|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m1ro
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 9:31 pm Předmět: Vejce |
|
|
Mam par dotazu ohledne vajicek. Vzdy to byla u mne nejproblemovejsi potravina. Nasi rikaji, ze vetsi mnozstvi je nezdravy, takze jsem v ...
1) Je jedno jakym zpusobem si je pripravuji? - natvrdo, michana... Myslim, kdy se nejvic znehodnocuji.
2) Kolik bikovin ma prumerne vajicko? Nekde ctu 10, nekde 6, coz je docela rozdil.
3) Cetl jsem, ze vajicka maji nejkomplexnejsi bilkoviny, ale kolik jich mam teda denne snist?
4) A nejdulezitejsi, zloutek obsahuje hodne cholesterolu, proto se doporucuje jist hlavne bilek. Jenze to bych tech bilku musel sezrat aspon 10, abych z toho neco mel, kdyz polovinu vajicka vyhodim. Nebo jak to delat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
1-nejlepe na tvrdo
2-bílek má asi 4g bílkovin a žloutek 3g bílkovin celé vejce teda asi 6-7 bílkovin
3-záleží na mnoha faktorech jeslti si v oběmu v dietě..kolik toho sníš atd. já dávám večer 4bílky a 1 celé vejce
4- dělej to tak že ktomu máš ještě něco jako přílohu...
PS: vše sou moje skušenosti...nemusíš se tím řídit _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
C.u.t.l.e.r

|
Zaslal: so leden 19, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
neni zac:-) _________________ ....mam v pici....
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: st leden 23, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
jedno vajce samo o sebe ma relativne malo bielkovin cca 6gramov.
Takze aby to malo nejaky vyznam, trebalo by ich zjest aspon 5.
Lenze 5zltkov je poriadna cholesterova bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrro
|
Zaslal: st leden 23, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | jedno vajce samo o sebe ma relativne malo bielkovin cca 6gramov.
Takze aby to malo nejaky vyznam, trebalo by ich zjest aspon 5.
Lenze 5zltkov je poriadna cholesterova bomba
|
no a co tak 5 bielok a jedno cele vajce? alebo 4 bielka a dve cele vajcia...
to mas 22-26 gramov bielkovin... plus nieco k tomu....
a dnes rano som mal taku cholesterolovu bombu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 23, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
jezismarjaaa klidne sezerte 5 celejch vajec... na ten cholesterol v nich uz nikdo soudny davno neveri :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: st leden 23, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Ondrro
no neviem, ja by som z principu ziadne jedlo nevyhadzoval, a to sa tyka aj zltok, ale chapem ze niekto na to moze mat aj iny pohlad..
CIZOPASNIK
nie kazdy tuzi mat v 40tke infarkt
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrro
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
ja mozem cholesterol kaslat:D ale mne zltka nechutia:P dneska som ich vynimocne zjedol, ale vacsinou tak maximalne jedno dve a idu mi hore krkom... _________________ Bury me with a Makaveli suit and a Mac
I've God strike me with lightning, I'm shooting him back
Skinny cause I don't work out, my man is in the gym
Long as I'm strong enough to put a hammer on your chin
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
ojojoj, CIZOPASNIK,
ty si taky suveren, ti poviem, len aby to este dlho vydrzalo, nic v zlom
Ondrro
mne skor nechutia bielka a zltka celkom ujdu. Tak by sme sa mohli dohodnut, ze by sme menili
|
|
| nahoru |
|
 |
None
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
Jej, to abych si sel uz kopat jámu  , temer kazdej den si dávám 5 vajec i se žloutkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
None
to nic, Mudr. Cizopasnik ti vysvetli ze su to bludy
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
erik1:
nezlob se na me ale ty nam pises jak jsi zral denne kilo glukopuru abys mohl nabrat 20 kilo sadla a pak se staras o trochu cholesterolu aniz bys mel snahu zjistit jak to s nim vubec je? co diabetes? neuhnal sis ho tim chastanim cukru? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|