Podpora při učení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Podpora při učení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Podpora při učení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Za co vyhodit peníze na podpou učení?
Lecitin
13%
 13%  [ 15 ]
Ginko biloba
9%
 9%  [ 11 ]
Vitamimy B, Hořčík
1%
 1%  [ 2 ]
Piracemtam
12%
 12%  [ 14 ]
Jiné
15%
 15%  [ 18 ]
Nekupovat vůbec nic
47%
 47%  [ 54 ]
Celkem hlasů : 114

Autor Zpráva
Bony1

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
bony nevim nevim jestli je tak neskodny,myslim ze kdyby si mel znalosti jake pises nemohl by z tebe vypadnout takovy nesmysl,piracetam muze prohloubit depresi a velejsich ucinku ma jako houby po desti,tak prosim nepis hlouposti,kdyz o veci nic nevis.

Kdyby měl tolik vedlejších účinků, nebyl by volně prodejný. Vedlejší účinky má klidně i pití vody... Záleží na množství, takže samozřejmě, pokud se někdo chronicky předávkovává, může mít pochopitelně vedlejší účinky. Piracetam má nejčastějši vedlejší účinky nespavost, agitovanost a u někoho mírné přibírání na váze. Proti tomu, co všechno do sebe cpou kulturisti, je to úplný nic. Kouření, alkohol, drogy - to jsou pro studenty mnohem horší vedlejší účinky, než když si student vezme neškodný piracetam...

Naposledy upravil Bony1 dne so leden 26, 2008 11:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dome-V

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v blizkej dobe ma cakaju dalsie skusky a ako niektori poznamenali naj je vsetko vypnut ,lebo net je velka droga *a20*Osobne sa ucim pri otvorenom okne (zima jak ... ) ale som stale pri zmysloch a pravidelny doping kvantum kavy a H2O.No a ked som mal priatelku,tak sa mi genialne ucilo po dobrom sexe
Bony1

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
pravidelny doping kvantum kavy

Tak zkus guaranu, to by mohla být vhodná náhrada za kávu.
lucynqa

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem cetla, ze zene pomaha na zkousku pri vecer pred zkouskou sex. jen mi jednou neprislo, zeby uspech velikej
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
jsem cetla, ze zene pomaha na zkousku pri vecer pred zkouskou sex . jen mi jednou neprislo, zeby uspech velikej

takze potrebuju abys prijela v utery a ve stredu vecer a projistotu i ve ctvrtek rano
Peca

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bony1 napsal:
Peca napsal:
bony nevim nevim jestli je tak neskodny,myslim ze kdyby si mel znalosti jake pises nemohl by z tebe vypadnout takovy nesmysl,piracetam muze prohloubit depresi a velejsich ucinku ma jako houby po desti,tak prosim nepis hlouposti,kdyz o veci nic nevis.

Kdyby měl tolik vedlejších účinků, nebyl by volně prodejný. Vedlejší účinky má klidně i pití vody... Záleží na množství, takže samozřejmě, pokud se někdo chronicky předávkovává, může mít pochopitelně vedlejší účinky. Piracetam má nejčastějši vedlejší účinky nespavost, agitovanost a u někoho mírné přibírání na váze. Proti tomu, co všechno do sebe cpou kulturisti, je to úplný nic. Kouření, alkohol, drogy - to jsou pro studenty mnohem horší vedlejší účinky, než když si student vezme neškodný piracetam...

nesouhlasim,to ze je volne prodejny je myslim chyba a btw.extaze byla taky volne prodejna v usa jeste na konci 80 let, nez prisli na to co je to za svinstvo,takze tenhle argument neberu,nase legislativa jak vis je na nic,vis co si myslim precetl sis navod,vis kulovy a zkousky nemas,pokud ano tak ten kdo ti je dal byl hodne hodnej
Bony1

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soorbso napsal:
Bony1 napsal:
A že je vyvinut pro jinou skupinu, než studenty? Proboha, to je naprostá většina suplementů, používaných v kulturistice, taky (o steroidech ani nemluvě)...

no to je argument jak svina, tym si vlastne povedal ze v tele zdraveho cloveka nema co robit

To co mi tu říkáš, že jsem povídal, tak to naopak řekl ten, na kterého jsem reagoval! Já mu to vyvracel, takže si znova přečti předchozí příspěvky a napiš tohle jemu, ne mně... :-)

Když zdravý člověk užívá suplementy kvůli posilování, tak proč by nemohl zdravý člověk užívat suplementy pro podporu činnosti mozku? Většina suplementů původně vznikla jako léky pro nemocné nebo pro ty, kteří je opravdu potřebují. A k těmto účelům se samozřejmě i stále používají.
Piracetam v mozku zdravého studenta může stejně tak působit, jako působí kreatin nebo glutamin v těle zdravého cvičícího. To tvrdím já (a za to mě ten moderátor napadl).
lucynqa

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
lucynqa napsal:
jsem cetla, ze zene pomaha na zkousku pri vecer pred zkouskou sex . jen mi jednou neprislo, zeby uspech velikej

takze potrebuju abys prijela v utery a ve stredu vecer a projistotu i ve ctvrtek rano

ale to pri plati jen pro holky...o muzech nepsali a mysli ze vas to jen vycerpa
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
m4l napsal:
lucynqa napsal:

ale to pri plati jen pro holky...o muzech nepsali a mysli ze vas to jen vycerpa

mne moc sil nebere kdyz mne holka kouri
Bony1

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
nesouhlasim,to ze je volne prodejny je myslim chyba a btw.extaze byla taky volne prodejna v usa jeste na konci 80 let, nez prisli na to co je to za svinstvo,takze tenhle argument neberu,nase legislativa jak vis je na nic,vis co si myslim precetl sis navod,vis kulovy a zkousky nemas,pokud ano tak ten kdo ti je dal byl hodne hodnej

Paralen nebo acylpyrin mají více vedlejších účinků, než ten piracetam... Tak co by pak bylo lepší zakázat :-) Zkoušky mam a dokonce za jedna ;-) Přece nebudu riskovat zdraví pacientů a dávat jim něco, co není odzkoušeno nebo co má mnohé vedlejší účinky. Studenti co chtějí zkusit piracetam, ať ho klidně zkusí. Nezaznamenal jsem nikde žádný extrémní případ poškození zdraví při užívání piracetamu. Není nejmenší důvod ho zakazovat.
Bony1

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
jsem cetla, ze zene pomaha na zkousku pri vecer pred zkouskou sex

Uvolní psychicky a zvýší se endogenní tvorba endorfinů, takže člověk je pak v menším stresu a více v pohodě (což je pro zkoušku důležité) :-)
Soorbso

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bony1 napsal:
Soorbso napsal:
Bony1 napsal:
A že je vyvinut pro jinou skupinu, než studenty? Proboha, to je naprostá většina suplementů, používaných v kulturistice, taky (o steroidech ani nemluvě)...

no to je argument jak svina, tym si vlastne povedal ze v tele zdraveho cloveka nema co robit

To co mi tu říkáš, že jsem povídal, tak to naopak řekl ten, na kterého jsem reagoval! Já mu to vyvracel, takže si znova přečti předchozí příspěvky a napiš tohle jemu, ne mně... :-)

Když zdravý člověk užívá suplementy kvůli posilování, tak proč by nemohl zdravý člověk užívat suplementy pro podporu činnosti mozku? Většina suplementů původně vznikla jako léky pro nemocné nebo pro ty, kteří je opravdu potřebují. A k těmto účelům se samozřejmě i stále používají.
Piracetam v mozku zdravého studenta může stejně tak působit, jako působí kreatin nebo glutamin v těle zdravého cvičícího. To tvrdím já (a za to mě ten moderátor napadl).

co to meles? suplementy su vacsinou urcene pre tych co ich pouzivaju, myslel som porovnanie s AS v kulturistike
lucynqa

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bony1 napsal:
lucynqa napsal:

Uvolní psychicky a zvýší se endogenní tvorba endorfinů, takže člověk je pak v menším stresu a více v pohodě (což je pro zkoušku důležité) :-)

to bych ho musela mit tesne pred zkouskou.....jinak mne pomaha sukinka a vystrih
Dome-V

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
Bony1 napsal:
lucynqa napsal:

to bych ho musela mit tesne pred zkouskou.....jinak mne pomaha sukinka a vystrih
Toto je diskriminacia muzov , lebo mne uz jeden haj*lik nedal skusku, z dvovodu uprednostnenia zeny s vystrihom
Bony1

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:

Jo jo, to je pravda :-) Máte to v tomhle snadnější :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Podpora při učení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: