|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: so leden 26, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po leden 28, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
Kus teda musel bejt tenkrát v tom 1987 pěkně naštvanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 2:57 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | Kus teda musel bejt tenkrát v tom 1987 pěkně naštvanej. |
Někde je článek i v češtině, to mám jinde! Byla to tehdy pěkná aféra! Unikl mu úplně jasný titul!!! Údajně pořadatelé nejdříve řekli, že můžou startovat všichni naši, tak nasadili i Černého, který neměl moc šancí na medaili a mysleli si, že Kus v těžké v pohodě a když bylo před těžkou váhou, tak přišli s tím, že už byl limit startujících vyčerpán a tudíž Kus ostrouhal! To jen tak, co jsem četl, třeba by to tady mohl někdo okomentovat ze zákulisí, jak to ve skutečnosti bylo! Teorie byly různé:))
Každopádně já osobně bych se asi zbláznil, tedy spíš to tam asi pěkně rozkopal:))
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
Já do toho vůbec nevidím, ale přece jenom L.N. už asi i tenkrát byl dost ostřílenej borec, tak je to fakt divný. Ale na druhou stranu, i mistr tesař se někdy utne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt únor 07, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
Kdo jsou oni?
Především mi jde o toho rozhodčího v pozadí s emblémem IFBB na přilehavé teplákové soupravě:)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so únor 09, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tak něco lehčího!
Chci je jmenovat všechny, ty holčiny znám, už povyrostly:))
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so únor 09, 2008 10:34 pm Předmět: |
|
|
Minařík, B. Weider, Jabloňák, J. Weider, Munzer a toho černocha nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so únor 09, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Minařík, B. Weider, Jabloňák, J. Weider, Munzer a toho černocha nevím. |
A vo toho mi jde především:))) Jinak jsi skoro doma, akorát Munzer se psával s Münzer, budiž mu jiná dimenze lehká!!! :)))
Ach jo, neříkám, že jsem vzorem spisovné češtiny, ale nějak ten jazyk vlivem SMS a netu upadá!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so únor 09, 2008 11:14 pm Předmět: |
|
|
ono ne kazdej ma na klavesnici standardne prehlasovany "u" _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so únor 09, 2008 11:20 pm Předmět: |
|
|
Tak toho černocha střelím od boku- Mabrouk?
Eh, no Mikuci, jak to říct... Myslím, že kvůli chybějící přehlásce nad u děláš trochu zbytečné divadýlko  Neboj, já vím, že je to Němec, ale opravdu se mi nechce hledat jakou obskurní kombinací kláves vykouzlím na monitoru přehlasované u. Jinak jsem velký odpůrce prznění jazyka, neboj
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so únor 09, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
Janvier nebo Nicholls? ale taky střelba... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|