A mozna jsem priliz konzervativni,ale hudba vyrobena na PC podle me genialni byt nemuze.
Nemám argumentů jiných než jich zmíněných... Já dělám oboje, zavírám se do garáží a jiných rockových útočišť s kytarou a sedím a skládám u počítače... Pro mě je jednoduší ta živá hra na hudební nástroje.... Není nic, čím bys mi to mohl vyvrátit, ty teoretizuješ, já vím kdy a jak se mi skládá ;-)
Nejen teoretizuju...kamaradi okolo delaji rap-pujcuju jim mikrofon a drive jsem hral na kytaru + mam hodne blizky kamarady,kteri hrajou dal....
Na hiphopu live jsem bohuzel nebyl... Musim ale priznat,ze bych na to velice rad sel!!! -kdyby tu bylo neco alespon trochu kvalitniho...
ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsach by měl bejt stejně dobrej:-)
Klid, to byla očekávatelná poznámka. Taky si poslechnu Napalm Death nebo kdejaký grind, black a ten ehm zpěv se mi tam taky moc líbí.
kdybys poslouchal napalm death a znal to od někud jinud než z triček kamarádu stejně jako ten grind o kterým mluvíš , těžko by jsi takovou kravinu vubec řek ....
tady si to někdo až moc bere ;) a moji kamarádi nemají trička s napalm death
já si to vubec neberu příteli z Kolína , defacto je mi povětšinou jednou co kdo na to , nicméně tuhle prupovídku o blinkání pronesou povětšinou diskofilně zameření jedinci povětšinou nevalného rozumu , proto mě tohle zarazilo u člověka který o sobě píše že má rád death metal ... jinak Mirijkovi za jedna , haemorhhage je megakultovní záležitost pro fajnšmekry , není to řek bych pro každýho , v linku přilokládám podle mě jejich nejlepší album "anatomical inferno" - http://leteckaposta.cz/729395875 pass/ coronera ..... enjoy
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
vyborna vec grime, mam to v mp3 uz par let, nahodou jsem to kdysi stahnul, the patient taky neni spatna
pacia sa mi ich klipy, ladia k muzike... napriklad v Schism alebo v Parabola
Tool - Lateralus
na toto mal hajlajt Fedor, moja oblubena od nich :)
andrew a co hovoris na Hooker with a penis?
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Kriste pane......radost dávají lidem skladatelé té hudby a původní interpreti, a ne někdo kdo se živí jako DJ. Jak kolotočář bez kolotoče. Hodně vychcaně vydělané peníze. Přitom proti tvůrci té hudby je nula. Mixér a oživlej megafon.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 24, 2008 11:35 pm, celkově upraveno 2 krát
V podstatě jsou DJ's příživníci. Málokterý z nich je schopen vlastní solidní práce, která by vtoupila do hudební historie. Promiň ...jenom mě trochu vzalo to o darování radosti.
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 24, 2008 11:21 pm, celkově upraveno 1 krát
V podstatě jsou DJ's příživníci. Málokterý z nich je schopen vlastní solidní práce, která by vtoupila do hudební historie. Promiň ...jenom mě trochu vzalo to o darování radosti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru