|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janca.lt

|
Zaslal: so leden 19, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
souhlasim s Tys
a kdo je ta na 7fotce?
a Linda
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 19, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 19, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | mne se libi sekce fotek od Katrink od te co plavky vinove bravy s bilima ozdubkama a vse dolu. To bych mozna mohla i dosahnout na sobe.
zbytek bych neriskovala, to bych vazne mohla dat treba nejakemu budoucimu pritelovi triko s napisem> moje holka benchuje vic nez t. |
Už by se taky mohla začít vyrábět trička MOJE HOLKA BENCHUJE VÍC NEŽ JÁ moc bych si ho přál
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so leden 19, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | lucynqa napsal: | mne se libi sekce fotek od Katrink od te co plavky vinove bravy s bilima ozdubkama a vse dolu. To bych mozna mohla i dosahnout na sobe.
zbytek bych neriskovala, to bych vazne mohla dat treba nejakemu budoucimu pritelovi triko s napisem> moje holka benchuje vic nez t. |
Už by se taky mohla začít vyrábět trička MOJE HOLKA BENCHUJE VÍC NEŽ JÁ moc bych si ho přál |
conan ho od nekoho obstaral
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 19, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | jnerez napsal: | | lucynqa napsal: | mne se libi sekce fotek od Katrink od te co plavky vinove bravy s bilima ozdubkama a vse dolu. To bych mozna mohla i dosahnout na sobe.
Už by se taky mohla začít vyrábět trička MOJE HOLKA BENCHUJE VÍC NEŽ JÁ moc bych si ho přál |
conan ho od nekoho obstaral |
no neke tak to mě těší snad s tím Barbarem bude domluva doufám, že nebude k dostání jen ve velikosti přívěšku na klíče
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 12:35 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | lucynqa napsal: | | jnerez napsal: | | lucynqa napsal: | mne se libi sekce fotek od Katrink od te co plavky vinove bravy s bilima ozdubkama a vse dolu. To bych mozna mohla i dosahnout na sobe.
conan ho od nekoho obstaral |
no neke tak to mě těší snad s tím Barbarem bude domluva doufám, že nebude k dostání jen ve velikosti přívěšku na klíče |
koukni na logo osobni o jeho treninku, je ve skutecnych velikostech...a nekecam...ctu an foru
|
|
| nahoru |
|
 |
katrink
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
| katrink napsal: | [
|
ehm nebylo by více této?
|
|
| nahoru |
|
 |
katrink
|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po leden 21, 2008 1:52 pm Předmět: |
|
|
mne s elibi ty zelene plavky....moc
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: po leden 21, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
kolko meria, na tych prvych fotkach vyzera byt malinka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|