Tohle nemá cenu. Existují snad smlouvy mezi autory a interprety. Nemyslel jsem vykrádání z hlediská právního. Jedná se o samply, které někde objevil, věř si nebo ne, třeba někde na ulici ve formě lidovky ze slamu....nebo ho zaujal mluvený motiv odkudkoliv a on ho upravil. Takových momentů je v jeho hudbě spousta. Ale mluvili jsem původně o písních, které si tam dal a to bylo myslím Pure shores od All Saints. Na to jsem reagoval. Toť vše. Je ale pravda, že jak říkáš, není DJ jak DJ, a Fat Boy aspoň přináší do podvědomí posluchačů věci, které všechny nevymyslel, ale bez něho by je masa neslyšela. Jde o to do jaké míry je to pro něj výhodné.
Njn je těžký pochopit asi,že někomu to myslí víc a není problém pro něj bejt originální..
Jo a když píšeš,že spousta tak mi dej konkrétní příklad..já ti klidně za pravdu dám není problém
No však vo to de..Mě by nikdy nenepadlo píčovat do těch co máš v podpisu i když se mi to nelíbí a proč?Protože sem tolerantní..To jen ty si jeden furt to svoje jak kdybys měl klapky na očích..Musíš mít težkej život!
Já vidím skvělej remix,pěknej ohnostroj lidi co se baví
Ty vidíš píčusa co krade samply.
To bude ten rozdíl mezi náma myslím,že nemůžeš bejt v pohodě člověk nikdy
Dobrej přízpěvek ten poslední. Nechci bejt za skuhrala...také radši chválím co mám rád. Jen bych často viděl a slyšel jiné pecky, než letí světem. Fajn. Měj se.
No já sem ho zastihl,ale dobře nequotnu ho
Jaroušku píčovat a hledat chyby dovede uplně každej,ale sám něco velkýho dokázat a ocenit cizí práci dovede málokdo..
A jestli si něco schází tak si to zařid sám..Jak píšeš si mlady cílevědomý inteligentní člověk..k tomu ta horda svalů co na sobě nosíš..co víc si přát přece
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru