Carly comando - Everyday
Noah sa fotil kazdy den pocas siestich rokov. A urobil z toho video. S prijemnou hudbou.
http://youtube.com/watch?v=6B26asyGKDo
Btw. nejako sa okolo mna namnozili ludia co sa prave teraz pred Vianocami rozisli.
Aby tento topic neupadl v zapomneni
pridavam po case neco na probuzeni
a neco na uklidneni:
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Sešla se tady pěkná sbírka, navrhuji to vydat a z výtěžku založit neziskovou organizaci na podporu tragédů
Souhlas, alespon uz vim, jak vznikaji pracoviti lidi V praci alespon zaziju flirt, placani po zadku a jeste vybizeni Skoda jen, ze su tak unavenej a je to jen vtipkovani
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Já ji měla taky, ale k Mudr.nechodím, takže jsem to úspěšně přechodila. Doktoři mají pravdu, jednou to přejít musí Vyzkoušela jsem různé kapky i prášky na kašel, ale nic nepomohlo. Přešlo to nakonec samo.
Tak se hlavně uzdrav, protože posilovna už čeká!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru