí...
https://forum.ronnie.cz/dennis-newman-t18787.html
P.S: můžeš mít klidně pravdu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | daymoon: s timhle Newmanem jsi trochu slapnul vedle, photoshop rekl bych... teda alespon mi to pripada trochu prifoukly, mozna se pletu a byl fakt takhle obrovskej, v tom pripade sorry |
Nic mi přifouklý nepřijde, co jsem tak kdy kde viděl, je to origoš! Měl slabší prsa, byl takový svala "dokulata", předpovídali mu dobrou budoucnost, ale tyhle "kulatě" tvarovaný svaly mi přijde,že nikdy moc mezi profíky neupoutaly. Tedy aspoň mě to tak přijde - Sonny Schmidt, Franco Santoriello a jiní. Nutno podotknout, že i S.Ray měl svali také trošku "dokulata" a nikdy Ol.nevyhrál:))))))))))
A pravdu má DJ, vlevo je "černý princ" RR, ne M.Christian.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|