|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jusso

|
Zaslal: pá únor 01, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
maju na salmonelozu vplyv aj domace vajcia , alebo iba kupovane ?- surove samozrejme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LukeCJ

|
Zaslal: so únor 02, 2008 10:34 am Předmět: |
|
|
Určitě můžeš dostat salmonelu i z domácích , dokonce bych řek že to riziko je tam i větší. Ale řekni mi důvod , proč to chceš jíst syrový ? _________________ Znojmo Knights - LUKE69
|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
No je to ovela pohodlnejsie , preco si niektory rozmiesavaju tvaroh ? Tak to je to iste , ale ked hovorite , ze aj z domacich hrozi salmoneloza tak nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | hrasek32 napsal: | | jakuzza napsal: | zas az taky rozdiel v tych hodnotach nie je, takze sa ti nestatne nic...mas 65 kg a bojis sa tuku? na tvojom mieste by som sa snazil obzierat...a ked tuniaka v kozerve povazujes za potvoru co je potom chobotnica pre teba, alebo ina háveď??? |
JA mam sice 63 kg , ale proste nejsem hubenej , ale zase ne ani tlustej !
Sem neco mezi , ale je zajimavy ze ostatni vrstevnici maji v mym veku treba i vic nebo stejne a pritom sou kost a kuze ! , to vubec nechapu :X asi maji tezky kosti nebo ja nevim
Jo a jinak dik za odpovedi |
Hehe, težký kosti, to je největší lékařskej žvást co jsem slyšel :) Neexistuje nic jako těžký kosti, jen vyvinutější. Prostě tvý vrstevníci co mají víc kilo a vypadají hůř, tak mají vyvinutější kosti než ty (zatim). |
neříkáš pravdu, každý z nás má jinak geneticky danou kostní denzitu, tedy hustotu i maximum ksotní hmoty, kterého můžeme dosáhnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
vejce nikdy nejíst syrová, proč proboha? Kromě alimentárních nákaz (salmonelózy atd.) je syrové vejce spíš antinutriční a alergenní než výživné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem někde četl , že těžký kosti jsou nesmysl. Resp. tam psali, že někto může mít hutněší kostní hmotu, ale oproti průměru to jsou rozdíly v řádech %...takže na hmotnosti to neudělá nic podstatnýho. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Taky jsem někde četl , že těžký kosti jsou nesmysl. Resp. tam psali, že někto může mít hutněší kostní hmotu, ale oproti průměru to jsou rozdíly v řádech %...takže na hmotnosti to neudělá nic podstatnýho. |
Prosímtě a to jsi četl v reflexu?
Uvědom si, že např. po 3 měsíčné imobilizaci (např. když ležíš v nemocnici) se ti ztrácí 30% kostní hmoty, víš kolik to je kilo ? Tzn. mi přijde logické, že u dvou necvičících dvacetiletých kluků bude rozdíl když jeden bude sedět celé dny u počíče a druhý bude např.horolezec, fotbalista, hokejista a klidně může být huběnější, ale bude těžší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Azmodan napsal: | | Taky jsem někde četl , že těžký kosti jsou nesmysl. Resp. tam psali, že někto může mít hutněší kostní hmotu, ale oproti průměru to jsou rozdíly v řádech %...takže na hmotnosti to neudělá nic podstatnýho. |
Uvědom si, že např. po 3 měsíčné imobilizaci (např. když ležíš v nemocnici) se ti ztrácí 30% kostní hmoty, víš kolik to je kilo ? Tzn. mi přijde logické, že u dvou necvičících dvacetiletých kluků bude rozdíl když jeden bude sedět celé dny u počíče a druhý bude např.horolezec, fotbalista, hokejista a klidně může být huběnější, ale bude těžší... |
Ne vole:), v bravu. Jasny, že to je jak říkáš, ale myslíš, že ten rozdíl bude opravdu nějak zásadní? Třeba 10kg - mluvím o čistý kostní hmotě. Jak je vůbec kostra těžká (+/-)? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Freimen napsal: | | Azmodan napsal: | | Taky jsem někde četl , že těžký kosti jsou nesmysl. Resp. tam psali, že někto může mít hutněší kostní hmotu, ale oproti průměru to jsou rozdíly v řádech %...takže na hmotnosti to neudělá nic podstatnýho. |
Uvědom si, že např. po 3 měsíčné imobilizaci (např. když ležíš v nemocnici) se ti ztrácí 30% kostní hmoty, víš kolik to je kilo ? Tzn. mi přijde logické, že u dvou necvičících dvacetiletých kluků bude rozdíl když jeden bude sedět celé dny u počíče a druhý bude např.horolezec, fotbalista, hokejista a klidně může být huběnější, ale bude těžší... |
Ne vole:), v bravu. Jasny, že to je jak říkáš, ale myslíš, že ten rozdíl bude opravdu nějak zásadní? Třeba 10kg - mluvím o čistý kostní hmotě. Jak je vůbec kostra těžká (+/-)? |
kdepak 10kg, to ani omylem, já se bavil tak maximálně o 3 kilech...
Kostra váží cca 1/5 tvé hmotnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
denzita kostí se vyjadřuje prostřednictvím BMD indexu,ale rozdíly mezi lidmi,kteří pravidelně sportují a mají dostatečný přísun kalcia jsou takřka nulové.Pokud by se srovnávaly dva opačné póly tzn. sportovec vs gaučák,tak rozdíl bude dejme tomu dvě kila.Celková hmotnost kostí se udává kolem 10kg.Takže to,že má někdo těžké a někdo lehké kosti je podle mě nesmysl _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Maju nieco vajcia spolocne zo sklerozou? maati mi vravela ze vajcia nie su dobre na mozog, co je na tom pravdy? |
At mati vynecha vejce z jidelnicku, je nejvyssi cas
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: po březen 24, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | denzita kostí se vyjadřuje prostřednictvím BMD indexu,ale rozdíly mezi lidmi,kteří pravidelně sportují a mají dostatečný přísun kalcia jsou takřka nulové.Pokud by se srovnávaly dva opačné póly tzn. sportovec vs gaučák,tak rozdíl bude dejme tomu dvě kila.Celková hmotnost kostí se udává kolem 10kg.Takže to,že má někdo těžké a někdo lehké kosti je podle mě nesmysl |
Zas takovy nesmysl to podle me nebude. Sice rozdil ve vaze kostry jako takove nebude tak zasadni, ale clovek se silnejsi a vetsi kostrou bude nejspis mit vetsi vahu ostatni hmoty (kuze ,tuk,svaly...), nez clovek s lechci kostrou, samozrejme za podobnych podminek (dejme tomu oba necvicici, hubeni jedinci).
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po březen 24, 2008 9:26 am Předmět: |
|
|
jestli te nebavi vyhazovat zloutky, tak si kup suseny bilek.......kdyz to porovnas s cenou vejce,kde musis vyhazovat zloutky a kontrolovat jestli ti tam nespadla skorapka.,tak to vyjde i levnejs.......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|