|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Má dostat venca.v BAN na IP, nick a celej život? |
| ANO |
|
78% |
[ 36 ] |
| ANO |
|
21% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út únor 19, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | venco venco venco
pico pico pico yeaaaaaah
mutha fuckin' bastard |
To si sa prajavil No hlavne že ten pravý tu píše o povýšeneckých sračkách.
Venca je tak trochu blbeček, ale na BAN mi určite nepripadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 19, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
Mě ten ban dejte rovnou taky, když už je Kouba ten novej cenzor, já ho totiž taky nechápu  .
Nepřijde mi to, že někdo benchuje pár cm od hrudníku jako důvod na banán, jestli ho opravdu bolí rameno a nejde mu to ví jenom on, to že na jeho věk a váhu to je pěknej výkon, i když se o pár kilo podsekne, mu tady už taky plno lidi uznalo. Prostě ho nechte žít a dejchat, ať si cvičí, píše log a rekordy, až bude chtít pomoct, určitě se rád zeptá.
PS: V nafoukanejch sprosťárničkách by tady ale každopádně mohlo bejt nový mistrovství a myslím, že by Kouba s přehledem Vencu semlel  .
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 19, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
tys ale nečetl X stran urážek, flame a lží před časem _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 19, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
Kouba kde je ten tvůj vyklidněnej postoj na úrovni? Kde je tvá úroven, co by nedotknutelného? Dřiv si se tvářil, že jsi jako bad nigga gangsta a na všechny sereš, jedeš svým vlastním proudem. Co se stalo? Že bys sis taky založil továrnu na hovna, které vypouštíš z huby?
Velkého koubu power mega giga liftera vyvede někdo z míry? A ještě malej klučina s pseudo-nickem vencaa?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 19, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
No to nečet  , o co šlo? Jestli to byla ta diskuze o tom, že si špatnej benchař, tak buď chlap a přiznej to, sou to samý drogy, trika, mosty, prsa napíchaný tukem aby měl kratší dráhu atd., stejně bys to nemoh tajit donekonečna  .
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Kouba kde je ten tvůj vyklidněnej postoj na úrovni? Kde je tvá úroven, co by nedotknutelného? Dřiv si se tvářil, že jsi jako bad nigga gangsta a na všechny sereš, jedeš svým vlastním proudem. Co se stalo? Že bys sis taky založil továrnu na hovna, které vypouštíš z huby?
Velkého koubu power mega giga liftera vyvede někdo z míry? A ještě malej klučina s pseudo-nickem vencaa? |
ty taky nevíš co říkáš ten power mega giga lifter bohudík něco dokázal ve sportu narozdíl od tebe, ale samozřejmě můžeš vymslet ještě víc trapných přívlastků. Jestli vím, nikdy jsem neměl vyklidněný postoj, nechci jen samou chválu, ale kritiku, nadávky, urážky a především LŽI od lidí co mi nemaj co říct a jen se snaží hledat to špatný, nebudu hltat.
Problém internetu, v reálu je každý jiný. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | No ako pozeram, RW sa vydalo inym smerom, nielen, ze sa tu nebudu Bany rozdavat, ale uz sa aj rusia (Itachi) | Coooooooooooooooooooooo?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | tys ale nečetl X stran urážek, flame a lží před časem |
Koubo uz ti po xty rikam ze jsi LEPSI NEZ JA, ja to vim ale neodsuzuj muj bench kdyz jsem ho driv delal uplne stejne jako ty a zacaly me bolet zada a s ramenama to bylo horsi nez ted tak jsem si nechal poradit od tech co uz do posilovny nejakej patek chodi a rekli mi at most nedela a kdyz tak malo, protoze to je daleko vetsi riziko nez kdyz tam lezim" jak v posteli"
Tak si to zkus dat tech svejch 207kg 3cm od hrudniku kdyz tam budes natazenej jak na posteli zastavit a ciste to zvednout, az mi to ukazes tak zapremejslim o tom jestli delat most, mozna poznas ze to neni zas tak lehky rikam ze jsem zvednul s mostem uz pred rokem na siroky lavici 120kg ,ale pak jsem presel na uzkou a dal 102kg a pak kdyz jsem si na ni zvyknul tak se to zlepsilo a zada skoro prestali bolet a ramena taky, jenom zase ted kdyz cvicim s tezkyma vahama tak to boli, ale u normalnich vah ne, tak nevim v cem je problem kdyz svaly rostou a sila taky. Me ramena neboli vubec, jenom po tezkejch vahach a to by bylo s mostem i bez mostu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
Niiiiiiiiice...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
I když je to asi největší dement kterýho jsem kdy četl  tak bych ho tu asi nechal _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | kouba the man napsal: | tys ale nečetl X stran urážek, flame a lží před časem |
Koubo uz ti po xty rikam ze jsi LEPSI NEZ JA, ja to vim ale neodsuzuj muj bench kdyz jsem ho driv delal uplne stejne jako ty a zacaly me bolet zada a s ramenama to bylo horsi nez ted tak jsem si nechal poradit od tech co uz do posilovny nejakej patek chodi a rekli mi at most nedela a kdyz tak malo, protoze to je daleko vetsi riziko nez kdyz tam lezim" jak v posteli"
Tak si to zkus dat tech svejch 207kg 3cm od hrudniku kdyz tam budes natazenej jak na posteli zastavit a ciste to zvednout, az mi to ukazes tak zapremejslim o tom jestli delat most, mozna poznas ze to neni zas tak lehky rikam ze jsem zvednul s mostem uz pred rokem na siroky lavici 120kg ,ale pak jsem presel na uzkou a dal 102kg a pak kdyz jsem si na ni zvyknul tak se to zlepsilo a zada skoro prestali bolet a ramena taky, jenom zase ted kdyz cvicim s tezkyma vahama tak to boli, ale u normalnich vah ne, tak nevim v cem je problem kdyz svaly rostou a sila taky. Me ramena neboli vubec, jenom po tezkejch vahach a to by bylo s mostem i bez mostu. |
ty nechápeš jednu věc. nechcu slyšet že su lepší jak ty, protože TO JE KURVA JASNÝ, JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ (poserte se, konstatování je ale zřejmě trestné), uráží mě že se se mnou srovnáváš a že mě navádíš abych se zkurvil. a že si mě bereš ho huby. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út únor 19, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: |
TO JE KURVA JASNÝ, JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ . |
To mi někoho připomíná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|