|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
oakus

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:03 am Předmět: |
|
|
První série Heroes je skoro to nejlepší co jsem v současné seriálové tvorbě našel. Druhá série je díky předčasnýmu ukončení a nízkorozpočtovým
efektům, naopak moje největší současné seriálové zklamání.
První série Dextera mě totálně dostala, čistých 100%, těším se na druhou.
Family Guye osobně považuju za nejlepší komediální seriál a to chápu, díky velkému množství narážek na lidi, který je možno vidět jen v americký televizi, jen určitý procento vtipů. Viděl jsem 3x všechny díly a podruhý a potřetí mi připadal ještě vtipnější. Úžasnej jev u seriálů.
Dr.House je další perfektní seriál. Připadá mi strašně vymakanej, dokážu se u něj smát až padám na zem, rozbrečí mě a běhá mě z něj mráz po zádech... brrr :)
How i met ur mother s každou sérií je čím dál tím vymakanější a má čím dál tím lepší fóry. Super
Prison break je vysokej standart. Výbornej seriál, kterej mi ale příjde s třetí sérií dost natahovanej. Ale podívám se na něj pořád rád.
IT Crowd, Black Books , skvělý britský seriálový počiny, jednou budou možná tak kultovní (hlavně IT Crowd) jako Red Dwarf.
Charmed je totální brak, na kterej se dá ale slušně dívat s vypnutym zvukem, když si třeba prohlížíte ranní novinky.
Xena je moje tajná srdcovka, vim, že k Charmed nemá daleko, ale já na ní mám vzpomínky z mládí... asi před rokem a půl jsem stáhnul z torrentu všechny díly a sledoval s anglickejma titulkama několik dní v kuse... Super ;) _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hefaistos

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:49 am Předmět: |
|
|
Dr. Hause Tady du proti proudu, pač tenhle seriál vysloveně nesnášim. Nemam rád jak jsou všichni vykreslování jako debilové, chovaj se jak debilové a jsou to debilové, jenom ten Hause je ten nad věcí,dokonalej hláškař, co ostatní ztíra a směje se jejich blbosti a nikdo mu na to nic neřekne. Takový seriály mě nebaví, mam rád, když je ten humor na úrovni a ne jen jeden king a stádo oveček (soudě dle tři zkouknutých dílů)
Prison breaker Pro mě seriál o ničem, úroveň to má to jo, ale ty trapný zvraty a nereálný vztahy/situace mě od toho odradili. Už jednou sem se napálil na ztracenejch.
Lost Tenhle seriál sleduju od začátku, už mě to dosti odradilo a přiznávám, že jedinný co mě přitom teď drží je ta setrvačnost. Počátečný nadupanej děj plnej zvrátu se začal uměle natahovat, zápletky překombinovávat a je to o ničem. Tohle ostatně úděl všech ekonomicky úspěšnějch seriálů - dokud to vydělává, tak to nepustit až se z toho stane uplná blbost.
Simpsnovi Ano, tohle můžu. to je bez komentáře
South park Tomuhle seriálu sem nikdy nepřišel na chuť, nic mi to neříká
Červený trpaslík Tenhle humor mam naopak moc rád, akorát nestíhám sledovat pravidelně.
Heroes Začal sem sledovat až teď na primě a uvidim co se z toho vyvine.
Zoufalé manželky Ne že bych to přímo žral, ale baví mě to.
Colombo Jeden z nejlepších seriálů ever. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po leden 14, 2008 8:17 am Předmět: |
|
|
se divim, že nikdo sem nepíše kreslený, když nepočítám simsonovy a futuramu. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: po leden 14, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | se divim, že nikdo sem nepíše kreslený, když nepočítám simsonovy a futuramu. |
Byly tu zmíněny přinejmenším ještě: South Park, Family Guy a X-Men.
Edit: Ještě jsem viděl pár dílů první série Weeds , nebylo to špatné ale prostě asi ne zrovna můj šálek čaje, podobně jako Desperate Housewives . Navíc se mi to co jsem viděl zdálo míň vtipné než právě ony DH, ke kterým to má asi nejblíž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
nejlepsi serial vsech dob (muj nazor samozrejme :-) ) Řím I, Řím II
pak Band of brothers, a ted se mi dost libi Tudorovci
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:34 pm Předmět: |
|
|
Frasier, MASH, Colombo _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | Band of brothers |
Ty byli dobrý, ovšem ne s českym dabingem
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Sběratele kostí a "kůstku" ..... |
Šíííílenáááá kravinaaa
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
No já v tv nesleduju nic, ale mám tady v zaměstnání sjetý Přátele, Joey a teď koukám na Halo, halo...
jinak mě ba třebas serial Řím.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: po leden 14, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | nejlepsi serial vsech dob (muj nazor samozrejme :-) ) Řím I, Řím II
pak Band of brothers, a ted se mi dost libi Tudorovci |
souhlas serialy z produkce hbo jsou skutecne na vysoke urovni
abych pridal i svuje oblibene tak jsou to cerveny trpaslik, bratrstvo neohrozenych, simpsonovi _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
JMOP
|
Zaslal: po leden 14, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | ... a teď koukám na Halo, halo... |
To už mám skouknuto asi 3x. Jinak se momentálně těším na Chalupáře. _________________ Život je příliš krátký na to, abychom ho brali vážně.
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: po leden 21, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
2 Batuska : mno prvni serie super...ale pak uz asi nevedeli co vymyslet..tak nam vratili naseho milacka Sylara, no jsem zvedavy jak to bude pokracovat kazdopadne Dexter je lepsi _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
fercik
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po leden 21, 2008 9:02 pm Předmět: Re: reno rejns |
|
|
| fercik napsal: | tak koukam že se tady nikomu nelibí Reno Rejns na harleji |
Z toho jsme už všichni vyrostli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|