|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Prokřupáváte klouby? |
| Ano |
|
73% |
[ 36 ] |
| Ne |
|
26% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 49 |
|
| Autor |
Zpráva |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:19 pm Předmět: |
|
|
taky krupu,krk,zada i ty prsty,ale bojim se az budu invalida tak se budu klepat,pry je neco zdrave a neco ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | Nekolikrat denne si prokrupavam krk. A kdyz sedim a jakoby natahnu pravou nohu pred sebe, tak mi hodne krupne v kolene. A taky si jeste prokrupavam zada na tvrdy zemi, lehnu si, udelam neco podobnyho jako zkracovacku a postupne poustim zada dolu, a to jsou panecku rany:) Bez toho bych asi bejt nemoh, protoze kdyz to neudelam, tak me ty zada hodne bolej. A jinak po ranu si jeste prokrupnu oba kotniky, taky peknej zvuk:) Cekam, kdy se jednou po nakym to prokrupnuti celej rozpadnu
edit: tak krupe i v levym kolene:) |
| rocky123456 napsal: | | taky krupu,krk,zada i ty prsty,ale bojim se az budu invalida tak se budu klepat,pry je neco zdrave a neco ne... |
to je prave otazka, jestli to je zdrave nebo ne,ale kdyz nekrupu,tak klouby boli,takze to asi je nutny a nevyhnutelny :-) treba nam tu k tomu neco napise nekdo vzdelanejsi _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
spis by to chtelo nejakyho odbornika ,nejaky medik...ale jednou mirikal jeden lecitel,ze prokrupavat klouby na rukou je nezdrave,ze ve stari se ti budou trast jako kdyz mam abstak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:36 pm Předmět: |
|
|
kazdy rika neco,ale nejelepsi bude se nechat prekvapit do stari.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
Je to tak, jak říká Petey. To křupnutí znamená, že ty kloubní plošky "mlasknou", jak se "odlepěj" od sebe, když se mezi ně dostane vzduch.
Patologický ale je, pokud jsou v tom kloubu patrný vrzoty při normálním pohybu
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so leden 19, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
kolegyne z prace - zdr. sesstra mi rikala, ze byla u lekare a ten ji tvrdil, ze prokrupavat krk neni dobry, ze si muze priskripnout nejaky cevy bo co...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: so leden 19, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | Rall_ napsal: | Je to tak, jak říká Petey. To křupnutí znamená, že ty kloubní plošky "mlasknou", jak se "odlepěj" od sebe, když se mezi ně dostane vzduch.
Patologický ale je, pokud jsou v tom kloubu patrný vrzoty při normálním pohybu |
a co kdyz to krupne- preskoci mimo kloub- tam kde je slacha?
slysel jsem,ze to taky muzou zpusobovat kousky odloupnute chrupavky |
No nějak teď nechápu, co myslíš tím "když to křupne - přeskočí mimo kloub", ale pokud bys měl odtrženou chrupavku, tak to by bolelo jak sviň. Jestli tě to při prokřupávání nebolí, tak to neřeš
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: so leden 19, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | kolegyne z prace - zdr. sesstra mi rikala, ze byla u lekare a ten ji tvrdil, ze prokrupavat krk neni dobry, ze si muze priskripnout nejaky cevy bo co... |
Tak to je jasný, ale pokud si občas prokřupne např. prsty, tak tam nic nehrozí.
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so leden 19, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | | eschaia napsal: | | kolegyne z prace - zdr. sesstra mi rikala, ze byla u lekare a ten ji tvrdil, ze prokrupavat krk neni dobry, ze si muze priskripnout nejaky cevy bo co... |
Tak to je jasný, ale pokud si občas prokřupne např. prsty, tak tam nic nehrozí. |
krupani prstmi nenavidim....ja je ani neohnu an to krupnuti nastesti .....mne krupou leda ramena, nekdy
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|