|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Žufan napsal: | Kdyby nahodou zde byl člověk posedlej ROCK a ROLLEM jako ja a mohl by mi doporučit nějakej filmek na tento žánr,tak mu s celyho srdce děkuju |
Pomáda |
Pomáda je super ale to už znáááám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
Johnny Cash a Rock&Roll? No chudak :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
Mě se ten film líbil
Btw ted mám doma Transformery v HD rippu, ta kvalita videa a zvuku je něco BRUTÁLNÍHO _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 4:24 pm Předmět: |
|
|
Tak sem si to sehnal konečně a bylo to fakt super
Žádnej podobnej film sem ještě neviděl..zážitek
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem koukal na Rambo 4 (John Rambo) a musím říct, že to je opravdovej brutal! Některý scény mě mile překvapily i jakožto kovaného fandu splatteru. Opravdu úroveň brutality je velmi vysoká, to se v "normálních" snímcích moc nevidí. Dejchl na ma mě trochu duch starých dobrých oldschoolových akčních filmů z 80 a 90 let. Stallone je super, pořádně nasranej. Místama mi připadá, že to ani nehraje. I přes drobný chybičky (např. kratší stopáž) dávám 10/10!  Pro mě nejlepší Rambo. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
Celej svět je mimo z nového Ramba. Jedná se bezesporu o adepta na nejbrutálnější akční film vůbec. Říká se že ta jeho brutalita v kombinací s realistickým jejím ztvárněním nemá konkurenci. Nikdo už mu nevěřil a smál se jeho plánům na nového Rockyho a Ramba. Poslední Rocky měl velmi dobré kritiky a velmi dobrou návštěvnost (vydělal 4,5 násobek toho co vydělal 5 díl.) Rambo má zatím ještě vyšší návštěvnost a hodnocení špičková. Jen na csfd má kolem 90%.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne únor 03, 2008 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 03, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
He is the greatest. Rambo je bezesporu nejslavnější postavou historie akčního filmu.
Stallone se vrátil. Dokázal to čemu nikdo nevěřil. Neuřízl si ostudu jak to spousta lidí vzhledem k jeho věku čekala, ale naopak nastavil novou laťku.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po únor 04, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhe dobe jsem shledla vazne super film Deja Vu  vyborny, vrele doporucuji _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
Souhlas. Denzel je skvostnej. A scéna na silnici s "brýlema" totální originál.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po únor 04, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
Vubec cely film byl originalni, clovek musel byt porad ve strehu, pecka. _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Ramon

|
Zaslal: út únor 05, 2008 3:14 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Mě se ten film líbil *a05*
Btw ted mám doma Transformery v HD rippu, ta kvalita videa a zvuku je něco BRUTÁLNÍHO *a12* |
Ja stahuju uz jen HD rippy, je to sice na tyden, ale pak ta kvalita je fakt husta! kam se hrabe orig. DVD _________________ When I find out all the reasons, Maybe I'll find another way, Find another day
With all the changing seasons, of my life,
Maybe I'll get it right next time
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|