AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lucynqa

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma to vyvazeny pomer 2 díly L-leucinu, 1 díl L-valinu a 1 díl
L-isoleucinu

--
edit, viz pravidla fora
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rewer

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobry jsou od weidra free bcca nebo eas maj spravnej pomer a 1g v tablete tuhle koncentraci ma vetsina solidnich firem a taky all star Aminotropin sem jsi vzpomel ale to je palka hlavne to musej bejt fee form aminokyseliny
lucynqa

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rewer napsal:
dobry jsou od weidra free bcca nebo eas maj spravnej pomer a 1g v tablete tuhle koncentraci ma vetsina solidnich firem a taky all star Aminotropin sem jsi vzpomel ale to je palka hlavne to musej bejt fee form aminokyseliny

a firma penco?
LukeCJ

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No firma Penco , nic moc teda ,ale samozřejmě záleží na konkrétním výrobku .Kdo někdy slyšel o jejich later proteinu , ví o čem mluvím , samej sojovej protein atd..
lucynqa

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LukeCJ napsal:
No firma Penco , nic moc teda ,ale samozřejmě záleží na konkrétním výrobku .Kdo někdy slyšel o jejich later proteinu , ví o čem mluvím , samej sojovej protein atd..

Penco BCAA LIQUID + L-glutamine..........ale ja bych teda radeji sojovej protein nez mlecnou bilkovinu
C.u.t.l.e.r

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Penco=
rewer

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

česky firmy moc nemusim staci si spocitat kolik toho do sebe musiš nacpat aby jsi mel dostatecny množstvi a nevyjde to levnejš
RadimS

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2008 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím
Chtěl bych zkusit glutamin a našel jsem si dva mezi kterýma se rozhoduju..buď Scitec GLM 360g nebo glutamin od 4fitness (500g),který je o stovku levnější
Poradíte pls?
mmks

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uvažoval jsem že si snad poprvé v životě koupím aminokyseliny, ale po přečtení fora jsem trochu (dost) od toho odrazený. Přesto se zeptám na radu v mém konkrétním případě.
V současné době se snažím snižovat váhu a docela se mi to daří pozvolným postupem za cca 107 na současných 102,5 za 1 a 3/4 měsíce. Cílem je asi ještě ty 2kg do dalšího měsíce a půl. Nedrřím nějaké vlny nebo CKD, ale dost jsem omezil tuky a i sacharidy a kromě rána a někdy ani to ne je hlídám taky. Takže strava je složená dost z bílkovin - vajíčka, tuňák, šunka maso, tvaroh. Do toho 3x posilovna + 3x aerobní trenink (cca 20 minut).
Doteď jsem si nevšiml, nějakého výrazného úbytku výkonu nebo nižšíh vah v posce, ale přesto mám strach abych neztratil to málo svalů co mám. Z tohoto důvodu jsem uvažoval na ten měsíc - měsíc a půl, kdy bych chtěl být co nejvíc "vyrýsovaný" brát amina + kreatin.
Má toto tedy smysl v případě, že strava se skládá většinou z bílkovin?
Roumec

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatinem moc nevyrisujes protoze zavodnje, ale ta voda pak odtece
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks:

cim pomalejsi a "mirnejsi" je dieta, tim vice svalu udrzis, pokud tedy neutahujes kalorie vic nez je nezbytne nutne a nesnazis se na kazdem treninku trhat rekordy ale rozumne udrzujes intenzitu tak bys mel spalit minimum svalu...

amina pravdepodobne budou mit smysl ale az pri davkovani ktere se velice prodrazi takze bych misto nich zvolil kvalitni protein pred i po treninku a efekt bude srovnatelny

kreatin v diete dat muzes ale mozna bude lepsi kdyz si ho budes setrit do objemu

Derek Poundstone
mmks

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a za jak dlouho se odplaví? Kreatin bych chtěl dát, protože bych porstě v závěrečné fázi chtěl ten trénink nějak podpořit. V současné době mám občas pocit únavy a i v případě placeboefektu by se to snad mohlo zpravit.
Amina jsem chtěl dát, protože jsem snad někde slyšel, že fungují jako ochrana svalové hmoty při dietě.
Prostě bych tělu chtěl nějak pomoc ale nenapadá mě co - spalovač - dle tohoto fora nefungují
- amina - předražené - lepší protejny - ale já jím ve stravě snad protejnů dost.

Nechystám se na řádnou soutěž, je to mezi kamošema, takže ani nebudu na papír.
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
a za jak dlouho se odplaví? Kreatin bych chtěl dát, protože bych porstě v závěrečné fázi chtěl ten trénink nějak podpořit. V současné době mám občas pocit únavy a i v případě placeboefektu by se to snad mohlo zpravit.
Amina jsem chtěl dát, protože jsem snad někde slyšel, že fungují jako ochrana svalové hmoty při dietě.
Prostě bych tělu chtěl nějak pomoc ale nenapadá mě co - spalovač - dle tohoto fora nefungují
- amina - předražené - lepší protejny - ale já jím ve stravě snad protejnů dost.

Nechystám se na řádnou soutěž, je to mezi kamošema, takže ani nebudu na papír.

pokud chces tak klidne kreatin dej, samozrejme ze nebude fungovat tak jako v objemu pri velkych davkach cukru ale nejakou praci by udelat mohl

co se tyka proteinu tak kvalitni protein pred a po treninku se neztrati nikdy, i kdyz mas prijem bilkovim plne pokryty z bezne stravy... vyhoda lehke stravitelnosti a vyuzitelnosti je jasna - dej si treba jen 20-30g pul hodiny pred treninkem a 30-40g spolu s 40-50g glukozy po treninku a muzes do toho rovnou pridat i 5g kreatinu

Derek Poundstone
mmks

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju. UVažoval jsem taky o nějaké čisté syrovátce.
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mmks napsal:
děkuju. UVažoval jsem taky o nějaké čisté syrovátce.

tak tu bych ja osobne do sebe urcite neklopil takze nedoporucuju

Derek Poundstone
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: