|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Pry 1.unora budou zavreny vsechny McDonaldy a KFC v Brne , z nedostatku zbozi ... budu mit PRASECI DEN |
Ja uz co se deje, proc te to tesi, a tedka mi to doslo
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Pry 1.unora budou zavreny vsechny McDonaldy a KFC v Brne , z nedostatku zbozi ... budu mit PRASECI DEN |
dobrý, ale dej si raději KFC než MC, sežral jsem před 3 týdny 10 čízů během 3 minut a bolely mě ledviny nebo játra nebo co to tam je celý další den...
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 3:06 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Black Dragon napsal: | Pry 1.unora budou zavreny vsechny McDonaldy a KFC v Brne , z nedostatku zbozi ... budu mit PRASECI DEN |
dobrý, ale dej si raději KFC než MC, sežral jsem před 3 týdny 10 čízů během 3 minut a bolely mě ledviny nebo játra nebo co to tam je celý další den... |
Tys je urcite nekousal, ale jen polykal a proto te tlacily ty cizy do ledvin otesanku
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | MOOG napsal: | | mobsman napsal: | | Black Dragon napsal: | Pry 1.unora budou zavreny vsechny McDonaldy a KFC v Brne , z nedostatku zbozi ... budu mit PRASECI DEN |
dobrý, ale dej si raději KFC než MC, sežral jsem před 3 týdny 10 čízů během 3 minut a bolely mě ledviny nebo játra nebo co to tam je celý další den... |
Tys je urcite nekousal, ale jen polykal a proto te tlacily ty cizy do ledvin otesanku |
Mno me staci si precist, ze tech 10 bylo behem 3 minut ... mam celej den, tak si to vychutnam ... uz si delam plany :) |
okej, to z ní líp:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 22, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tuky, sacharidy a proteiny?
EDIT: pardon _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st leden 23, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
Pristi utery me ceka muj 1 pokrovy turnaj :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Defakto uz jsem pripusten k maturite, matika se me uz z velke casti netyka. Tak ted se jen zacit pomale chystat na cestinu a pocitacove site no a taky anglictinu a programovani _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
Ve VMware player jsem rozchodil celého Debiana Etch, včetně síťování a dalších věcí. Takže opět tu mám linux in the box _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|