|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: so únor 09, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Tak toho černocha střelím od boku- Mabrouk?
Eh, no Mikuci, jak to říct... Myslím, že kvůli chybějící přehlásce nad u děláš trochu zbytečné divadýlko Neboj, já vím, že je to Němec, ale opravdu se mi nechce hledat jakou obskurní kombinací kláves vykouzlím na monitoru přehlasované u. Jinak jsem velký odpůrce prznění jazyka, neboj |
:))))))))))))))))))))), ale aspoň by vás to mělo nutit psát jména pořádně:) A to ¨ není zas tak nesnadné, jen se kouknout na klávesnici, nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit!:)
A nesnažím se prudit, jen mě někdy srdce pláče, když vidím ty napsané příspěvky! Sám jsem zastáncem lidové mluvy, ale někdy to prostě "trhá" oči:))
Tak dávám bonus, aby se očka uklidnila, já ho prostě žeru:))
Jen škoda, že s ním není tolik fotek! Jistě je na mnoha kinofilmech, ale ty asi skončí v zapomnění! To mě štve!!! A dost!!! A nejen políčka s jeho negativy...
Jo, a není to Mabrouk, je to Ian .....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mutagenn

|
Zaslal: ne únor 10, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
Ian Dowe
Edit:Mabrouk donedávna soutěžil do 80kg,tohle je 90ka.Münzer se do profi dostal jako vítěz světových her a ne jako mistr světa.to jen tak aby řeč nestála...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne únor 10, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | mutagenn napsal: | Ian Dowe
Edit:Mabrouk donedávna soutěžil do 80kg,tohle je 90ka.Münzer se do profi dostal jako vítěz světových her a ne jako mistr světa.to jen tak aby řeč nestála... |
a munzer byl rakušák a né němec ,v německu jenom žil |
Bacha, nemáš přehlásku nad "U", Mikuc ti dá záhlavec Pardon, já sem si to nemoh odpustit
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so únor 16, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
První foto zprava: Grolmus, Weider, nevim (vypadá jako Cibula, ale to je asi hovadina  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so únor 16, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
To není Weider, to není Cibuľa:)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so únor 16, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | To není Weider, to není Cibuľa:) |
Já su debil! Samozřejmě Busek, pardon, koukám u toho na bednu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 2:34 pm Předmět: |
|
|
je tam busek , josef grolmus,pavel grolmus fotka pochází z mnichova z busekovy posilovny rok asi 1991 _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st únor 20, 2008 1:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st únor 20, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
Teď na to koukám, ty první dvě jsem určitě stáhnul odněkud z netu,jsou už upravované.První neodhadnu, to byl Lojza ještě "mlaďas", druhá je z ME, kdy vyhrál, rok ti nepovím a třetí s Pavolem také nevím, možná by to někdo dohledal podle jeho startovního čísla:) Ale dle toho mladického vzhledu by to z nějakého MS mohlo být! Viz kouknout někde výšše, kde je foto z Austrálie:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 14, 2008 11:22 am Předmět: |
|
|
první Vrábel, druhej Grolmus? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|