|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | tym silovym vykonom sa da aj verit? |
to nikdo nevi, Vic byl tak trochu mysterie sama a koluje o nem spousta bachorek, vymyslenej udaju (at uz kcal co sezral nebo miry)... ale myslim ze se da snadno podle pohledu na nej verit tomu ze silny byl opravdu mimoradne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
"60-80 bílků denně" - Tak to je mazec  . Já jich momentálně žeru 10 a celá rodina na mě kdáká a říkaj mi, že jsem magor! _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
Asi se bál prohry!!!
Vyhrál titul někde v Nigérii a něco jako junior, ale nenašel odvahu to prubnout naostro mezi špičkou!
Takhle byl zajímavej, gigant, který se jen chvástal jak by všem vyprášil kožich:)
Ale myslím, že ho to živilo dobře i bez soutěžení - exhibice, semináře...
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Vic nemel potrebu zavodit.Byla to zijici legenda i bez souteze.Mimochodem kdyz byl v CR mluvil moc rozumne.Odmital zavodit protoze v IFBB jsou ovlivnene vysledky.Perlickou bylo kdyz pri autogramiade kde rozdaval sve foto s podpisem zadarmo,se chtel poradatel (nebudu ho jmenovat) prizivit a oznamil,ze fotky a podpis se budou platit.Vic se postavil a na poradatele promluvil svym hlubokym hlasem,ze on Vic dava podpis zadarmo a tak to bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
johnnytrava

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po únor 04, 2008 8:53 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Vic nemel potrebu zavodit.Byla to zijici legenda i bez souteze.Mimochodem kdyz byl v CR mluvil moc rozumne.Odmital zavodit protoze v IFBB jsou ovlivnene vysledky.Perlickou bylo kdyz pri autogramiade kde rozdaval sve foto s podpisem zadarmo,se chtel poradatel (nebudu ho jmenovat) prizivit a oznamil,ze fotky a podpis se budou platit.Vic se postavil a na poradatele promluvil svym hlubokym hlasem,ze on Vic dava podpis zadarmo a tak to bude. |
Takového člověka klidně jmenuj.
Jinak Vic se mi hodně líbil a taky jeho strava. Rýže, rýže a když má
na něco chut, tak rýže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út únor 05, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | | Robb napsal: | To je asi trochu vyhnaný fotošopem |
trochu ? |
No vzhledem k jeho skutečné velikosti je to opravdu "trochu"
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: út únor 05, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
v ksichtě to vypadá spíš jako Teal'C _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Schwarzenegger
(ban)
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
To je to největší, co jsem měl možnost v životě vidět na obrázku. MASAKR!
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|