|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LukeCJ

|
Zaslal: so leden 26, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Jo přesně jak psal Agnez , ale je hodně těžký rozeznat kdo má ty pravý a pravdivý informace , na netu je plno podvodníku co říkaj že maj domluvenej zápas a za nákej obnos ti zdělí podrobnější informace. Rozebírat todle tady na foru je taky zbytečný ,na netu je plno dobrých stránek se statistikama a analýzama zápasů . _________________ Znojmo Knights - LUKE69
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tak už se to zese pomalu začíná rozjíždět...
Včera mě vyšla barca..btw ten dvacetiletej messi hraje jak bůh
neska sem tam dal getafe vs. athens
a na neděli mám Newcastle United - Manchester United
jenom se pochlubte
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Tak už se to zese pomalu začíná rozjíždět...
Včera mě vyšla barca..btw ten dvacetiletej messi hraje jak bůh
neska sem tam dal getafe vs. athens
a na neděli mám Newcastle United - Manchester United
jenom se pochlubte |
Sis nevybral dvakrat nejlip,jsou tam urcite zajimavejsi zapasy.Manchester po lize mistru,ale je pravda ze straky maj strasnou obranu,takze by nemusle byt problem pro Utd dat neaky gol.Ja to radeji vynecham.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | No zajímavější..to nevím,ale já se v tom zase tak nepyplám..každopádně getafe taky vyšlo a newcastle už teče dva nula sou to hrozný řešeta měl sem tam naložit víc
fíky rooney a ronaldo-taky výtečná forma poslední dobou |
1:5 nakonec.Dal sem to taky.No Newcastel ma strasnou obranu,jeste jak tam hral Rozehnal tak to byly kousky,akorat ze sebe delal saska.No trener dela divne manevry,Viduku necha sedet a da tam impotentiho utocnika Smithe.
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
Tady to není forum o sázení víš jak,na to sou jiné stránky.
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
agnez možná seš zfetovanej nebo si sedíš na vedení,ale název topicu je kurzové sázení.Takže pokud tě to nezajímá tak se na to nekoukej a nepřispívej!Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
to bych taky uvítal :) ... a když už píšu, nemohl by někdo hodit nějaký stránky, kde jsou různé analýzy zápasů ? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
Emilio:klidně to sem hodim..Ale to že sem ukázal 2 výherní tikety neznamená že sem nějak úspěšnej.Je to hodně o štěstí.Třeba se mi stalo že sem nic nevyhrál 3 měsíce a to sem vsázel 2-3x týdně.
Žhavé tipy na dnešek nejsou žádný tutovky ani jistý zápasy: na stránkách tipáče si do kontroly tiketu zadej tyle kódy tiketů: 48367782, 11326157, 25967820 a kód pobočky je u všech třech stejnej: 542
Je to jen pro inspiaci..za nic neručim *a19*snažim se vyhmátnout chyby bookmakerů u co nejvyšších kurzů
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
liga.cz, tenisportal.cz...a kdo hledá najde.Neni potřeba tady vypisovat celej google:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so únor 07, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
díky za tipy _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: so únor 07, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
NZ..slávie proti azerbajdžánu 2:0...kurz 2.6.Svůj tip oddůvodňuju tím že slávie je v přípravě v plné sestavě kdežto reprezentace je zřejmě složená z náhradníků.Neměl sem to ověřený ale co už když to vyšlo :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|