|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ale myslím, že už jsme se spolu o hudbě bavili a ani tenkrát jsme se neshodli. To bylo myslím o Hip hopu a taky se ti to zdálo strašně na pohodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
Nj buzerante ty máš dycky pravdu..KOuba měl svatou pravdu s tou tyčkou
Sem klidas,ale píčovat dovede každej...Chci vidět tebe jak přijedeš do Brightonu a zahraješ set pro 250 tisíc lidí a všichni budou pařit..Jenom nějáký jebo jako ty bude řešit kdo to složitl atd.!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
Buzerante si říkej sobě buzerante. Nevím proč se rozčiluješ. Pusť si tu písničku a příjmi tu radost, aby si byl zase na pohodu. Dobrou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
Ano ti bavící se pařani asi opravdu nebudou hudební znalci stejně jako ty. Zajdi si v Praze na Matějskou...to zažiješ radosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:44 pm Předmět: |
|
|
Zajdi k tomu chlápkovi co tam pouští šlágry do éteru a vyjádři obdiv, před kolika lidma, že to dokázal projevit odvahu. Jeho výkon bude po umělecké stránce stejný s tím DJ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:46 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Johncreasy napsal: | | V podstatě jsou DJ's příživníci. Málokterý z nich je schopen vlastní solidní práce, která by vtoupila do hudební historie. Promiň ...jenom mě trochu vzalo to o darování radosti. |
Takovýho píčusa jako ty sem dlouho neviděl... |
At uz je John jaky chce, tak s nim souhlasim. Na koksu ti rozjete set kazdej kdo ma ruce a umi zachazet s gramofonem
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
Alba
* Better Living Through Chemistry (1996) #69 UK
* You've Come a Long Way, Baby (1998) #1 UK
* Halfway Between the Gutter and the Stars (2000) #8 UK
* Palookaville (2004) #14 UK
[editovat] Živě, Kompilace, atd.
* Pizzaman Pizzamania (1995) ještě ne jako Fatboy Slim
* různí umělci Southern Fried House (1995) ještě ne jako Fatboy Slim
* On the Floor at the Boutique (Live) (1998)
* A Break from the Norm (2001) Fatboy Slim samplová kompilace
* Live on Brighton Beach (Živě) (2002) #19 UK
* Big Beach Boutique II (Živě) (2002) #11 UK
* My Game (Živě) (2002)
* Bondi Beach: New Years Eve 06 (2005)
* Fala aí! (2006)
* The Greatest Hits - Why Try Harder (2006) #2 UK
[editovat] Singly
* 1997 „Everybody Needs a 303“ 34. v žebříčku VB
* 1998 „The Rockafeller Skank“ 6. v žebříčku VB
* 1998 „Gangster Trippin'“ 3. v žebříčku VB
* 1999 "Praise You" #1 UK, 36. v žebříčku USA
* 1999 „Right Here Right Now“ 2. v žebříčku VB
* 1999 „Badder Badder Schwing“ (Freddy Fresh feat. Fatboy Slim) 34. v žebříčku VB
* 2000 „Sunset (Bird of Prey)“ 9. v žebříčku VB
* 2001 „Demons“ (feat. Macy Gray) 16. v žebříčku VB
* 2001 "Star 69" / "Weapon of Choice" 10. v žebříčku VB
* 2001 "A Song for Shelter" / "Ya Mama" 30. v žebříčku VB
* 2004 „Slash Dot Dash“ 12. v žebříčku VB
* 2004 „Wonderful Night“ 9. v žebříčku VB
* 2005 „The Joker“ 32. v žebříčku VB
* 2005 „Don't Let The Man Get You Down“ – 153. v žebříčku VB
* 2006 „That Old Pair Of Jeans“
* 2007 „Champion Sound"
Jo idiote pošpin to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:51 pm Předmět: |
|
|
jednak je Fatboy slim v daném oboru nejlepší a tudíž výjimka potvrzující pravidlo a jednak vykrádá spoustu samplů. Sám si uvědom, že když si před chvilkou něco z "jeho" tvorby vybral......tak to nebyla jeho tvorba. Tak se zamysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:53 pm Předmět: |
|
|
A nerozčiluj se, kdybych věděl jak tě to vezme u pařanského srdíčka, tak bych ti tu hračku nebral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:54 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem "Right here, right now" a "Bird of pray".....se mi fakt líbí. Ale na rozdíl od tebe si nedělám iluze o tom kolik z té hudební stopy je práce Fat Boye.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Phenomenom napsal: | | Johncreasy napsal: | | V podstatě jsou DJ's příživníci. Málokterý z nich je schopen vlastní solidní práce, která by vtoupila do hudební historie. Promiň ...jenom mě trochu vzalo to o darování radosti. |
Takovýho píčusa jako ty sem dlouho neviděl... |
At uz je John jaky chce, tak s nim souhlasim. Na koksu ti rozjete set kazdej kdo ma ruce a umi zachazet s gramofonem |
To jo no,ale je dj a dj...nejde udělat dvouhodinovej mix pořád ze stejnejch traků a jak je vidět vlasní dobré tvorby má spoustu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
Ale nebudem se hádat. Možná že moje averze vůči DJ's je stejně neobjektivní. Jen mám pocit, že ti pro masu neznámí podivíni, co doma u klavíru skládají písně pro hvězdy, by si zasloužili více z té konečné smetany úspěchu. Toť vše. pokud máš Fat boye rád...je logické že si reagoval tak jak si reagoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:03 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | jednak je Fatboy slim v daném oboru nejlepší a tudíž výjimka potvrzující pravidlo a jednak vykrádá spoustu samplů. Sám si uvědom, že když si před chvilkou něco z "jeho" tvorby vybral......tak to nebyla jeho tvorba. Tak se zamysli. |
ty si asi debil že?víš co je vykrást sampl?to je když u soudu vyhrála metalica všechny zisky za pecku better sweet symphony protože tam byl jejich sampl údajně...Kdyby to bylo jak píšeš tak líta z soudu na soud...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:09 am Předmět: |
|
|
Tohle nemá cenu. Existují snad smlouvy mezi autory a interprety. Nemyslel jsem vykrádání z hlediská právního. Jedná se o samply, které někde objevil, věř si nebo ne, třeba někde na ulici ve formě lidovky ze slamu....nebo ho zaujal mluvený motiv odkudkoliv a on ho upravil. Takových momentů je v jeho hudbě spousta. Ale mluvili jsem původně o písních, které si tam dal a to bylo myslím Pure shores od All Saints. Na to jsem reagoval. Toť vše. Je ale pravda, že jak říkáš, není DJ jak DJ, a Fat Boy aspoň přináší do podvědomí posluchačů věci, které všechny nevymyslel, ale bez něho by je masa neslyšela. Jde o to do jaké míry je to pro něj výhodné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:14 am Předmět: |
|
|
A tím bych to ukončil. Na rozdíl od tebe slušně. Dneska mám nějakou estrogenovou náladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|