Proč neužíváte anabolické steroidy ???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Proč neužíváte anabolické steroidy ???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Proč neužíváte anabolické steroidy ???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Proč neužíváte anabolické steroidy ???
Protože to přináší zdravotní rizika
30%
 30%  [ 60 ]
Je to zakázané
1%
 1%  [ 2 ]
Považuji to za podvod
6%
 6%  [ 12 ]
Protože v mim sportě jsou antidopingové testy
1%
 1%  [ 2 ]
Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil
2%
 2%  [ 5 ]
Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu
15%
 15%  [ 31 ]
Steroidy jsou příliš drahé...
6%
 6%  [ 13 ]
Z jiných důvodu...
13%
 13%  [ 26 ]
Jsem sypač:-))
23%
 23%  [ 47 ]
Celkem hlasů : 198

Autor Zpráva
Conan

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2004 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reno Reines napsal:
TAK VIDIM VELBLOUDY A RUZOVE SLONY... A TO DOKONCE ANI NESPIM...

tak to uz bych se zacal urychlene poohlizet po jinem dealerovi
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2004 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To fedor: "ne, ale tych 20-30% nemas nijak podlozenych. odkial vies ze 30% je vpohode a 300% uz ne? "
Logika? a zajisté na to jsou studie.

"a hlavne.. odporucam precitat si pribalovy letak k antikoncepcnym pirulam, uvedomit si jaku dobu zeru zeny te pirule (docela velka cast zivota), kolko % zen na tejto planete ich zere a jak im to strasne kurvy zdravie.."
Nejsem si jistej, ale ženy se dožívají vyššího věku mimo jiné, proto že jim koluje více estrogenu v těle-má blahodárnější účinky na organismus než testosteron...Androgeny nejsou estrogeny. A ty dávky estrogenů v antikoncepcích jsou docela malé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fedor

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2004 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
To fedor: "ne, ale tych 20-30% nemas nijak podlozenych. odkial vies ze 30% je vpohode a 300% uz ne? "
Logika? a zajisté na to jsou studie.

tak ich sem hod, inac je to nicim nepodlozene tvrdenie. (netvrdim ze to tak je ani ze to tak neni, ale ked to tvrdis mal by si to mat niecim podlozene)

citace:
"a hlavne.. odporucam precitat si pribalovy letak k antikoncepcnym pirulam, uvedomit si jaku dobu zeru zeny te pirule (docela velka cast zivota), kolko % zen na tejto planete ich zere a jak im to strasne kurvy zdravie.."
Nejsem si jistej, ale ženy se dožívají vyššího věku mimo jiné, proto že jim koluje více estrogenu v těle-má blahodárnější účinky na organismus než testosteron...Androgeny nejsou estrogeny. A ty dávky estrogenů v antikoncepcích jsou docela malé.

no o tych pozitivnych ucinkoch estrogenov a antikoncepcnych piruli sa spytaj zopar zien, jak je to vyborne...
ide o princip a ten je taky isty, dodavas estrogen zvonka, cim potlacas vlasny estrogen. te pirule su navyse toxicke. keby bol estrogen taky fantasticky, nebol by ten pribalovy letak knizka.
matty

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 1:19 pm    Předmět: a proč je užívat ???? Odpovědět s citátem

rád bych se Vás zeptal, kolik z Vás tady je profi kulturistů,vzpěračů,lifterů ?????

víte proč, určitě víte, jenom profík může z toho rizika že sype a je dobrej něco vytěžit , ale né vždy ( prachy, doplňky, sponzoring atd...) nemusí chodit do kolbenky :-) a dělá to co ho baví, a pokud nevrazí vše co vydělá do další přípravy tak mu zbyde i něco na důchod tohle chápu , ale co ten zbytek, žrát to jenom kvůli tomu že benchnu o 50 kg víc a můžu bejt namachrovanější než ti ostatní " čoudové " co jenom cvičí pro zdraví !!!!! jo je to tak, věřte mi ,je mi 33 let a cvičím 13 let a za tu dobu jsem viděl 80 % těch co sypalo úplně nahovno
a teď mi řekněte všichni co sypete kdo z Vás cvičil před sypačkou poctivě aspoň 5 let čistej ???
Rimmer

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
rád bych se Vás zeptal, kolik z Vás tady je profi kulturistů,vzpěračů,lifterů ?????

víte proč, určitě víte, jenom profík může z toho rizika že sype a je dobrej něco vytěžit , ale né vždy ( prachy, doplňky, sponzoring atd...) nemusí chodit do kolbenky :-) a dělá to co ho baví, a pokud nevrazí vše co vydělá do další přípravy tak mu zbyde i něco na důchod tohle chápu , ale co ten zbytek, žrát to jenom kvůli tomu že benchnu o 50 kg víc a můžu bejt namachrovanější než ti ostatní " čoudové " co jenom cvičí pro zdraví !!!!! jo je to tak, věřte mi ,je mi 33 let a cvičím 13 let a za tu dobu jsem viděl 80 % těch co sypalo úplně nahovno
a teď mi řekněte všichni co sypete kdo z Vás cvičil před sypačkou poctivě aspoň 5 let čistej ???

Profiku tu asi moc nebude (bylo by zajimave o tom hlasovat), a kdyby bylo, znas se s nejakym profi vzperacem, nebo lifterem? Zas tak moc ve vate nejsou, to by se museli v duchodu sakra uskromnit. Vyhrajes mistra sveta ve vzpirani, ale ze bys za to dostal nove BMW, to asi ne. O tom to neni. Proste nekdo maka nekolik let, pak se zastavi (a nemyslim zrovna ze se zastavi na 37cm bicepsu ) a dal uz ho nebavi zvedat porad stejne vahy. Prijde mu trenink jako ztrata casu. Proste kdyz ma nekdo smysl zivota v tom, aby cvicil, zlepsoval se a treba i zavodil, tak nevidim duvod proc by eventuelne nenasypal. MOzna narazis na to, ze tu semtam nejakej smoula co cvici 2 roky, necvici nohy (protoze je ma dobre z fotbalu) pise, co vsechno sype. To je zase jina vec. Ale kdyz nekdo cvici 5 let a jakymkoliv treninkem se nezlepsi ani o kilo tak na tom neni nic tak nepochopitelneho.
matty

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám vůbec nic proti MALÝMU přisypnutí, ale ten kdo cvičí 5 let a nezlepší se tak cvičí špatně a AS mu v tom moc nepomůžou
chápu že se silovýma sportama se nedá moc vidělat, tak proto je pro mě nepochopitelný když někdo sype jako zvíře aby vyhál soutěž v Horní Dolní a dostal pixlu Creatinu
p.s. když někdo začne sypat a dělat určitý váhy pak přestane tak spadne ještě níž než když začal a to se mu nelíbí a tak sype dál a dál .....až mu dojdou prachy či zdraví ..... takže proč ???
Achtwan

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, proč vůbec lidi choděj do posilovny, když nejsou profíci. Jen permanentka stojí hromadu peněz, navíc tim cvičenim si opotřebujou klouby, stojí je to hromadu času a nevydělaj tim ani korunu. Když si dávaj pravidelně kreatin, glutamin a různý další pochoutky hlavně od pana Weidera, budou v tom lítat klidně za 5 a více tisíc měsíčně. Asi ti lidi chtěj bejt namachrovanější, než ti, co necvičej vůbec. Kdyby si ty peníze raději ušetřili a koupili si něco užitečnějšího. Stejně jednou chcípnou a nikdo si ani nevzpomene, že kdy cvičili.
Goyer

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Achtwan napsal:
Nechápu, proč vůbec lidi choděj do posilovny, když nejsou profíci. Jen permanentka stojí hromadu peněz, navíc tim cvičenim si opotřebujou klouby, stojí je to hromadu času a nevydělaj tim ani korunu. Když si dávaj pravidelně kreatin, glutamin a různý další pochoutky hlavně od pana Weidera, budou v tom lítat klidně za 5 a více tisíc měsíčně. Asi ti lidi chtěj bejt namachrovanější, než ti, co necvičej vůbec. Kdyby si ty peníze raději ušetřili a koupili si něco užitečnějšího. Stejně jednou chcípnou a nikdo si ani nevzpomene, že kdy cvičili.

No to je názor. Jen tak dál Achtwane.
Achtwan

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyere, jesli jsi to nepochopil, tak to byla narážka na to, co psal Matty a co se tu objevuje pořád dokolečka.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEJSOU HOUBY JAKO HOUBY... NEKTERE JSOU HOUBICKY.
Marcela

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Achtwan napsal:
Goyere, jesli jsi to nepochopil, tak to byla narážka na to, co psal Matty a co se tu objevuje pořád dokolečka.

Achtwane , tohle snad musel pochopit i Goyer . ))
Goyer

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše jsem pochopil tak, jak zde bylo napsáno a tak jsem na to také reagoval!!!
matty

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Achtwan: nevím na co jsi narážel, chce si to přečíst celý článek
nikde jsem v něm nenapsal, že je cvičení na nic jak to popisuješ ve své ironické reakci
beru to podle sebe cvičím pro zábavu již 13 let a nikdy jsem nevzal AS
cvičím dál, cvičit budu a vím že to co zvednu je čistě moje záležitost
bez jaké-koliv pomoci

p.s. pro případné rozlobené sypače, nic proti Vám nemám, je to každého věc
pku

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matty napsal:
nemám vůbec nic proti MALÝMU přisypnutí, ale ten kdo cvičí 5 let a nezlepší se tak cvičí špatně a AS mu v tom moc nepomůžou
chápu že se silovýma sportama se nedá moc vidělat, tak proto je pro mě nepochopitelný když někdo sype jako zvíře aby vyhál soutěž v Horní Dolní a dostal pixlu Creatinu
p.s. když někdo začne sypat a dělat určitý váhy pak přestane tak spadne ještě níž než když začal a to se mu nelíbí a tak sype dál a dál .....až mu dojdou prachy či zdraví ..... takže proč ???
Matty nebylo by prosímtě lepší kdyby jsi se k tématům o kterých jak je vidět víš úplnou píču nevyjadřoval???

Myslím to v dobrym jelikož ti chci ušetřit to že ze sebe děláš čůráka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
matty

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidíš pku jeden z projevů sypání je agresivita tak bacha nato !!!!!!!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Proč neužíváte anabolické steroidy ??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: